- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.041
Selam kızlar, döndüm şükür büroma diyordum ki lavaboya girince hiç de hoş bir sürprizle karşılaşmadım. İç çamaşırımda iki damla kan vardı. !8' inde bekliyorum demiştim zaten hatırlarsanız. Bu ay da olmadı. Ben şimdi listede 3. ayımdayım mı diyeceğim?
burcu senin adetine daha varmı cicim ne durumdasın sen
caım benim adetim 5 ocak 14.de bitti adetim daha ama iki gündür akıntım var ve ara ara pembe akıntı oluyo hamile değilimdir adetimden sonra bir hafta bile geçmedi nedir bende anlamadım
canım biraz daha bekle bakalım ne olucak devam ederse bi doktora git istersen sen bilirisin benimde 4ocak inşallah hayırlı haberler alırız canım
bakalım bende öyle düşünüyorum bidaha olcakmı olursa doktora gitmem gerekçek
günlerimiz aynıymş
sen sigaramı içiyosun kız zilline derdin var
yok kız sigara azıma koymadım nefret ederim kokusunda bile tıkanırım kocamda içmez babamda abimde sigarasız bi ortamda büyüdüm çok şükür
burda başka bekleme ifadesi bulamdımda :çok üzgünüm:benneyaptımki
önceden ben kullanırdım amaşimdi tahammülüm yok ne kendine ne kokusuna bebek düşünmeye başladıktan bide guatr dan sonra tamamen bıraktım
çok doğru bi karar vermişsin tamamıyle sağlık problemi bendede tiroid var sendeki sorun neydi guatrla ilgli
çokmu sıkıldın burcu zaman geçmiyo bide şu saat tam karşımda yerini değiştirmem lazım
hiç yok denilcek kadar az çalışıyordu cicim şimdi tefor kullanıyorum ve hep kullanmak zorundayım seninki nasıldı gerçi yazmıştın ama kusura bakma canım
benimde 10 dakikam var çıkmak için zaman sayıyorum3den sonra resmen
bende önceden feci şekilde sigara içiyordum ama yaklaşık 3 sene olacak bıraktım ha arada nadir de olsa canım istediginde bi tane içerim ama elin parmaklarını geçmemiştir..paket alıp kullanmadım 3 sene dir..neyse birazdan çıkacam bende..
bende önceden feci şekilde sigara içiyordum ama yaklaşık 3 sene olacak bıraktım ha arada nadir de olsa canım istediginde bi tane içerim ama elin parmaklarını geçmemiştir..paket alıp kullanmadım 3 sene dir..neyse birazdan çıkacam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?