- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.681
ceren canım istemedi yapmadım daha hala pc başındayım,ama birazdan kalkıcam yemek falan yapıcam anca toparlarım işlerimi
nurcum Allah kavuştursun canım şimdiden
mavi denizim Allah kolaylık versin canım sanada,taşınmak o kadar çok gözümde büyüyorki anlatamam,daha yeni başımdan geçti biliyorsun,kolay gelsin cnm.
eşim cuma günü yurt dışına çıkıyor 10 gün kalacak ilk defa değil ama hassas bi dönemdeyim galiba
iyyim canım iş güç uraşıyorum sabahları rahat oluyrumda öğlenden sonra fırsat bulamıyorum sürekli takip etmeye burayı sen nasılsın
Allah Kavuştursun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış. Sağlık olsun da gerisi önemli değil.
herkeze sevgiler..... ben de dün hamile olduğumu öğrendim ,6 yıl evliliğimin sonunda ilk gebeliğimi yaşıyorum..yarı şaşkın yarı şoktayım halaaa..rüya gibi ama içimde bi bebiş olduğunu daha şimdiden hissedebiliyorum ..sizden öğreneceğim çok şeyler var kızzlaarr yardım edermisiniz bana da..
teşekkürler canım benim öyle yapmaya çalışıyorum evleneli gidiyor ama bu sefer çok zoruma gitti sürekli ağlıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor
eşim cuma günü yurt dışına çıkıyor 10 gün kalacak ilk defa değil ama hassas bi dönemdeyim galiba
Kızlar akşam MenzilGülü ile msn'de görüştüm gayet iyi, hiç merak etmeyin. Bebişi de O da iyi. Üzülecek bişi yok. Herhalde dinleniyordur ve işleri yoğundur. O boş durmaz biliyorsunuz:))
selam arkadaşlar,
cerencim ben bugün iyiyim çok şükür (ne zaman iyiyim desem midem bulanmaya başlıyor !!!!!) iyiyim dediysem yine her şeyi yiyemiyorum ama en azından midem bulanmıyor....hafif şeyler yemek istiyorum....mesela bugün kabak haşlayıp yedim...bildiğimiz kabak yaniii.napiim...
sürekli hasta hali etrafımızdakileri de sıkıyor cidden...ama bizim elimizde değilkiii.
cerncim menzil gülü eskisi kadar ugramamaya başladı niye bilmiyorum eskiden daha sık görüyorduk burada ama şimdi fazla ugramıyor..umarım kötü bişe yoktur?
Nurcum Allah sag salim kavustursun.. Canim kendine bir ugras bulsan zaman cabucak akip gecer 10 gun birseycik degil. Hamileyken oluyor boyle bende durduk yerde agliyorum ikidir.
Karabiberim canim maasallah 7 aylik olmussunuz, ne guzel az kaldi bebisine kavusmana. Bendede daha yeni basladi halsizlik. Bebek buyudukce, gece uyku sorunlarida baslicaktir. Eee bebisine neler aldin, oda yapiyormusunuz yada besik filan aldinizmi? Resimlerini koysana.
sağol ceren ,sende duymaya başlarsın,ilk başlarda kapl atışı gibi pıt pıt oluyordu,ama şimdi,resmen yumruk vuruyor gibi,tek tek atışlar yapyor benim kız,küt küt vuruyor valla acımıyor bana hiç, :)))
ben daha çok hissetmek istiyorum valla hep vursun hep vursun
dr.a gidicem canım,bayram yolculuğu biraz uzun ve yorucuydu bakalım bebişim nasıl diye gidecektim zaten,gitmişken bunu da sorucam ilaç yazmassa dayanamıycam valla,bulantılarda da betermiş
bazen ağzıma acı acı su geliyor,önceden kussam rahatlıycam diyordum şimdi o bile yok
kussamda rahatlamıyorum,bakalım inş dr.iyi bir şey verir
bak kzıımdan bahsettim anladı galiba ,yine tekmeledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?