- 1 Aralık 2008
- 691
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.661
kzıalr anca okudum yazdıklarınızı valla
Merhaba burcusal nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kzıalr anca okudum yazdıklarınızı valla
Merhaba burcusal nasılsın?
valla cnm şimdi elektrik baglanmasını bekliyoruz herşey hazır oda bu hafta olur dediler bizde önümüzdeki hafta içi düşünüyoruz firmaya göre p.tesimi olur salımı çarş mı bilmem.
günaydın bayanlar nasılsınız oku oku ancak bitirdim
günaydın bayanlar nasılsınız oku oku ancak bitirdim
tünaydın okuyabildinmi kız onca sayfayı kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalım bugun
nur neden moralin bozuk ne oldu bakayım.
yine yannız kalıcan desene Allah kavuştursun nurcum şimdiden evde yannızmı kalıyordun eşin olmayınca sen
nurcum geçenlerde sanırım 1 ay olmuştur o zmanda eşin burada degildi dimi..allah kavuştursun cicim sizi.htc eşimde en kötü gazete sararız dedi ama bana gına gelir bogulurum vallla örterken..cerencimben kayınvalideme söyleyeyim tekrar yayaralamaya çalışsın.ablamda kutu ayarlayacak kendisi amerikan magazasında çalışıyorda askeriyede buzdolabındakileri koymak için falan bir kaç eşyayı biz toparlayacagızda.
Taşınmak çok zor arkadaşlar, hem fiziken hem de ruhen çok yorucu bir olay. 2 senede 2 kere taşındım. Uzun bir müddet taşınmak zorunda kalmayız umarım. Taşınan arkadaşlar kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.