Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bence önemli olan senin ne istediğin, diğerlerinin ne dediği önemli olursa başkaları için yaşamış olursun.. bi kaç ay çocuk yapmazsan ozamana noldu olmuyomu derler :mymeka:

kıssadan hisse milletin ağzını kapatamazsın oyüzden içinden geleni istediğini yapmanı öneririm yerimseniben opuyorumnanaktan

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz

ay canlarım ınsallah hepınızde hayırlısıyla bebegınıze kavusursunuz bu lıste ugurlu lıste burdan ne hamıleler geldı gectı falan dıyomusumkaydirigubbakcemile3 ama oyle yanı ugurlu lıste yalansam soyleyınkaydirigubbakcemile3 adını yazdıran gunu gecınce hamıleyım dıye gelıyor,ınsallah devamı gelıropuyorumnanaktan

haklısın cnm gerçekten uğurlu listemiz.inşallah devamı gelicek

arkadaşlar benim 25 hazirandı dünden beri kahverengi akıntım var henüz kırmızıya dönmedi beklemedeyim inşallah dönmez

bencede başkalarının ne diyeceğine bakma çokta önemli değil kendini nasıl mutlu hissedeceksen sen ona bak hem hemen tutacak diye bişeyde yok yerimseniben

benim bu ayda olmıycak galiba haatalanıcakmışım gibi belim ağrıyo
göğüslerimde şişti sanki ama bakalım hayırlısı günüm gelsinde

meraba arkadaşlar,
dün yazdıklarınızı şöyle bir okudum ve biraz önce kayıt olup bende sizlerle bu heyecanlı bekleyişi paylaşmak istedim.:lepi:

benim 28 inde regli olmam gerekiyor ama ne bir agrı ne gögüslerde şişkinlik hiçbir belirti yokCADIARZU

Hayırlısı olsun canım stres yapma

Holgeldin canım inş. hamişsindir a.s.

hoşbulduk canım.
adet olmadan önce bir belirti oluyor mu ki? bende hiçbişey yok sanırım.
bu ay ilk denememizdi ve 2 yıllık evliyim aslında hemen olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum inş. hamileyimdir

hoşbulduk canım.
adet olmadan önce bir belirti oluyor mu ki? bende hiçbişey yok sanırım.
bu ay ilk denememizdi ve 2 yıllık evliyim aslında hemen olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum inş. hamileyimdir

bilemiyorum tam olarak aslında ama istersen en erken hamilelik belirtilerini bir oku kesin sonuç için biraz daha sabırlı ol ve stres yapma bence yerimsenibenbizimde bu ay ilk denememiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inş.:Saruboceq:

arkadaşlar biz de iki yıllık evliyiz ve daha yeni karar verdik bebek yapmaya.Ben doktora gitmeden pek hamile kalmaya gönüllü değilim tatildeyiz şimdi tatil dönüşü doktora gidip çalışmalar başlayacağız inş.sizler doktor kontrollünden geçtiniz mi?

bizde yeni karar verdik bebek yapmaya
2 yıllık evliyim doktor kontrolü falan oldum bi problem yok bu ay ilk denememiz inş hayırlısı olur:Saruboceq:
herkese bol şans allah isteyen herkese verir inş opuyorumnanaktan

cnm benimde öyleydi hastalanıcakmışım gibi kasıklarım ağrımıştı normal adet belirtisleri vardı yine ama olmadımdı inş hamilesindir

river okudum canım ilk hamilelik belirtilerini.
bi kere kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu. çok canım yandı bi süre sonra geçti.
bu uyuyor ama
gögüslerde hassasiyet falan yok.
gerçekten belirsizlik stresli bekleyiş....
en iyisi herşeyi zamana ve oluruna bırakmak...
isteyen herkes inş. kavuşur minik mucizeyelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…