ßéN nişanLı oLduqm haLde cidDen bebqim oLmasıNı çk isTiyoRUmve nişanLımda bnLe ayNı dRumda ewLnir ewLnmes biR tane isTiyRsDaa osamnDa demzLermi DışaRdan kz hamYlmş bak o ysDn ewLnmşLer fLn yaNi bRas şqLym szCe naqıMm :çok üzgünüm:
ay canlarım ınsallah hepınızde hayırlısıyla bebegınıze kavusursunuz bu lıste ugurlu lıste burdan ne hamıleler geldı gectı falan dıyomusumkaydirigubbakcemile3 ama oyle yanı ugurlu lıste yalansam soyleyınkaydirigubbakcemile3 adını yazdıran gunu gecınce hamıleyım dıye gelıyor,ınsallah devamı gelıropuyorumnanaktan
merhaba kızlar
ßéN nişanLı oLduqm haLde cidDen bebqim oLmasıNı çk isTiyoRUmve nişanLımda bnLe ayNı dRumda ewLnir ewLnmes biR tane isTiyRsDaa osamnDa demzLermi DışaRdan kz hamYlmş bak o ysDn ewLnmşLer fLn yaNi bRas şqLym szCe naqıMm :çok üzgünüm:
Hayırlısı olsun canım stres yapmabenim bu ayda olmıycak galiba haatalanıcakmışım gibi belim ağrıyo
göğüslerimde şişti sanki ama bakalım hayırlısı günüm gelsinde
meraba arkadaşlar,
dün yazdıklarınızı şöyle bir okudum ve biraz önce kayıt olup bende sizlerle bu heyecanlı bekleyişi paylaşmak istedim.:lepi:
benim 28 inde regli olmam gerekiyor ama ne bir agrı ne gögüslerde şişkinlik hiçbir belirti yokCADIARZU
hoşbulduk canım.
adet olmadan önce bir belirti oluyor mu ki? bende hiçbişey yok sanırım.
bu ay ilk denememizdi ve 2 yıllık evliyim aslında hemen olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum inş. hamileyimdir
arkadaşlar biz de iki yıllık evliyiz ve daha yeni karar verdik bebek yapmaya.Ben doktora gitmeden pek hamile kalmaya gönüllü değilim tatildeyiz şimdi tatil dönüşü doktora gidip çalışmalar başlayacağız inş.sizler doktor kontrollünden geçtiniz mi?
benim bu ayda olmıycak galiba haatalanıcakmışım gibi belim ağrıyo
göğüslerimde şişti sanki ama bakalım hayırlısı günüm gelsinde