Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candy cim benim 4 temmuz :)
listeye beni de ekle.
10 gün filan kaldı. umarım ben de hamişimdir de regl olmamm :)

kızlar aklıma takılan bi konu var. ilişkiden sonra sanki meni dışarı çıkıomuş gibi hissediorum.bu yüzden gece sabaha kadar kalkmamaya çalışıom. ama bu sefer de sabah uyandığımda çamaşırım ıslak oluo nedenini anlayamıorum. siz de yaşıomusunuz acaba aynı şeyi yoksa bendemi tuhaflık var :uhm:

gugglecım canım ayaklarını havaya kaldır yat hemen dus alma sabaha kadar yat gerekırse,ama gun ıcınde de akıyo yanı bence herkeste oluyodur.Bıde vajınal dus alma,ınsallah bu ay hamıs kalırsın canım kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 maymun gibiyim zaten ayaklar havada :) sölediklerinin hepsini yapıom tatlım ama sabahları ıslaklık çok oluo işte ister istemez içime bi kurt düşüo.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun. bu güzel gecenin hürmetine allah hepimizin dualarını kabul etsin.

vay guzummmm neysem sonunda bebısı ıcıne dusurcek Rabbım ınsallah,bıde bısey daha dıcem ben pecete tıkıyodum(ayıp oldu ama:) oyle yapınca da pek akmıyo onuda dene,bıde bırgun durun bırgun yapın bagısıklık kazanma sonra kaydirigubbakcemile3

KISLAR aynısıda bana oluyo fakat ben yazmaya çekiniyodum sadwecede bana oluyo sanırdım demek herkese oluyo.bende sabaha kadar yatıyorum ama ayaklarımı hiç diklemedim. gün içersinde bile akıyo o şey :kedi:

sadece bana olmuo demekki bende sorun var sanıodum. :roflol: bu arada peçeteye çok güldüm ama denicem ay allah iyiliğini versin :roflol:

KISLAR aynısıda bana oluyo fakat ben yazmaya çekiniyodum sadwecede bana oluyo sanırdım demek herkese oluyo.bende sabaha kadar yatıyorum ama ayaklarımı hiç diklemedim. gün içersinde bile akıyo o şey :kedi:
aynen bende çekiniyordum ve sadece bende oluyo zannediyordum demekki normalmiş ayaklarım dikiyorum havaya ozaman akmıyo ama sabah kalktığımda bendede ıslaklık oluyor heralde normal:kedi:

kıslar bi de kadın doğum hemşiresi arkadaşım söyledi bana ; ateşinizi ölçün her gün eğer artış varsaa hamiş olabilirsiniz ..ayrıca akıntı ve açlık duygusu artarmış .karın kaşıntısı ,sürekli tuvalete çıkma gibi olaylar da artarmışşş :) ayy bana hepsi oluuoo bakalım son 2 haftaa regl me :))

ilk ay akıntım vardı hamile olduumu sandım, ikinci ay sürekli karnım acıkıodu ve tuvalete sık çıkıodum meğersem karpuzu çok yemişim adet olunca anladım.bu ay kesinlikle kendimi dinlemicem.kendini dinlediin zaman bişeylerden hep umutlanıosun ama olmayınca büyük hayalkırıklığı yaşıosun. en iisi süpriz yapması :)

evet guuglecim bende ilk ay mayısta stresten hastalanmadım acaba bişey varmı yok diye
diye kafayı yiycektim haziranda hastalandım ama şimdi bu ay takmıyorum artık
hayırlısı diyorum olursa olur diye en iyisi fazla takmamak

ayy guugle allah senden razı olsun. bana da oluyor da yazmaya utanıyordum :)
ilişkiden sonra sanki heryerin ıslanıyo, aaaa diyorsun hepsi çıktı bunun sanki.
kalçamın altına yastık koyuyorum ben, sabaha kadar yatıyorum sonra.
(1-2 saat sonra uyanıyorum gayri ihtiyarı, yastığı alıyorum altımdan :) )
sabah kalkınca da hoooop akıyor sanki yine de. ama sen merak etme.
zaten ben bi yerde okumuştum bunu.
erkekten gelen şeyin hepsi sperm değilmiş :)
milyonlarca sperm hızla yumurtalıklara doğru ilerliyor ve kalan meni de dışarı akıyormuş.
merak etme yani sadece sende olmuyor, herkesde oluyoooooo :)

bende aynı şeyleri yapıorum, sanki beni anlattın özgecim iyice rahatladım valla iiki sormuşum yahu oohhhh yerimseniben

herkesin kandili mübarek olsun..bende 6 aydır istiyorum henüz yok regl arihim 29-30 haziran

slm bende geldim 6 aydır istiyoruz ama bende pko var ve tedavi görüyorum ilaçlar işe yaradı ve çatlatma iğnesi olucam yarın

ßéN nişanLı oLduqm haLde cidDen bebqim oLmasıNı çk isTiyoRUm ve nişanLımda bnLe ayNı dRumda ewLnir ewLnmes biR tane isTiyRsDaa osamnDa demzLermi DışaRdan kz hamYlmş bak o ysDn ewLnmşLer fLn yaNi bRas şqLym szCe naqıMm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…