Ii hadi affettim seni
Ama diğerler nerde haniiii
aydoğdu hakkında hayırlısı cnm biran önce doktora git bari netleşsin sonuç ne ise
Günün güzeş haberide benden olsun dün gece dayanamayarak hastaneye gidip kan testi yaptırdımm veee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
çok mutluyummmmm gururluyum hüzünlüyüm her duygu var dün gece hastaneyi birbirine katım eminim kimse beni unutmazşimdi çenemi tutmaya çalışıorum ama bnm gibi biri için zor oluor ailelere söledik bana kalsa elime alıcam davulu basbas bağırıcam facebook ta durumuma yazıcam
neyse yarın dra gidicem heyecandan bayılmazsam dönüşte ilk muayenemizi anlatırızzzzz
hayırlısı olsunnnnnnn çok sevimdim sizin adınıza . sağlıklı mutlu nice günler diliyorum .
Çookkk teşekkürler darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
günün güzeş haberide benden olsun dün gece dayanamayarak hastaneye gidip kan testi yaptırdımm veee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutluyummmmm gururluyum hüzünlüyüm her duygu var dün gece hastaneyi birbirine katım eminim kimse beni unutmazşimdi çenemi tutmaya çalışıorum ama bnm gibi biri için zor oluor ailelere söledik bana kalsa elime alıcam davulu basbas bağırıcam facebook ta durumuma yazıcam
neyse yarın dra gidicem heyecandan bayılmazsam dönüşte ilk muayenemizi anlatırızzzzz
ilişkiden sonra ilerleyen haftalarda kasıkların seyirme yada batma kasılma oldumu . bende geçen gün seyirme oldu sabah uyandıgımda ve 2 gündür de sol kasıgımda ani kalktıgımda batma kasılma oluyor
annnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
Harika bi haber çoooooooooook ama çook sevindim hayırlı olsun cnm
Bi hamile daha eklendi şükür aramıza değerin kaç çıktı kaç haftalıkmış
umarım hiç bulantın kusman olmaz rabbim sağlıkla kucağına da almak baip etsn
folik asit kullanıyomuydun
merhaba yaman.doktora gittim kist yada bebek yok.stresten kaynaklı olduğunu söyledi doktorum.adet olmamı sağlayacak bir ilaç verdi.onu kullanacağım.benim rahmimde perde var.yani rahmi ortadan ikiye bölen bir perde.doktor bu zamana kadar hamile kalmamı engellediğini düşünüyor.o sebeple şubat sonu gibi küçük bir operasyonla o perdeyi almaya karar verdi.o zamana kadar da korunmamızı istedi.uzun bir süre bebek haberi veremeyeceğim sizlere.benim için de hayırlısı bu demekki.
ilşkiden sonra deilde 2 gn önce gece uyurken ufak bir batma hissine uyandım demekki çok ufak deilmişki uykumdan kaldırdı şimdi hiçbişyeim yok bişide hissetmiorum esasında yarın dra gidene kdr inanamıcam hamile olduuma şuandada belimle kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var korkuorum sanki regl olcakmışım gibi gelior ama batma bulantı sık idrar vb hiçbişi yok birttek günlerdir sölüorum cildim fena urudu krem kar etmior
kullanıorummmmm tabi
değerlerim henüz çok düşük 53.7 dün sonucu aldığımda sorduğum kişi 3-4haftalık hamilesindir dedi ztn kağıtada bu değere göre öle olduu yazıor tek kafamı kurcalayan pazar gecesi neden negatif çıktı idrarda
yarında dr a gidicez yaman teyzesiiiiiii
benim arkadaşıma bir mi iki mi dr perde var dedi.3.sü perde falan yok dedi.hatta ilk bebği düşük yaptı.ondan dediler.ama şimdi geçen pazar doğum yaptı.maşallah sapasağlam bir oğlu oldu.yani diyeceğim bu tür konularda tek dr la kalma.çok da telaş etme böyle bir durum varsa dahiii.üzme kendini.
Allah tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş sana bana bize tüm isteyenlere....
aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn