Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ii hadi affettim seni
Ama diğerler nerde haniiii

aydoğdu hakkında hayırlısı cnm biran önce doktora git bari netleşsin sonuç ne ise

Selam kızlar ya ççok yakın bir arkadaşımın babası vefat etti kızın anneside yoktu hatta hiç akrabası yok onun yanına eskişehire gittim 2 gündür oradaydım dün gece döndüm.

Kızlar bugün 10. gün pazar günkü test negtif çıktı ama hala hastalanmadım yarın sağlık ocağına gidicem test yaptırcam cumaya sonuç alıcam inşallah.

geceniz hayırlı olsun inşallah.nasılsınız.gerçi okuyorum yazdıklarınızı.iysiniz maşallah:)

batttttttttt demek kızınla ilgileniyosun haaaaaaa:)))ne güzel ne mutlu sana maşalllah.imreniyorum hemde çokkkkk:)RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inş sana ve o güzel çekirdek ailene:)

yamannnnnnn tatlım benim.güzel şey dimi hamilelik:)bunu ben bile söyleyebiliyorsam düşün ne kadar güzel bir duygu.valla ben düşündüm de çok güzel yaaa.ilk hamile olduğunu öğrenmek.sonra onun için yeyip içmek kısacası yaşamak....inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın ve hoş vakitler geçirirsin bebğinle kuzucuğunla:)))

meryemmmmm sende oğluşunlasın tabi:))))ALLAH mutlu mesut etsin sizi ve hepimizi.güzel şey çok güzel şey bebğini büyütmek onunla ilgilenmek.ilk dişi,ilk yürümesi,ilk anne deyişi,gülmesi,ağlaması bileee....yani tahmin ediyorum öledir.imreniyorum valla

esmerayyyyyyyyyy sen ne yapıyosun canım nasıl gidiyor okul işleriiii.hiç bitmiyor evrak işleri yaaaaaaaaaaRABBİM sana bana ve tüm isteryenlere de ALTIN TOPLAR versin inş en sağlıklısından eeeennnnnnnnnnnnn şirelisindeeennnnnnnnn::::)))))bizde uğraşalım keyiflenelim.oynayalım toplarımızla.

sonra onları sevmeye anneanneleri dedeleri babanneleri halası dayısı gelsin hatta komşular bile gelsin kapımız açık.....inşallah RABBİM hayırlı ve en tez vakit bu yalancı dünyanın EN TATLI MEYVELERİNDEN tatırır sana bana ve tüm isteyenlere bekleyenlere:))))))

afffffffffffffffff afffffffffffffffffff afffffffffffffffffffffffffff

benden bu kadar:)

Aleyküm selam hannemcim
cnm arkadaşım güzel dileklerin için çok tşk ederiz
rabbim hepimize sağlıklı güzel evlatlar versin bahtları açık olsun inşallah
bizim kızlar iyice haylaz oldu baksana hiçbiri gelmiyo yada çok geç yazıyolar
ama herkes iş güç derdinde napalım rabbim hepimize güzellik iyilik versin
gönlümüzün muradını versin inşallah

mlsfb cnm arkadaşın için çok üzüldüm allah sabır versin gerçekten zor bir durum
bu arada bi test yapsana inş güzel haberler alırsın

Ii hadi affettim seni
Ama diğerler nerde haniiii

aydoğdu hakkında hayırlısı cnm biran önce doktora git bari netleşsin sonuç ne ise

merhaba yaman.doktora gittim kist yada bebek yok.stresten kaynaklı olduğunu söyledi doktorum.adet olmamı sağlayacak bir ilaç verdi.onu kullanacağım.benim rahmimde perde var.yani rahmi ortadan ikiye bölen bir perde.doktor bu zamana kadar hamile kalmamı engellediğini düşünüyor.o sebeple şubat sonu gibi küçük bir operasyonla o perdeyi almaya karar verdi.o zamana kadar da korunmamızı istedi.uzun bir süre bebek haberi veremeyeceğim sizlere.benim için de hayırlısı bu demekki.

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim artik tasinma isleri basladi oyuzden pek giremiyorum zaten evde degildim bu aralaar gorumcemdeydik esimde evde tatil youzden musafirde bi yandan hic giremeiyorum..ama sukur iyiyizz hepinizde iyisiniz insallahh,,,firsat buldukca gelmeye calisicam kendinize cok ii bakin

Günün güzeş haberide benden olsun dün gece dayanamayarak hastaneye gidip kan testi yaptırdımm veee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

çok mutluyummmmm gururluyum hüzünlüyüm her duygu var dün gece hastaneyi birbirine katım eminim kimse beni unutmaz şimdi çenemi tutmaya çalışıorum ama bnm gibi biri için zor oluor ailelere söledik bana kalsa elime alıcam davulu basbas bağırıcam facebook ta durumuma yazıcam

neyse yarın dra gidicem heyecandan bayılmazsam dönüşte ilk muayenemizi anlatırızzzzz

hayırlısı olsunnnnnnn çok sevimdim sizin adınıza . sağlıklı mutlu nice günler diliyorum .

Çookkk teşekkürler darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

ilişkiden sonra ilerleyen haftalarda kasıkların seyirme yada batma kasılma oldumu . bende geçen gün seyirme oldu sabah uyandıgımda ve 2 gündür de sol kasıgımda ani kalktıgımda batma kasılma oluyor

annnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
Harika bi haber çoooooooooook ama çook sevindim hayırlı olsun cnm
Bi hamile daha eklendi şükür aramıza değerin kaç çıktı kaç haftalıkmış
umarım hiç bulantın kusman olmaz rabbim sağlıkla kucağına da almak baip etsn
folik asit kullanıyomuydun

ilişkiden sonra ilerleyen haftalarda kasıkların seyirme yada batma kasılma oldumu . bende geçen gün seyirme oldu sabah uyandıgımda ve 2 gündür de sol kasıgımda ani kalktıgımda batma kasılma oluyor

ilşkiden sonra deilde 2 gn önce gece uyurken ufak bir batma hissine uyandım demekki çok ufak deilmişki uykumdan kaldırdı şimdi hiçbişyeim yok bişide hissetmiorum esasında yarın dra gidene kdr inanamıcam hamile olduuma şuandada belimle kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var korkuorum sanki regl olcakmışım gibi gelior ama batma bulantı sık idrar vb hiçbişi yok birttek günlerdir sölüorum cildim fena urudu krem kar etmior

Kullanıorummmmm tabi
değerlerim henüz çok düşük 53.7 dün sonucu aldığımda sorduğum kişi 3-4haftalık hamilesindir dedi ztn kağıtada bu değere göre öle olduu yazıor tek kafamı kurcalayan pazar gecesi neden negatif çıktı idrarda

yarında dr a gidicez yaman teyzesiiiiiii

cnm benim hayırlısı neyse o olsun geç olsun güç olmasın allah dermansız dert vermesin hiiç üzme kendini
allah beterinden korusun elbet düzeleceksin sakın umudunu kaybetme bunlarda geçecek hayırlısıyla hatta göreceksin bi gün sende uzaunnca haamııılleeeyyyiiim diye yazacaksınn Dualarımız seninle

MLSFB canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun RABBİM tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim senin adına,sevinmekte haklısın ama bence ilk 3 ay çok da duyurma bana kalırsa facede asla paylaşma.neden mi ilk üç ay önemli ve ALLAH korusun düşük riski günümüzde çok yüksek.bazı doktorlar bile ilk 3 ay çok paylaşmayın çevreyle diyor.yani, ALLAH korusun heran herşey olabilir.benim samimiyetime inanmanı istiyorum sen daha iysini bilirsin gerçi.ALLAHA emanet ediyorum meleğini ve seniiiii:)

çok sevndim cnm hayırlı olsun tekrar
ama evt daha minicik bebeğin
pazar gecesi negatif çıkması normal çünki daha çok yeni cnm anca kanda belli olur
yrn doktordan gelince yaz bizede emi

benim arkadaşıma bir mi iki mi dr perde var dedi.3.sü perde falan yok dedi.hatta ilk bebği düşük yaptı.ondan dediler.ama şimdi geçen pazar doğum yaptı.maşallah sapasağlam bir oğlu oldu.yani diyeceğim bu tür konularda tek dr la kalma.çok da telaş etme böyle bir durum varsa dahiii.üzme kendini.

ALLAH tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş sana bana bize tüm isteyenlere....

aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

ne günlerdi dimi seni hamileliği düşünmen için zorladığımız günler.zamanı var diodun şimdi değil diyodun da başka bişi demiyodun:))))hepimizin hamile olduğunu ilk öğrenenlerdensin.forumun bekçisiiiiiiiiiiii:)

şimdi sen de hamişsinnnnnnnnn:)canım benimmmmmm.seninde hamd olsun göbüşünde melek var.hemide kısss:)yerim ben onu yerim.tatlım benim ya.benim içinde konuş meleğinle.bak bi teyzen var de.seni daha karnımdayken bile çok seviyor de.selamlar söle.orda boş boş durmasın banada dua etsin meleğim.RABBİM banada sağlıklı sıhhatli onun gibi pıtıcıklar yollasın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…