öncelikle bir doktora git ve tam kan taraması yaptır idrar vs
sonra folik asit kullanmaya başla
eğer fazla kilon varsa brz onları verebilirsin
sona şunu unutma bebişler öyle kolay gelmeyebiliyor yani inş istediğiniz sürede olur ama unutma planlama bazen işe yaramıyorr
slm kizlar nasilsiniz bugun kimseler gelmemis pekk nasilsiniz benn iyiyimm..bugun esimle beraberligimizin 6.yili dolduu o hatirlamiyodur ama ben talhayi uyutttum simi guzel bi sofra kurcamm optum herkezii
merhaba arkadaşlar;
adetim 12 gün geçti.31 aralıkta gebelik testi yaptım negatif çıktı.tekrar yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım.testin yanlış çıkmış olma ihtimali var mı sizce?yardımcı olursanız sevinirim.
12 gün çok uzun bir süre nasıl sabrettin bu kadar eğer regl düzenliyse
bence testi yenile varsa mutlaka çıkar yada geç döllenme olmuş olabilir en garantisi kan tetsi yaptırman bizede bilgi ver sonra umarım gecikme bebiştendir
yarın sabah tekrar test yapacağım.ama korkuyorum.bundan 4 ay önce hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için almak zorunda kaldı doktorum.umarım hamilelikten dolayıdır bu gecikme.ama tabiiki herşeyin hayırlısı.
hayırlısı cnm yrn sabah yenile ozaman testi ve pozitif düşün ve bizede haber ver emii
aydoğdu bi gelişme varmı cnm
diğer kızlara küstüm ben garii
günaydın yaman'cım.yaptım testi yine negatif çıktı.bugün doktorumu arıcam.
hay allah yaaa bu belirsizlikte can sıkıcı yakın hastane yokmu gidip kan versen cnm
üzülme olurmu hayırlısı neyse o olsun ama bazı kişilerde gebelik idrarda çok geç belli oluyomuş vucudunda fark varmı hiç