cnm benim hayırlısı neyse o olsun geç olsun güç olmasın allah dermansız dert vermesin hiiç üzme kendini
allah beterinden korusun elbet düzeleceksin sakın umudunu kaybetme bunlarda geçecek hayırlısıyla hatta göreceksin bi gün sende uzaunnca haamııılleeeyyyiiim diye yazacaksınnDualarımız seninle
benim arkadaşıma bir mi iki mi dr perde var dedi.3.sü perde falan yok dedi.hatta ilk bebği düşük yaptı.ondan dediler.ama şimdi geçen pazar doğum yaptı.maşallah sapasağlam bir oğlu oldu.yani diyeceğim bu tür konularda tek dr la kalma.çok da telaş etme böyle bir durum varsa dahiii.üzme kendini.
ALLAH tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş sana bana bize tüm isteyenlere....
çok teşükkür ederim canım.hayrlısı buymuş ne diyelim
Operasyonu olup olmamak konusunda hala kararsızım.eşim olmamı istiyor benimse hiç içimden gelmiyor.
bikaç doktorla daha görüşsen cnm kesin derlerse ozaman olursun ameliyat
Meryemcim çookk tşk ederim cnm
Aydoğducum hayırlısı ne ise RAbbim onu yaşatsın sana dua et ve içini ferah tut operayon hayırlısı ise ol cnm.
Yaman ve kızlar dr a gittim keseyi göremedi(yaman demişti ztn) demir depolarım boş diye ilaç verdi bağırsak düzenleyici verdi
beta hcg me baktı 53.7 idi tekrar baktır 90-110 arası olmalı dedi bnm212.6 çıktısadece şaşırdı başka bişi demedi ne demek bilen varsa nolluurrr açıklasınnnn
hepinizi öpüorummm
canım bende demiştim göremeyebilir die.benimkide 5.haftasında çıktı demiştim hatta.
değerlerin yüksek çıkması güzel bence.düşük olması bebeğin gelişimiyle alakalı.haftasına göre fazla olması da belkide ikizdir :)))))))))))))))değerleri fırlatmışlardır.ne dersin varmı ailende ikiz:)))))))))
meryemcim çookk tşk ederim cnm
Aydoğducum hayırlısı ne ise rabbim onu yaşatsın sana dua et ve içini ferah tut operayon hayırlısı ise ol cnm.
Yaman ve kızlar dr a gittim keseyi göremedi(yaman demişti ztn) demir depolarım boş diye ilaç verdi bağırsak düzenleyici verdi
beta hcg me baktı 53.7 idi tekrar baktır 90-110 arası olmalı dedi bnm212.6 çıktıSadece şaşırdı başka bişi demedi ne demek bilen varsa nolluurrr açıklasınnnn
hepinizi öpüorummm
çok teşekkürler hewacımmm
yaman korkutma sende beni hannem gibi
17 ocakta gel dedi dr. kızlar acaba sizce bu 10 gün içinde bir daha beta hcg baktırıyımmı dr bişi demedi ama
Ay canım çok teşekkür ederim hepimizin hayırlı yazıları olsun inşallah bu mübarek gecede hepimiz birbirimizin dualarında olalım
Günaydınnnn kızlaarrrrrrrr
Çookk güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerimmmmmm
Birde dün gece beyaz showu izledim eyvah eyvah 2 ekibi komikti ortalara gelmeden uyumuşum ama çok komikti filme giden veya gidecek olan varmı
günaydın cnm bende herker süper bir haftasonu dilerim
akşam beyazı bend eizledim süperdi yrn akşam da sinemaya gidelm diyoruz bakıcaz bakalım yer bulursak gideriz
nasılsınız.
bide bideeeeeeeeeeeeee ikiz annesi sen nasılsın:))))))))))))mlsf:)))))))))))
Hanneeemmm muzırlığın üstündeeeee bugünnn
BUgün eşim diorki şimdi düşündümde ikiz olursa gece uyandıklarında sen birine bakıcan diğerinede mecbur ben bakıcam e dışarı çıkıcaz birini sen kucağında taşıycan e diğerinide mecbur ben diye bir bunalıma girmiş anladınız herhalde kendisinin çocuğun ç si ile alakası yok
birde hannem bişi dicem seni üzmek istemiyorum ama benim babam ve 2. eşinin tüp bebek ikizleri var 8 yaşındalar şimdi kaardeşlerim allah bağışlasın. Bugün üvey annemle konuştuk onların ilk denemede tutmuş ikizleri cinsiyetleri belli olmuş hatta 4 ten 2 ye düşmüş sonra onlarıda kaybetmiş (ben o ara görüşmediğim için onlarla bilmiordum bunu) dr. 2 ay sonra tekrar aşılama yapmış ve kardeşlerim oldu yani bekleme yapmamışlar senin bir bekleme süren var mı?