Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

MLSFB canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun RABBİM tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim senin adına,sevinmekte haklısın ama bence ilk 3 ay çok da duyurma bana kalırsa facede asla paylaşma.neden mi ilk üç ay önemli ve ALLAH korusun düşük riski günümüzde çok yüksek.bazı doktorlar bile ilk 3 ay çok paylaşmayın çevreyle diyor.yani, ALLAH korusun heran herşey olabilir.benim samimiyetime inanmanı istiyorum sen daha iysini bilirsin gerçi.ALLAHA emanet ediyorum meleğini ve seniiiii:)

Hannemcimmmm Biliorum ki Rabbim yaşadığın olaydan sonra seni mükafatlandıracak hayırlı uğurlu imanlı dünyalar güzeli bir meleğin olacak çünkü sen hiç isyan etmedin hiç mızmızlanmadın sorgulamadın ben geçmişe dönük tüm yazılarını okudum Allah senin o geniş ve güzel yüreğine göre verecek inşallah eğer sağlıklı sıhhatli iyi haberler alırsam daha çok dua edicem senin için

kendimi tutmaya çalışıorum ama 3 ay çok uzun gelior eşim dün gece elimden telimi aldı kimseye sölemiyim diye bana kalsa tüm telefon listeme msj atacaktım:KK1:

çok sevndim cnm hayırlı olsun tekrar
ama evt daha minicik bebeğin
pazar gecesi negatif çıkması normal çünki daha çok yeni cnm anca kanda belli olur
yrn doktordan gelince yaz bizede emi :KK49:

temem yazıcam inşallah:KK1: kese gözükürmü yaman bu değerle

ne günlerdi dimi seni hamileliği düşünmen için zorladığımız günler.zamanı var diodun şimdi değil diyodun da başka bişi demiyodun:))))hepimizin hamile olduğunu ilk öğrenenlerdensin.forumun bekçisiiiiiiiiiiii:)

şimdi sen de hamişsinnnnnnnnn:)canım benimmmmmm.seninde hamd olsun göbüşünde melek var.hemide kısss:)yerim ben onu yerim.tatlım benim ya.benim içinde konuş meleğinle.bak bi teyzen var de.seni daha karnımdayken bile çok seviyor de.selamlar söle.orda boş boş durmasın banada dua etsin meleğim.rabbim banada sağlıklı sıhhatli onun gibi pıtıcıklar yollasın:)))

cnm benim ya gözlerim doldu walaa allah hepimize sağlıklı bahtı açık evlat versin sanada tabii
çok haklısın bi ara daha istemiyom diyodum bak şimdi 19 haftalık oldum şükür.
Kızımla konuşuyorum ama içimden hep sesli konuşamıyorum nedense yaaa
yanlış mı yapıyorum sizcee

temem yazıcam inşallah:KK1: Kese gözükürmü yaman bu değerle

bencede daha hemen duyurma cnm allah korusun herşey bizim için ama brz daha bekle en azından kalp atışını görene kadar diyeyim
kese görünebilir ama görünmeyebilirde çok küçük olduğundan belki vajinal ultrasonla görülebilir hayırlısı bakalım kaçta randevun :KK69:

Meryemcim sanada allah kolaylık versin demek toparlanmaya başladın
rabbim yeni evinizdede sağlıkla huzurla yaşamak nasip etsin inşallah
:KK74:

Arkadaşlar herkese merhaba bende siteye yeni katıldım dolayısıyla konu baslıgınıda yenı gormus oldum bızde 14aylık evlıyız bebek sahıbı olmak ıstıyoruz ve ekım ayı sonunda calısmalara basladık:KK17: bu konularda bende bılgısızım kulaktan dolma seylerle hareket edıyoruz benım danısmak ıstedıgım bırsey var herkes yumurtlama donemının olumlu oldugundan bahsetmıs ancak adetı duzgun olanlar ıcın benım adetım cok duzenlıydı ancak ıkı aydır fazlasıyla aksamaya ugruyor kasım ayında 8gunluk aralıkta ıse 14gunluk bır gecıkme oldu :2: adet duzensızlıgı yasayanlarda yumurtlama donemını tahmın etmek mumkun degılmı yardımcı olursanız sevınırım

Hannemcimmmm Biliorum ki Rabbim yaşadığın olaydan sonra seni mükafatlandıracak hayırlı uğurlu imanlı dünyalar güzeli bir meleğin olacak çünkü sen hiç isyan etmedin hiç mızmızlanmadın sorgulamadın ben geçmişe dönük tüm yazılarını okudum Allah senin o geniş ve güzel yüreğine göre verecek inşallah eğer sağlıklı sıhhatli iyi haberler alırsam daha çok dua edicem senin için

kendimi tutmaya çalışıorum ama 3 ay çok uzun gelior eşim dün gece elimden telimi aldı kimseye sölemiyim diye bana kalsa tüm telefon listeme msj atacaktım:KK1:

hımmm demek okudun:)ALLAH razı olsun canım benim.inş imtihanı verebilenlerden olmuşuzdur ne diyelim.

ALLAH seni iyi etsin :)kıs sana ne diyeyim ben çok güldüm haaa:)demek herkese mesaj atacaktın haa:)ilahiiiiiiii:) RABBİM mutlulğunu daim eylesin inş.canım bilirim güzel duygudur hamile olabilmek.hele hele beklediğin anlrda.çok güzel çoook:)bide bişi diyemmi sana benim bebğim 5.haftaya kadar hiç belli etmedi kendini entresandır.ne kanda ne ultrasonda.diyeceğim o ki kese görünmeyebilir.yada boş gibi görünebilir.stres yapma tamam mı tatlım.

Arkadaşlar herkese merhaba bende siteye yeni katıldım dolayısıyla konu baslıgınıda yenı gormus oldum bızde 14aylık evlıyız bebek sahıbı olmak ıstıyoruz ve ekım ayı sonunda calısmalara basladık:KK17: bu konularda bende bılgısızım kulaktan dolma seylerle hareket edıyoruz benım danısmak ıstedıgım bırsey var herkes yumurtlama donemının olumlu oldugundan bahsetmıs ancak adetı duzgun olanlar ıcın benım adetım cok duzenlıydı ancak ıkı aydır fazlasıyla aksamaya ugruyor kasım ayında 8gunluk aralıkta ıse 14gunluk bır gecıkme oldu :2: adet duzensızlıgı yasayanlarda yumurtlama donemını tahmın etmek mumkun degılmı yardımcı olursanız sevınırım

öncelikle hoş geldin canım.bugün ben karşılayım seni:)RABBİM çok bekletmez inş.korunmayı bıraktıktan sonra mı düzensiz oldu.benimkinde öle olmuştu.önce ufak ufak gecikmeler oldu sonra hamiş kaldım.bide tabiki önlemini alacağız ama RABBİM ol dedikten sonra hiiiççççççç bir engel yok unutma.yok ilk ilişki yok sürekli ilişki falan filan hep boş.sen adetinden sonra yani başından itibaren 12.gününden itibaren çalışmalara başla.bide bende hep int öğrenmiştim.kolay gebe kalma die gir meşhur google orda herşeyi bulacaksın.inş...

öncelikle hoş geldin canım.bugün ben karşılayım seni:)RABBİM çok bekletmez inş.korunmayı bıraktıktan sonra mı düzensiz oldu.benimkinde öle olmuştu.önce ufak ufak gecikmeler oldu sonra hamiş kaldım.bide tabiki önlemini alacağız ama RABBİM ol dedikten sonra hiiiççççççç bir engel yok unutma.yok ilk ilişki yok sürekli ilişki falan filan hep boş.sen adetinden sonra yani başından itibaren 12.gününden itibaren çalışmalara başla.bide bende hep int öğrenmiştim.kolay gebe kalma die gir meşhur google orda herşeyi bulacaksın.inş...

ayyy canım ya cok tesekkur ederım cok ıyısın bu kdr erken mesajıma cevap verdın ve benı cok ıcten karsıladın cok saol..
evet korunmayı bıraktıktan sonra gecıkmeler oldu onun oncesınde adetım cok duzenlıydı dugun haftam dısında hıc gecıktırıcı yada dogum kontrol hapı kullanmadım.adetım bugun bıttı adetımle bırlıktemı 12gun saymam gerekıo

arkadaşlar herkese merhaba bende siteye yeni katıldım dolayısıyla konu baslıgınıda yenı gormus oldum bızde 14aylık evlıyız bebek sahıbı olmak ıstıyoruz ve ekım ayı sonunda calısmalara basladık:KK17: Bu konularda bende bılgısızım kulaktan dolma seylerle hareket edıyoruz benım danısmak ıstedıgım bırsey var herkes yumurtlama donemının olumlu oldugundan bahsetmıs ancak adetı duzgun olanlar ıcın benım adetım cok duzenlıydı ancak ıkı aydır fazlasıyla aksamaya ugruyor kasım ayında 8gunluk aralıkta ıse 14gunluk bır gecıkme oldu :2: Adet duzensızlıgı yasayanlarda yumurtlama donemını tahmın etmek mumkun degılmı yardımcı olursanız sevınırım

hg aramıza umarım çok bekletmez meleğin
bende 3. Ayımda hamıle kaldım şükür çok bekletmedi kızım
sana tavsiyem sakın hesap yapma yok ayağını dik yok duş alma , sık ilişkye gir sadece yumurtlama döneminde ilişki olsun, ateş ölçme yöntemi vs vs vs vs gibi bissürü şey diyecekler pek takma bence ay içinde istediğiniz zaman ilişkiye girin ama bebek için değil sevişmek için ve kafanda sürekli oldumu tuttummu diye düşünme rabbim vericekse tek ilişkiylede oluyo
ne kadar düşünüp durursan süre o kadar uzuyo ilk 2 ay bende çok taktım oldumu tuttumu diye 3. Ay tepem attı aman dedim olur elbet ve hiiç kasmadım kendmi sadece canım isterse ilişkiye grdik şükür geldi meleğim

hg aramıza umarım çok bekletmez meleğin
bende 3. Ayımda hamıle kaldım şükür çok bekletmedi kızım
sana tavsiyem sakın hesap yapma yok ayağını dik yok duş alma , sık ilişkye gir sadece yumurtlama döneminde ilişki olsun, ateş ölçme yöntemi vs vs vs vs gibi bissürü şey diyecekler pek takma bence ay içinde istediğiniz zaman ilişkiye girin ama bebek için değil sevişmek için ve kafanda sürekli oldumu tuttummu diye düşünme rabbim vericekse tek ilişkiylede oluyo
ne kadar düşünüp durursan süre o kadar uzuyo ilk 2 ay bende çok taktım oldumu tuttumu diye 3. Ay tepem attı aman dedim olur elbet ve hiiç kasmadım kendmi sadece canım isterse ilişkiye grdik şükür geldi meleğim

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok sevindim senin adına Allah isteyen herkese nasip etsin seninkinide analı babalı büyütsün canım aslında cok fazla kafama takmıyorum benım aklıma takılan şey 2aydır adetimin düzensiz olması acaba korunmayı bırakmakla bı ılgısı varmı dıye dusunuyorum

Hoşgeldin Canım bnmde bekarken inanılmaz düzenli olan adetlerim 2 3 ayda bir sapıtıordu dr a gittim bir sorun yok dedi havadan olurmuş sıkıntıdan olurmuş bin tane sebep saydı eğer hamile kalmak istiorsan mutlaka dr a git sana folic asid verecektir onu düzenli kullan kan testlerini yaptır gerisinide Rabbime bırak
diyene bak :KK1: ben burda ortalığı yıktımda :KK1: bnm gibi olma sakin ol hakkında hayırlısı olsun bende ilk defa bu ay saymamıştım kayınvalidem falan geldi günümüde sayamadım ilişkiyide tam o ara yapamadım ama Çok şükür hamileyim bebeğim bana tutunursa tabi:nazar:

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok sevindim senin adına Allah isteyen herkese nasip etsin seninkinide analı babalı büyütsün canım aslında cok fazla kafama takmıyorum benım aklıma takılan şey 2aydır adetimin düzensiz olması acaba korunmayı bırakmakla bı ılgısı varmı dıye dusunuyorum

valla benimde düzenli adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti ben ordan biliyorum.evet canım adet başlangıcından itibaren ama sen abdest aldıktan sonra herzaman duayla başlaaa.yamanın dediği gibi takma bunu demek kolay uygulamak zor ama yapabildiğin kadar artık...

rica ederim canım ama sende bana dua etttttttttt:)))))))))
çünkü ben dua dilencisiyim:)

bencede daha hemen duyurma cnm allah korusun herşey bizim için ama brz daha bekle en azından kalp atışını görene kadar diyeyim
kese görünebilir ama görünmeyebilirde çok küçük olduğundan belki vajinal ultrasonla görülebilir hayırlısı bakalım kaçta randevun :KK69:

Yarın sabah 10'da vajinal olurmuu:KK53: oyyy ona göre hazırlanayım ozaman ben kese zarar görür diye öle bişi yapmazlar sanıordum oyyyyy tırstım yine

hımmm demek okudun:)ALLAH razı olsun canım benim.inş imtihanı verebilenlerden olmuşuzdur ne diyelim.

ALLAH seni iyi etsin :)kıs sana ne diyeyim ben çok güldüm haaa:)demek herkese mesaj atacaktın haa:)ilahiiiiiiii:) RABBİM mutlulğunu daim eylesin inş.canım bilirim güzel duygudur hamile olabilmek.hele hele beklediğin anlrda.çok güzel çoook:)bide bişi diyemmi sana benim bebğim 5.haftaya kadar hiç belli etmedi kendini entresandır.ne kanda ne ultrasonda.diyeceğim o ki kese görünmeyebilir.yada boş gibi görünebilir.stres yapma tamam mı tatlım.

Yok stres yapmamaya çalışıorum hatta şuan biraz ağrım var endişelenmeden yarını bekliorum

Hoşgeldin Canım bnmde bekarken inanılmaz düzenli olan adetlerim 2 3 ayda bir sapıtıordu dr a gittim bir sorun yok dedi havadan olurmuş sıkıntıdan olurmuş bin tane sebep saydı eğer hamile kalmak istiorsan mutlaka dr a git sana folic asid verecektir onu düzenli kullan kan testlerini yaptır gerisinide Rabbime bırak
diyene bak :KK1: ben burda ortalığı yıktımda :KK1: bnm gibi olma sakin ol hakkında hayırlısı olsun bende ilk defa bu ay saymamıştım kayınvalidem falan geldi günümüde sayamadım ilişkiyide tam o ara yapamadım ama Çok şükür hamileyim bebeğim bana tutunursa tabi:nazar:

teşekkür ederim cnm dogru soyluyosun bı doktora gıtmek mantıklı sanırım folık asıt bebegın tutunmasınıda etkılıomus senın ıcın cok sevındım merak etme ALLAhın ıznıyle bebegın saglıklı sıhhatlı dogacaktır dua edıcem emın olabılırsın ALLAH nazarlardan esırgesın..

valla benimde düzenli adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti ben ordan biliyorum.evet canım adet başlangıcından itibaren ama sen abdest aldıktan sonra herzaman duayla başlaaa.yamanın dediği gibi takma bunu demek kolay uygulamak zor ama yapabildiğin kadar artık...

rica ederim canım ama sende bana dua etttttttttt:)))))))))
çünkü ben dua dilencisiyim:)

elımden geldıgınce onerılerınızı uygulamaya calısıcam senın ıcın duaların en guzelını edıcem Allahım sanada saglıklı sıhhatlı bır melek nasıp etsın kalbının temızlıgı senı tanımamıs olmama ragmen bana yansıdı ALLAh gonlune gore versın canım..

teşekkür ederim cnm dogru soyluyosun bı doktora gıtmek mantıklı sanırım folık asıt bebegın tutunmasınıda etkılıomus senın ıcın cok sevındım merak etme ALLAhın ıznıyle bebegın saglıklı sıhhatlı dogacaktır dua edıcem emın olabılırsın ALLAH nazarlardan esırgesın..

Ay canım çok teşekkür ederim hepimizin hayırlı yazıları olsun inşallah bu mübarek gecede hepimiz birbirimizin dualarında olalım

ne günlerdi dimi seni hamileliği düşünmen için zorladığımız günler.zamanı var diodun şimdi değil diyodun da başka bişi demiyodun:))))hepimizin hamile olduğunu ilk öğrenenlerdensin.forumun bekçisiiiiiiiiiiii:)

şimdi sen de hamişsinnnnnnnnn:)canım benimmmmmm.seninde hamd olsun göbüşünde melek var.hemide kısss:)yerim ben onu yerim.tatlım benim ya.benim içinde konuş meleğinle.bak bi teyzen var de.seni daha karnımdayken bile çok seviyor de.selamlar söle.orda boş boş durmasın banada dua etsin meleğim.RABBİM banada sağlıklı sıhhatli onun gibi pıtıcıklar yollasın:)))
canim arkadasim insallah rabbim sana yine o guzel duygulari tatdiracak dualarimiz hep seninlee..bigun gelicek bebeklerimizin buyudugunu konusucaz buaradaa rabbim tez zamanda bi melekte senin gobusune koysun insallah..allahh yardimcin olsunn canim benim
Meryemcim sanada allah kolaylık versin demek toparlanmaya başladın
rabbim yeni evinizdede sağlıkla huzurla yaşamak nasip etsin inşallah
:KK74:
canimm yamaninn tskk ederim arkadasimm allah razi olsun..insallah hepimiz mutlu huzurlu oluruzz evlerimizde)

MLSFB
arkadasimizinda gozu aydin allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah allah kimseye evlat acisi gostermesin

Son düzenleme:
günaydın şekerler hayırlı cumalar bu gün en istedğiniz şeylerin olması dileğiyle

mlsfb vajinal bakmak sakıncalı değil korkma benim ilk 2 ay hem karından hem de vajinal baktı doktorum şükür b sorunla karşılaşmadım ama sen hazırlıklı gt nolur nolmaz

hannemcim duanın dilencisi olmaz biz hep ediyoruz birbirimize rabbimin mucizeleri saymakla bitmez göreceksinn sende mukafatını alacaksın herşeyin :KK69:

X