- 19 Eylül 2010
- 3.268
- 86
MLSFB canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun RABBİM tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim senin adına,sevinmekte haklısın ama bence ilk 3 ay çok da duyurma bana kalırsa facede asla paylaşma.neden mi ilk üç ay önemli ve ALLAH korusun düşük riski günümüzde çok yüksek.bazı doktorlar bile ilk 3 ay çok paylaşmayın çevreyle diyor.yani, ALLAH korusun heran herşey olabilir.benim samimiyetime inanmanı istiyorum sen daha iysini bilirsin gerçi.ALLAHA emanet ediyorum meleğini ve seniiiii:)
Hannemcimmmm Biliorum ki Rabbim yaşadığın olaydan sonra seni mükafatlandıracak hayırlı uğurlu imanlı dünyalar güzeli bir meleğin olacak çünkü sen hiç isyan etmedin hiç mızmızlanmadın sorgulamadın ben geçmişe dönük tüm yazılarını okudum Allah senin o geniş ve güzel yüreğine göre verecek inşallah eğer sağlıklı sıhhatli iyi haberler alırsam daha çok dua edicem senin için
kendimi tutmaya çalışıorum ama 3 ay çok uzun gelior eşim dün gece elimden telimi aldı kimseye sölemiyim diye bana kalsa tüm telefon listeme msj atacaktım