Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar hepinize mutlu yıllar...inşallah yeni yılda Rabbim hayırlısıyla istyen herkese beiş nasip eder.

Kızlarr bugün 7. gün geciktiğim artık dayanamadım yarında tren yolculuğuna çıkıcam yapayımda aklımda kalmasın dedim ve nöbetçi eczane arayıp test aldım.

Sonuç yine negatif:KK25: o kadar fenayım ki anlatamam geçen seferden daha iyiyim gerçi ozaman daha beter olmuştum şimdi ağlama krizine girmedim en azından ama 7 gün niye geciktim anlamadım kendi reglimi boğasım var niye beni heyecanlandırıor ya

günaydın iyi seneler mutlu yıllar
rabbim hepimize iyillikler güzellikler gönlümüzün muradını versin :KK49:
herkes iyidir inşallah
yeni hamişimiz varmı bakalımmm

selam kızlar güzel anneler.şöyle ki bizde bebek yapmaya karar verdik.yani bu yaz aylarında çalışmaya başlayalm die düşünüyoruz 2012 de hayrlısı ile allah nasip ederse inşallh bebeğimizi kucağmıza alalım die bi düşüncemz var.şimdi bu durumda benim ne gibi bir hazrlık yapmam gerek.sağlık ve fizik açısından.yada başka her ne varsa artık hiç bir bilgim yok çünkü

öncelikle bir doktora git ve tam kan taraması yaptır idrar vs
sonra folik asit kullanmaya başla
eğer fazla kilon varsa brz onları verebilirsin
sona şunu unutma bebişler öyle kolay gelmeyebiliyor yani inş istediğiniz sürede olur ama unutma planlama bazen işe yaramıyorr

öncelikle bir doktora git ve tam kan taraması yaptır idrar vs
sonra folik asit kullanmaya başla
eğer fazla kilon varsa brz onları verebilirsin
sona şunu unutma bebişler öyle kolay gelmeyebiliyor yani inş istediğiniz sürede olur ama unutma planlama bazen işe yaramıyorr

hımm anladım canım teşekkür ederim dikkate alıcam sölediklerini.fazla kilom yok 170 boyum var 53 kilodayım.inşallh planladğmz gibi olur

slm kizlar nasilsiniz bugun kimseler gelmemis pekk nasilsiniz benn iyiyimm..bugun esimle beraberligimizin 6.yili dolduu o hatirlamiyodur ama ben talhayi uyutttum simi guzel bi sofra kurcamm optum herkezii

slm kizlar nasilsiniz bugun kimseler gelmemis pekk nasilsiniz benn iyiyimm..bugun esimle beraberligimizin 6.yili dolduu o hatirlamiyodur ama ben talhayi uyutttum simi guzel bi sofra kurcamm optum herkezii

evt sessiz kaldı gene topik
nice 6 seneler görün cnm hatta 60 seneler talhada çabuk uyanmasa bari :KK1:
bugün anlat bakalım nasıl geçmişş

merhaba arkadaşlar;

adetim 12 gün geçti.31 aralıkta gebelik testi yaptım negatif çıktı.tekrar yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım.testin yanlış çıkmış olma ihtimali var mı sizce?yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar;

adetim 12 gün geçti.31 aralıkta gebelik testi yaptım negatif çıktı.tekrar yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım.testin yanlış çıkmış olma ihtimali var mı sizce?yardımcı olursanız sevinirim.

12 gün çok uzun bir süre nasıl sabrettin bu kadar eğer regl düzenliyse
bence testi yenile varsa mutlaka çıkar yada geç döllenme olmuş olabilir en garantisi kan tetsi yaptırman bizede bilgi ver sonra umarım gecikme bebiştendir :KK49:

Kızlar yaa ne bu sessizlik
hennem nerelerde gelmez oldu
esmerayda aynı şekilde
meryem bat salihacım da yok
diğer kızlaaaaaaaaaaaarrr nerelerdesiniz :KK43:

12 gün çok uzun bir süre nasıl sabrettin bu kadar eğer regl düzenliyse
bence testi yenile varsa mutlaka çıkar yada geç döllenme olmuş olabilir en garantisi kan tetsi yaptırman bizede bilgi ver sonra umarım gecikme bebiştendir :KK49:

yarın sabah tekrar test yapacağım.ama korkuyorum.bundan 4 ay önce hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için almak zorunda kaldı doktorum.umarım hamilelikten dolayıdır bu gecikme.ama tabiiki herşeyin hayırlısı.

yarın sabah tekrar test yapacağım.ama korkuyorum.bundan 4 ay önce hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için almak zorunda kaldı doktorum.umarım hamilelikten dolayıdır bu gecikme.ama tabiiki herşeyin hayırlısı.

hayırlısı cnm yrn sabah yenile ozaman testi ve pozitif düşün ve bizede haber ver emii :KK49:

slm canlarım nasılsınız ben kızımla ilgilenmekten buraya giremiyorum artık anlıyo herşeyi ilgi istiyo bitanem benim sabah akşam onunla ilgileniyorum sizleride özledim hergün bakıyorum ama bişey yazamadan geri çıkıyorum neyse çıkmam lazım kendinize iyi bakın yamancım kızını öp benim için bıcırığı...:KK49:

günaydın yaman'cım.yaptım testi yine negatif çıktı.bugün doktorumu arıcam.:KK43:

hay allah yaaa bu belirsizlikte can sıkıcı yakın hastane yokmu gidip kan versen cnm
üzülme olurmu hayırlısı neyse o olsun ama bazı kişilerde gebelik idrarda çok geç belli oluyomuş vucudunda fark varmı hiç

hay allah yaaa bu belirsizlikte can sıkıcı yakın hastane yokmu gidip kan versen cnm
üzülme olurmu hayırlısı neyse o olsun ama bazı kişilerde gebelik idrarda çok geç belli oluyomuş vucudunda fark varmı hiç

hiç bir farkı yok.sadece bel ağrım var.normalde hiç belim ağrımaz benim.biraz önce doktorumun hemşiresiyle konuştum.o da acaba kist olabilir mi diye düşündü.öğlen doktorumla konuşup randevu alcam.geçen sefer hamile kaldığımda 5.günde testten çıkmıştı hamileliğim.değişebiliyormu acaba.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız kimseler yok yine yamancık niye küstün küsme üzülürüz yoksa bebişte üzülür
nerde eskiler gelseler keşke ama herkes çocuğuyla mesgul bende ev temizliyorum kızım babaannesinde
temizliğimi bitirip bende ineceğim hepinizi öpüyorum..

X