arkadaşlar gebeligin oluştugu zaman dönemlerinde . kasık ağrısı 2.3 saniye süren ve kasıkta yanma yorgunluk uyku hali olur mu ?
Günaaaaaaayyyyyyddddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yamaaann dün arkadaşıma sanki kendi başına gemiş gibi dr unu arattım hani şu 27 simi 30 umu olayı için 1. günü 27 saysın sonuçta gelmiş demiş birde arkadaşım dediki hani ilaç içerizde kesilir sonra kaldığı yerden devam eder ya dedi bende bir ümitlendim. Ammaaaaaa demişki bu ara havalar çok belirsizdi çok fazla hastamdan aynı şikayeti aldım bir sıcak bir soğuk adet dönemlerinde belirli gecikmeler olabilir önümüzde ki hafta bir kan testi yapalım istersen demiş. Belirtiler içinse senin aynen yukarıda yazdığını söylemiş kimi hamileler hamile olduklarını anlamıyorlar bile demiş ilk anlarda ki çoğu his hurafe demiş psikolojik demiş bünyeden bünyeye değişir vs.. demiş
Malum bende belirtinin b si yok bende ona takıyorum kafayı
şükür hemfikir doktor cevabı bulduk
bence bi test yap sen ozaman hatta koş eczaneye umutlandırmak istemem ama dene şansını belki yılbaşı süprizi olurbelirtiye takılma kesinlikleee
kızlar günaydınnnn.. bende 16 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve bi kızım olacağını öğrendim
yamancım seninde kız bebeğin olacaktı herhalde demi canım ne kadar oldu bebişin
Tebriklerrr ne güzel kız anneleri artıyorrrr. Allah hayırlı hamilelikler nasip etsinn inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını
Senenin son günü herkese mutlu yıllar günaydın bu arada.
MLSFB NOLDU REGL OLDUNMU CANIM.. kaç senelik evliydiniz.
herkezin yeni yili kulu olsun..bol hamislii yillar insallahh öptum