Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günadyın canlar,

mlsf hadi inaşllah bakalım biz ikimiz bekliyorduk regl olmayı demi. ama benim bugün regl günüm ve ben regl olcam ağrım var çünkü ümitlerimiz diğer aya inaşşalh. Allahım hayırlısını versin..

yamancım meryemcim batcım ve diğer arkadaşlar ii seneler hepinize....:KK61:

günadyın canlar,

mlsf hadi inaşllah bakalım biz ikimiz bekliyorduk regl olmayı demi. ama benim bugün regl günüm ve ben regl olcam ağrım var çünkü ümitlerimiz diğer aya inaşşalh. Allahım hayırlısını versin..

tskler canimm sanada iii senelr insallh yeni yila bi bebisle girersinizz isteyenn tum arkadaslr

selamün aleyküm kızlar.
o güzel dileklerinize gönülden amiin diyorum.
RABBİM isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaALLAH.
Kızımın ismi İREM NUR. RABBİM adıyla yaşamayı nasip etsin.

yaman kız senin de pıtırcık kızın oluyomuş RABBİM Sağlık sihhat versin canım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşaALLAH.

şimdilik benden bu kadar işyerinden yazıyorum baya iş birikmiş fırsat buldukça yazarım yine kızlar.

meryem canım talha paşama da maşaALLAH resimlerde çok tatlı çıkmış yerim ben onu RABBİM esirgesim.

günadyın canlar,

Ya evet inşallah sende olmazsın ağrı ölesine bir ağrıdırrrr buarada hepimizie sevdiklerimizle huzurlu sağlıklı bir yıl dilerimmm

çok haklısın cnm
benim çok yakın arkadaşım bir kez korunmadılar öylesine hemde hamıle kaldı şans işte
ama tek ilişkiyle tutacak diye paralama kendini oluruna bırak

ayy içim çok rahatladı yaa:KK61:1 seferde de olabiliyormuş yani öyle mi??benimde çevremde tanıdıklarımdan duyduklarım olmuştu korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalanlar,ama evlendikten sonra acabalarım daha çok arttı kafamda.bizde korunuyorduk,yani ben bilerek doğum kontrol hapı kullanmadım,beni tedirgin ediyo,eşim korunuyodu.ama şimdi ilk kez çok heves ettim bi bebek sahibi olmak için,eşimide ikna ettim biraz,korunmadık.ve o akşam önce sağ kasığıma sonrada sol kasığıma sanki iğne batıyomuş gibi hissettim.psikolojik olarakmı oluyor ben anne olmak istediğim için bilmiyorum ama,2 gündür ortalıklarda 'Allahım nolur tutmuş olsun' diyerek geziyorum.bu çok farklı bişeymiş,sanki bugüne kadar başka hiçbişeyi daha fazla istememişim,bu kadar çok arzu etmemişim gibi geliyo.adet tarihimi 4 gözle bekliyorum.önceden adet olayım diye dua ederken,şimdi olmasında hamile kalayım diye düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi.

selamün aleyküm kızlar.
o güzel dileklerinize gönülden amiin diyorum.
RABBİM isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaALLAH.
Kızımın ismi İREM NUR. RABBİM adıyla yaşamayı nasip etsin.

yaman kız senin de pıtırcık kızın oluyomuş RABBİM Sağlık sihhat versin canım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşaALLAH.

şimdilik benden bu kadar işyerinden yazıyorum baya iş birikmiş fırsat buldukça yazarım yine kızlar.

meryem canım talha paşama da maşaALLAH resimlerde çok tatlı çıkmış yerim ben onu RABBİM esirgesim.
hosgeldin canim benim nasil iremimz insallah ikinizde iyisinizdir islerini kolaylastir dogumunu anlat bize insallah hersey yolundadir cok erken donmussun canimy a isee hayirlisi olsunn..talham buyuyor canim yaa seninde kizinin resimlerini beklyioruzz bu arada sana ozelden mail attim sen beni ekle faceye ben ekleyemedim snei bulamadim

Günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına kontrole gittim ve tetenoz aşımızı vurulduk
şükür normal herşey :KK8:
Salihacım doğumunu anlatsana bize brz çok merak ediyorum

mlsfb arkadaşım test yaptınmı gelmediyse hala yap istersen
hewa sen naptın hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz gariiii :KK49:

Herkese günaydınnn
geçmiş olsun yaman acıtıormu aşı yaa

ben test yapmadım daha korkuorum negatif çıkmasından cesaret edemiyorum

birde genel bir soru sorucam kafama çok takıldı.

ben geçen ay ayın 27sinde regl oldum ama 2 gün kahverengi lekeler geldi 3. gün yan ayın 30unda yoğun olarak başladı acaba ben gecikmedimde 30undamı olucam kafamı epeey kurcalıor :KK59:

herkese günaydınnn
geçmiş olsun yaman acıtıormu aşı yaa

ben test yapmadım daha korkuorum negatif çıkmasından cesaret edemiyorum

birde genel bir soru sorucam kafama çok takıldı.

Ben geçen ay ayın 27sinde regl oldum ama 2 gün kahverengi lekeler geldi 3. Gün yan ayın 30unda yoğun olarak başladı acaba ben gecikmedimde 30undamı olucam kafamı epeey kurcalıor :KK59:

hadi ya ozaman günün 30 u sayılır bence kahve lekeler sayılmaz
yani ben öyle hesap ediyodum açıkcası
inşallah gelmez diyelim :44:

Maşallah topic bayağı dolmuş.
Bir kaç gündür giremedim,şimdi girip okudum.
Yamancım kızın oluyormuş çok sevindim.Kaç haftalık şuan,yani kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti?
Benim şu anda 8hafta+4günlük.Gayet iyi gidiyor,çok rahat yiyip içiyorum.

hadi ya ozaman günün 30 u sayılır bence kahve lekeler sayılmaz
yani ben öyle hesap ediyodum açıkcası
inşallah gelmez diyelim :44:

uffffff ben yumurtlamayı bile ona göre hesapladım aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffff :KK43:

deliricem yaa evde günlerdir çocukta YAPAMAM kariyerde diye böğürerek geziyorum (işsizim aynı anda da)

Dün benim gibi bebek çalışmalarından bunalmış bir arkadaşımla yılbaşı akşamı neyapıcaz diye konuşuyorduk (onların evinde toplanıcaz)

1. Çocuğu olan bir arkadaşımızı sıkıştırcaz bacım nasıl çatladı o yumurta nasıl yakaladınız bunu ne dir bunun sırrı diye sorguya çekicez ay ne bilim oldu işte gibi cevapları kabul etmicez:KK57:

2. Kahve falı bakıcaz birbirimize ah şekerim 3 vakte kadar bebek var ayyy baakkk yumurtan çatlıyoooo gibi laflar edicez atlar muratlar develer çok geride kaldı bizim için :KK53:

3. Ve en son saat tam 00:00'da temsili yumurta çatlatıcaz alıcaz yumurtaları ya kırıcaz ya vurarak çatlatıcaz:KK37:

biz çok güldük böyle kafamızı dağıtıyoruz işte umarım benim gibi takıntılı olup üzülenlerde kafalarını dağıtırlar

dün benim gibi bebek çalışmalarından bunalmış bir arkadaşımla yılbaşı akşamı neyapıcaz diye konuşuyorduk (onların evinde toplanıcaz)

1. çocuğu olan bir arkadaşımızı sıkıştırcaz bacım nasıl çatladı o yumurta nasıl yakaladınız bunu ne dir bunun sırrı diye sorguya çekicez ay ne bilim oldu işte gibi cevapları kabul etmicez:KK57:

2. Kahve falı bakıcaz birbirimize ah şekerim 3 vakte kadar bebek var ayyy baakkk yumurtan çatlıyoooo gibi laflar edicez atlar muratlar develer çok geride kaldı bizim için :KK53:

3. Ve en son saat tam 00:00'da temsili yumurta çatlatıcaz alıcaz yumurtaları ya kırıcaz ya vurarak çatlatıcaz:KK37:

Biz çok güldük böyle kafamızı dağıtıyoruz işte umarım benim gibi takıntılı olup üzülenlerde kafalarını dağıtırlar

hey allahım alemsiniz yaa :KK53:
Bu kadar takılmayın anacım rabbimden başkası bilemez zamanını
sadece relax olmaya çalışın

MERHABALAR.
BEN YENİ ÜYE OLDUM ÖNCEDEN ÇOK TAKİP ETTİM SİZLERİ.
sorum şu adetim normalde 6 gün sürer 3 günde bitince adetin bittiği gün doktora gittim dr. normal gebelikte yok yumurtlamışın yumurtan çatlamış dedi.anlamadım hiçbirşey yeni evli olduğum için pek bi bilgim yok da.
o gece biz ilişkiye girdik ve ben ondan bi kaç gün sonradan beri bi tuhaf oldum yorgunluk kasıklarda batmalar mide bulantısı falan idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime daha 15 gün var zaten sizce hamile olabilir miyim?bu arada ilişkiden sonra da az bi kanama sonrasındadakahverengi lekelenmeler oldu.
önümüz yılbaşı malum böyle bi ihtimal olabilirse içki içmeyeceğim yardımcı olabilecek biri varmı??

merhaba kızlar çok takip ettim sizleri anca yazıyorum yardım edebilir misiniz?
sorum şu adetim normalde 6 gün sürer 3 günde bitince adetin bittiği gün doktora gittim dr. normal gebelikte yok yumurtlamışın yumurtan çatlamış dedi.anlamadım hiçbirşey yeni evli olduğum için pek bi bilgim yok da.
o gece biz ilişkiye girdik ve ben ondan bi kaç gün sonradan beri bi tuhaf oldum yorgunluk kasıklarda batmalar mide bulantısı falan idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime daha 15 gün var zaten sizce hamile olabilir miyim?bu arada ilişkiden sonra da az bi kanama sonrasındadakahverengi lekelenmeler oldu.
önümüz yılbaşı malum böyle bi ihtimal olabilirse içki içmeyeceğim yardımcı olabilecek biri varmı??

içki içme canım,sigara da içme bu arada.ters hareketler yapma,ağır kaldırma.bende yeni evliyim.bende senin gibi beklemedeyim.çok merak etsemde gidip test almıyorum.daha önceleri iki kere aldım.ama tamamen benim takıntım yüzümdendi,korunuyorduk.buna rağmen benim başımda dönüyodu,kusuyodumda,şişkinliğimde vardı fakat adet günüm hiiiç gecikmedi.2 defa test yaptım ayrı zamanlarda,ikiside negatif çıktı.erkeklere pek koymuyo ama,ben içten içe üzüldüm.şimdi adet günümü bekliyorum.gecikirse 5-6 gün sabredip öyle eczanenin yolunu tutucam.dişimi sıkabilirsem 10 günde bekleyebilirim.yeterki çift çizgiyi göreyim.adet gününü bekle test yapmak için,üstünden bırak bikaç gün geçsin.

Maşallah topic bayağı dolmuş.
Bir kaç gündür giremedim,şimdi girip okudum.
Yamancım kızın oluyormuş çok sevindim.Kaç haftalık şuan,yani kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti?
Benim şu anda 8hafta+4günlük.Gayet iyi gidiyor,çok rahat yiyip içiyorum.

TŞK EDERİM CNM SAOL KIZ ANNESİ OLUCAM KISMETSE :KK69:
18. HAFTADAYIM ŞUAN CNM
3 AYLIKKENDE KIZ GİBİ DEDİ DOKTOR
4 AYLIK GİTTİĞİMDEDE KESİN KIZ DEDİ :KK3:
HAMILELİĞİNİN RAHAT GEÇMESİNE ÇOK SEVNDİM :nazar: AMAN NAZAR DEĞMESİN BEN ÇOK ÇEKTİM 6. HAFTADAN 14. HAFTAYA KADAR HEP KUSTUM :KK59:

Sorum şu adetim normalde 6 gün sürer 3 günde bitince adetin bittiği gün doktora gittim dr. Normal gebelikte yok yumurtlamışın yumurtan çatlamış dedi.anlamadım hiçbirşey yeni evli olduğum için pek bi bilgim yok da.
O gece biz ilişkiye girdik ve ben ondan bi kaç gün sonradan beri bi tuhaf oldum yorgunluk kasıklarda batmalar mide bulantısı falan idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime daha 15 gün var zaten sizce hamile olabilir miyim?bu arada ilişkiden sonra da az bi kanama sonrasındadakahverengi lekelenmeler oldu.

hakkınızda hayırlı olsun çok fazla düşünmeyin ama çokta fazla içmeyin derim ben
nolur nolmaz umarım bebiş vardır

Bende tam anlamadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama şunu biliyorum bir çok arkadaşım ayyy çok içmiştimmm sonra bir baktım hamileymişim gibi anılar anlatırlar sanırım bir gece ve abartmadan birşey olmaz sen yinede içmeden de eğlenirim dersen için rahat etsin içme bende hamile kalmaya karar verdiğimden beri zaten ayda yılda bir içtiğim içkiye dokunmuyorum Ama sonuçta kaza hamileliği yaşayan ve içen bir çok kişide var:KK34:

X