Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryem 64 ben sizce bugün mü tekrar den,y,m yoksa 28/12demi

yaw şekerim cicim hayatım hala denemeyi soruyosun verecek rabbim elbet tek ilişki olsada verir vermeyecekse yıllarca dnesende olmaz.
Diyeceğim yumurtlama gününe takılma bu kadar düşünme relax ol bırak gün hesaplamayı
her kasının fizyolojisi farklıdır

birazdan benim yazdıkjlarımdan bayılcaksın :) hhehehe aman allah korusun senin bebişin hayırlı olasun allah analı babalı inş.

o kasık ağrım sabah öğle vakti fln dı oldu bizde . gece 2de ilişkiye girdik 27/12 sayılmaz dimi :) valla çok soru soruyorum ama çok evhamlı biriyim en ince ayrıntı bilmek istiyorum . tutsun diye .

Gün aşırı deneyeceksiniz ay boyunca.Ben 6 aydır deniyorum olmuyor.Allah ne nasip ettiyse o olacak.Belki hayatım boyunca olmayacak,belkide ummadığım anda güzel haberi alacağım.Kız-Erkek diye düşünmek için erken değilmi arkadaşım.Hayırlısını iste,sağlıklı olsun daha ne istenirki???

bunları bende biliyorum tatlım teşekkürler ....

Biliyorsanız niçin sürekli aynı soruları soruyorsunuz??

hanımefendi burası herkese açık ve herkes soru sormakda özgür . size sormuyorum bbir iki arkadaş cvp verdi bende cvplarımı aldım . sordugum sorular sizi ilgilendirmez merak ettiklerimi sormakda özgürüm öle değil mi _?

Özgürlüğünüzü kısıtlayan yok burada.ama sıkmayın sorularınızla.birkez sordunuz cevap verildi defalarca aynı soruyu sorup rahatsızlık vermeyede hakkınız yok.soruyu bana sormadıysanız kişiye özel soracaksınız.o kişi cevap verecek size foruma birşey yazıyorsanız bu herkesi alakadar eder.Saygınızı forum içinde muhafaza ederek cevaplarınızı yazın...

çookkkkkk sevindimmmmmmmm hayırlı bir evlat olsun inşallaahhhhhhhh kısmeti bahtı açık olsunnnnn kızlara ayrı bir sempatim var Allah günah yazmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip tsin ama kız deyince içim içime sığmaz olur hep tebrik ederimmm

aminn cnm çok saol rabbim hepimize sağlıklısını versin
sanada gönlündekni versin

aminn cnm çok saol rabbim hepimize sağlıklısını versin
sanada gönlündekini versin

bugün ayın 27 si yani adet tarihim düşünmemeye çalışıorum ama salak gibiyim beni bir görseniz gülmekten yerlere yatarsınız nbe yaptığım yemekten ne temizlikten hayır var acaba regl olcakmıyım olmıcakmıyım oy oy oyyyyy

gün bugün yaniiii
hadi hayırlısııııı

gün bugün yaniiii
hadi hayırlısııııı

Valla gün fena halde bugün kimseye sölemiorum bugün diye aileden yani bakalım beklemedeyim şimd böle yapıncada stresten gecikebilirim kendimi hamile sanabilirim ay nasıl bir şeydir bu yaaa insan ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıor

ayy güzel haberlerle gel hadi bakalım
bende gelmeyince ertesi sabah yaptım ve pozitif çıkmıştı
ama istersen bekle bikaç gün sabredebilirsen tabi

ayy güzel haberlerle gel hadi bakalım
bende gelmeyince ertesi sabah yaptım ve pozitif çıkmıştı
ama istersen bekle bikaç gün sabredebilirsen tabi

sabrediicem yaa geçen ay negatif çıkınca çok ağlamıştım yine aynı şeyi yaşamak istemiorum

buarada demin farkettim bişiden bahsederken sinirleniorum cümlemin sonuna kadar herhalde bu ayda başaramadık adet zamanı böle sinirli olur ya insan o hesap işte:18:

Günaydın Ahaliiii bugün topici ben açayım dedim

Dünü regl olmadan atlattım darısı bugünün ve bundan sonra ki günlerin başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…