Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tsk ederim canim allah razi olsun.insalah olur en kisa zamanda...kac yillik evlisin ilk bebeginmi..benimde 4 aylik bi oglum var bende ilk bu topikte basladim 2 ay sonrada hamile kaldim insallahh rabbim seninde tez zamanda verir canimm

Saol meryemcim ben 4 yıllık evliyim hatta 5in içindeyiz artık ilk olacak inşallah. korunmayı bıraktık henüz bişey yok ufukta ama umutluyum olacak

hakkaten her bebek ayroı şans getiriyor eve
dilerim tüm yenilikleriniz hayırlı olur güzel günlerde yaşarsınız
kuzucuğunun resimlerini eklesene gene :93:

hakkaten her bebek ayroı şans getiriyor eve
dilerim tüm yenilikleriniz hayırlı olur güzel günlerde yaşarsınız
kuzucuğunun resimlerini eklesene gene :93:
ne kadar güzel allahım tüm bebiş yolu gözleynelrede versin inşallah. ben ilk ay denememiz olumsuz ama onun için değilde önceden birşey varmı diye doktora gitmeye karar verdim. am a adetliykenmi gideyim yoksa yumrutlama dönemindemi gideyim bilemiyorum çünkü bende 4-5 ay öncesine kadar idrar yolları iltihabı çıkmıştı. hem iltihab hala varmı diye hemde yumurtalık kontrölü için sanırım eşiminde muayene olması gerekiyor değilmi benimle birlikte..
bu arada artık nihayet tarihlerde görünmmeye başladı topicte kimin ne zaman girdiği gözükmüyordu ii oldu...

haklısın cnm git tabi önceden bir muayne olmak en doğrusu
bende hamile kalmadan tüm tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı şükür 3. Ayımda da hamile kaldım.yoğun bulantı ve kusmayla geçen bir dönemim var 13+4 olduk hevesle normal hayata dönmeyi bekliyorum .umarım tez zamanda gelir bebeğin folik aside başla hemen mümkünse.idrar yolu iltihabının düzeldiğindende emin ol ve hemen muayne ol.yoksa hamilelikte başına iş çıkabilir

yamancım merhaba nasıl gidiyor hamilelik

ayyy hg iyi gidiyor
ya seninkiiii
gerçi baya zor zamanlar geçiriyorum bulantı ve kusma çok yoğundu azalıyor artık ama hala bulantım var yaa :84: Senin nasıl kaç haftalık oldun ben 13+4 oldum

ben bulantı falan hiç yok denecek kadar az yaşadım canım Rabbime şükürler olsun bizim cok iyi gidiyor 19 +3 oldum canım göbişim belli olmaya başladı birdeee cinsiyetini ögrendik bebişimin kısmet olursa kızımız olcak

anaaammm mşlh kocaman olmuşsunuz sizz
Demek kızın oluyor süper yaa
Hareketlerini kaçıncı haftada hissettin
Benim baya yoğun bulantım vardı kusmada azalmaya başladı şükür

3 ayın bitiminde geçer canım inşallah ben ilk gebeliğim olmasına ragmen cok erken hissetmeye başldım canım 4.ayımdan beri hafif kıpırdanmalarını hissediyorum kızımın

Mşlh cnm yaa demek kız annesi olucaksın
rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize kilo durumun nasıl

amin canım Allah razı olsun dileyen isteyen herkeze nasip etsin Rabbim
canım 45 ile hamile kaldım doktorum kilomu az buldu ve vitaminle birlikte kan hapı verdi 10 gündür içiyorum ve 49 kilo olmusum inanamadım ayyyy kilo almak beni çok mutlu etti

anamm
mşlh çıtır annesin demek
ben 67 ile hamile kaldım 4 kilo verdim şimdi 64-65 arasıyım
boyumda 160 yuvarlak bişey olucam çok kilo alırsam :86:

bulantılar ile kilo vermen dogal canım ilk zamanlar olurmuş
bende 160 boyundayım ideal kilom 55 olmalıymış aldıgım kilolarımı vermek istemiyorum dogumdan sonra

Ayy ne güzel ya, çok özendim wallahi
siz yazıyosunuz ben heyecan yapıyorum
Allah hepinizin yavrularını bağışlasın inş, isteyen herkese nasip etsin o duyguyu..
Hamile değilim, öyle bir belirtimde yok,
ne işim var dimi bu topicte
kendime engel olamıyorum ya, bir anlık boşlukta bi bakıyorum bebeklerle ilgili topiclerde geziyorum ..
Allah'ım bende bendeee istiyorummm

canım inşallah Rabbim tez zamanda sanada bi bebiş nasip eder içten dua ediyorum

allahım hayırlısyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin canım. darısı başıma bakalım. yamancım doktora ne zaman gitmelliyim kontrol için herhangi bi sorıun varmı diye? birde folik asit demişsin o ne için merakımı mazur gör canım

kızlar 25 kasımda adet olmam gerekiyordu.olmadım. Dün test yaptık biraz silikti sanki ikinci çizgi.Bu sabah tekrar yaptık ve gayet net
inanamıyorum hala gerçekten hamile miyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…