Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

YA BU ARADA TEOLOGTAN haber varmı facede falan görüşenler vardı sanırım.

SALİHA cığım ALLAH hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inş.

YAMAN cığım ALLAH tamamına erdirsin.inş hayırlı utlu sağlıklı bir hamilelik geçiririsin ve kucağın da hayırlısıyla alırsın.

MERYEMCİK VE BATCİK:)sizede hayırlı büyütmeler.ALLAH kolaylık versin inş:)

selam ben 3 yıllık evlıyım bız de cocuk yapmaya karar verdık..Bugun adet olmam gerekıyordu eczaneden test aldım ve pozitif cıktı gercekten hamile mıyımdır?
Yarın kan testi de yaptırayım dıyorum...

ne güzelllllllllll CANIM BENİM GENELdE O TESTLER pozitif çıktığında hamilelik çıkıyor.yani hamilesin inş.ama sen yinede kan tahlili yaptır.kesinleşsin ALlAHIN izniyle.

ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin banada inş:)bizede:)sizede:)herkese herkese:)

canım benim inan gözlerim doldu okurken gerçekten dayanması güç ama yaşasalardı emin ol sen hergün ölücektin acıdan her şerde bir hayır var rabbim böylesini uygun görmüş.beterin beteri var diye düşünmekten sabır dilemektn başka çaremiz yok malesefki 2 bebek birden kaybetmek herkese göre değil rabbim seni uygun görmüş.ama elbet daha güzeli seninle olucak . Hepimiz biliyoruızki rabbimin mucizeleri sayılamayacak kadar çok.inş sende bu mucizelerden en yakın zamanda tadıcaksın.
Hayat çook zor inan bizde bazı şeyler yaşadık anlatılamayacak kadar zordu ama dayanma gücü diledik allahtan.

Neyse artık iyi şeylerden bahsedelim inş başarılı bir döneminiz olur.öğrencin içinde zordur eminim yaşıtları sağlıkla koşup oynarken onları gördükçe daha çok üzülüyodur ama elden ne gelir ki tüm öğrencilerede ona da başarılı günler dilerim

teologdan ses çıkmadı bidaha inş iyidir.

Diğer kızlar nasıllarr
bat maşallah büyümüş kuzucuğun benimki daha 7 cm :86:

selam ben 3 yıllık evlıyım bız de cocuk yapmaya karar verdık..bugun adet olmam gerekıyordu eczaneden test aldım ve pozitif cıktı gercekten hamile mıyımdır?

Tebrikler cicimmm hamilesin bende regl olmam gereken gün olmayıp ertesi sabah yaptım ve 2. çizgi hemen çıkmıştı.sağlıklı hamilelikler dilerim :92:

canim arkadasimm beni aglattin yineee sana ne desem hepsi bos cok iyi biliyorum..insan kendi cocuguna baktikca senin nasil dayandigini dusunuyorummm onu kaybetme korkusu bile buyuk bi acii allah sannaa peygamber sabri versin canim benim,inan bana acini hepimizde yasiyoruz.herzaman esimle bile konusuyoruz.....ben hamileyken annem hep dua etmis cunki ben talhami daha dogmadan karnimda bilee hep annemin yaninda cok seviyordum annemde ben gittikten sorna allahim yavrumu yavrsunun acisiyla sinama dayanamaz diyomus bana daha yeni soyluyor talhaya kiyafet aldikca hep dua etmiss...suan yazarken bilee gozyaslarim kendiliginden akiyorr....rabbimmmmmmmmmmm sana en guzeliyle cennetiyle mukafatlanrsin insallah sabrinin karsiiligii canim arkadasim seni cok seviyorum kendine cok iyi bakk

iyi hafta sonlari kizlar kimse gelmez bugun ama ben yaziyorum yinedee,,,kizlarr dun araba almak icin gittik insallah olur yarin belli olucak rabbim yuzumuze gulsunnn oglumun sansina insallah aliriz,arabamizi birazini pesin birazini kredi ile alicaz.bankalar dun kapanmis esim gittiginde yarin belli olucak hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin rabbim.ama daha oncedende biliyosunuz araba almamiza esimin ailesi cok karisiyordu bu sefer kimseye haber vermedikk insallah aldigimizda ariyacagiz .....dualarinizii bekliyorum arkadaslarrr.allah herkezin gonlunden geceni versin insallahh...hepinze iyi pazarlar ailenizle huzurlu mutlu bi gun gecirin insallahhh..heppinizi cok seviyorumm

bat masallahy a yarenimiz buyumus bayaa guzel kizimizz....yaman saliha nasilsiniz canim arkadaslarimm saliha sen dogum icin ayrildignda daha internete gelmicekmisinn kiz cok ozleriz senii arada gir yineee..öptumm hepinizii kocaman oglusumda optuu yaman teyzesini bat teyzesini hannem teyzesini ve saliha teyzesini..kizlarinizida optuu salihanin kizini heheheh

canım ya her yazdıklarını ağlayarak okuyorum rabbim sabırlar versin çok zor bi durum evladını 9 ay karnında taşıyıpta kucağına almadan acısını yaşamak allah kimseye yaşatmasın sabrına metanetine hayranım bazen kendimi senin yerine koyuyorum taşıması çok zor geliyo bu acı yaşananları ama şunuda biliyorumki derdi veren ALLAH dermanınıda verir hep şuna inanırım acıyı yaşamadan mutluluğa eremiyorsun inşallah sende yaşadığın bunca acıdan sonra mutluluğa ereceksin her gece duamdasın keşke gerçek adını bilsemde adınla dua etsem sınıfındaki engelli öğrencilerine bakıp üzülme belki sen onlara yaptığın öğrettiklerinle mukafatlandırılacaksın sabırlı ve sukunet içinde onlara kol kanat gereceğinden hiç süphem yok yeni okulunda öğrencilerinle çok güzel günler yaşarsın inşallah canım seni çok seviyorum canım arkadaşım görmeden sevilirmiymiş diyordum hep sevilirmiş belki birbirimizi görsek bu kadar sevemezdik herşeyin gönlünce olsun dualarım seninle..

selam ben 3 yıllık evlıyım bız de cocuk yapmaya karar verdık..Bugun adet olmam gerekıyordu eczaneden test aldım ve pozitif cıktı gercekten hamile mıyımdır?

hAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞIM SORUNSUZ Bİ 9 AY GEÇİRMENİ DİLİYORUM ....

HANNEMCİM BEN GÖRÜŞÜYORDUM TEOLOGLA AMA ARTIK GİRMİYO DOĞUMU OLMUŞTUR ERKEN DOĞUMDAN BAHSEDİYORDU ÇÜNKÜ GEÇENLERDE Bİ MSJ YAZDIM AMA CEVAP GELMEDİ HALA YENİ EVE TAŞINMIŞTI BELKİ İNTERNETLEDE İLGİLİ Bİ SORUN OLABİLİR AMA BENCE DOĞUM OLDU VE BEBİŞLE İLGİLENMEKTEN GİREMİYO TOPİĞE..
UNUTMADAN SAĞOL CANIM BÜYÜTÜYORUZ İŞTE İNŞALLAH TEZ ZAMANDA YENİDEN GÖBÜŞÜNE Bİ MELEK KONAR VE ÇOK SAĞLIKLI Bİ EVLAT DOĞURURSUN BİZDE RESİMLERİNE BAKAR SEVERİZ..

Diğer kızlar nasıllarr
bat maşallah büyümüş kuzucuğun benimki daha 7 cm :86:[/QUOTE]

SAĞOL TEYZESİ KIZIM BÜYÜDÜ EVET AMA YİNEDE DİĞER BEBEKLERİN YANINDA KÜÇÜCÜK KALIYOR
OLSUN HİÇ ALDIRMIYORUM BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUNDA VARSIN KÜÇÜK GÖRÜNSÜN SENİN MELEĞİNDE YEDİ CM OLMUŞ
MAŞALLAH 3. AYDAN SONRA HIZLA UZAR BOYU ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN...

MERYEMCİM ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARABANIZ İNŞALLAH ALIRSINIZ GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAH BOL BOL GEZİN OĞLUŞUNUZLA AİLECEK..
YARENİM ELAM BÜYÜDÜ YA TEYZESİ FACEDE GÖRÜYORSUNDUR RESİMLERİNİ KIZIMIN TALHANIN RESİMLERİNE BAYILIYORUM HELE BAYRAMLIKLARINA BİTTİM YA ÇOK YAKIŞIKLI OLMUŞ MAŞALLAH:82:

bat canimm cok sagol allah razi olsunn allah hepize versin insallah.bakalim bugun belli olucak artik hayirlisi hakkimizda .goruyorum yarenimizin resimlerinii masalah buyudu cimcimemiz allahh hepiizin bebislerinee saglik sihhat versin canim benim seninde degdigin gibi burada herkeze oyle alistikki simdi yaman dogm iznine saliha dogum iznine ayrilacak onlardan nasil haberdar olucaz diye dusunuyorumm onlar iyi olsunlarda biz gorusemesekte olur..hepiniz optumm arkadaslarr

günaydınlar kıslar, malesef ilk ayımızda kırmızıları gördüm, bebiş yok bakalım nasip bu aya diyoruz, hayırlı haftalar herkese...

selam canım hoşgeldin. ne desek boş ne desek anlamsız eminim. şükür ki Metanetlisin RABBİM den gelene amenna diyebiliyosun
inşaALLAH en kısa zamanda istediğin vakitte hayırlısıyla RABBİM kucağını doldursun.
yaşadıkların kolay değil RABBİM sabrına sabır katsın canım.
kendine iyi bak sıkıntı etme RABBİM in dediği olur

şimdiden hayırlı olsun canım arabanız RABBİM güzel günler hayırlısıyla kullanmayı nasip etsain inşaALLAH.
izine ayrıldığımda çok sık giremem annemlere gittiğim de uğrarım canım ancak.
anammmm demek kızımı öpüyor o yakışıklı prensssssssss varsın öpen talha paşam olsun (aman babamız duymasın)

cümleten selamün aleyküm kızlarrrr.

gelelim bizeeeeee. benim sıpa 2980 gr olmuş c.tesi doktor teyzemize gittik.
çatı muayenesi yaptı şükür normal doğuma müsaitmiş çatım 1 cm açıklık var dedi.
14 Aralıktan sonra doğumu bekliyoruz dedi ama hayırlısı olsun.
bebişimin son haftalarda kilo alımı azaldı nedense doktor böyle giderse 3.200-3.300 kg arasında doğar dedi. aman sağlıklı olsunda kilosu sorun değil diyorum.
RABBİM bütün annelerin bebişlerine sağlık sihhat hayırlısından uzun ömürler versin inşaALLAH.
1 hafta sonra izine ayrılıyorum ama yine arada gelicem işyerine gelişme olursa haberdar ederim sizi.
kendinize çok ama çok iyi bakın. bebişlerinizi öpün yerime koklayın bol bol. (ay ne çok yazmışım )

Salihacım çok az kaldı kuzucuğunla tanışmaya rabbim kolaylıkla kurtarsın. Inş çok kolay doğum olurda bizede umut olur.rabbim yrd olsun bi resim ekleseydinde görseydik göbüşü

günaydınlar kıslar, malesef ilk ayımızda kırmızıları gördüm, bebiş yok bakalım nasip bu aya diyoruz, hayırlı haftalar herkese...

olsun cnm ya daha ilk ay bu üzülme panik yapma sakın elbet olucak psikolojinin rahat olması çok önemli

Salihacım çok az kaldı kuzucuğunla tanışmaya rabbim kolaylıkla kurtarsın. Inş çok kolay doğum olurda bizede umut olur.rabbim yrd olsun bi resim ekleseydinde görseydik göbüşü

evet canım benim çok az kaldı kız inan bir tane bile hamile resmim yok. ne kadannnn tembelim ben ya
çekip ekliyeyim inşaALLAH. bırakayım bu tembelliği dimi ama

daha ilk aymış canım sıkma canını moralini yüksek tut diğer aylarda olur inşaALLAH RABBİM yokluğuyla imtihan etmesin

slm kizlarr nasilsinizz saliha hosgeldin canimm olsun bebisin kilosu iyi bence hem orada dediginede hic bakma banada 4 kiloya yakin dogar deisti ama normaldi kilosuu ayy 1 cm acilma varsa bence cok surmez senin hadii iyi haberlerini bekliyoruz canim face varsa ekliyim seni ozelden yaz isminii yani facesi olan herkezi ekleyebilirim buraya cok giremiyorum...

kizlarr allaha sukur arabamizi yarin geliyorr cok sevindimm nezamandir istiyodukk allahim yuzumuze gulduu oglusum ugurlu geldi esimy eni ise girdi yeni eve tasiniyoruz bide arabamizida aliyoruzz binlerce sukurler olsunnn rabbime..hepinizi cok cok optum bende annemdeyimmm yemek hazirlicam annem talhaya bakiyorr....

hayırlı olsun meryem allah gönlünüze göre versin inşallah herzaman. bizde bebiş yapmaya karar verdik. umarım en kısa zamanda bi bebişimiz olur... amiiiin

hayırlı olsun meryem allah gönlünüze göre versin inşallah herzaman. bizde bebiş yapmaya karar verdik. umarım en kısa zamanda bi bebişimiz olur... amiiiin

tsk ederim canim allah razi olsun.insalah olur en kisa zamanda...kac yillik evlisin ilk bebeginmi..benimde 4 aylik bi oglum var bende ilk bu topikte basladim 2 ay sonrada hamile kaldim insallahh rabbim seninde tez zamanda verir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…