"yüzgörümlüğü" çok iyi fikir sağol yamancım. Kadıncağız 3,5 yıldır başımın etini yiyordu torun diye şimdi sıra bende.
Akşam eşimle konuştuk cuma akşamı gidelim dedik iş çıkışı bombayı patlatalım.çok heyecanlıyım ama zaman geçmiyor ultrasonda görsem sanki rahatlıcam biraz cuma tam 5+0 olacak acaba görünür mü?
inşallah canım.artık babaanne ve doktor teyzesi bizi sürekli takip ederler artık.klinik evimizede çok yakınO yüzden rahat mıyım değil miyim bilemiyorum.kayınvalidemle de aynı apartmanda oturuyoruz
slm kızlar gremey canım tebrik ederim gerçekten bu topik hamile kalmak isteyen herkese uğur getirdi bende bu topikte hamile kalanlardanım şimdi 2 aylık bi kızım var allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu yokluğunu aratmasın..
yamancım eklemeye çalışırım ama meryeminde dediği gibi site yenilendi umarım becerebilirim..
salihanın göbüşlü halini bende çok merak ediyorum doğurmadan koysada bi resim görsek..
meryemcim arabanız geldimi canım iyi günlerde kullanın inşallah..
ben annemde kaliyorum canim oyuzden pek giremiyorum resim yuklemeyede firsat olmadi cok fena kar var dun sabaha kadar yagdi.esim baska bi sehideydi dunden beri bugun geliyor insallah..arabamizin kagitlari geldii canim iste ya yarin yada cumartesi gunu gidip alicaz allah nasip ederse...esimde hep gec geliyor araba aldik ama gidip almaya firsat bulamadik neyseki saglik olsunn...daha kimse bilmiyor kaynanamlardan duyunca sok sok haber...kesin niye haberimiz olmadi felan dicekler coktaa tinn bi diyorum ariyip diyim ama bide araba once eve gelsinde resim cekip gorumceme yollucamm hehehehe...cok fesattim demi amaaa...amann salla onlarin yuzundenn rezil resba oluyoruz baskalarinin arabasina binmektenki burada cok sart araba anlamazlar istee.kendilerinin arabasi varyaa
aman boşver meryemcim oralarda arabanın şart olduğunu ablamdan biliyorum zaten sizde keyfi almıyorsunuzki çocuk olunca çok lazım oluyor araba keşke durumumuz olsa bizde alabilsek inş birgün bizede nasip olur..
yamancigim bana uyarr ama salihaninkinede talip olduk daldan dala atliyor gibi olmazmiyizz ama hersey kismet bakarsinn batin kiza talip oluruz...aman duymasin annelerr,,,salihayi bende merak ediyorum gelmedi gercekten ama benim icimden dogum yapti gibi geciyor cunki 1 cm acilma var demis ti doktoru zaten ayin 12.de felan bekliyebiliriz demis erkende dogmus olabilirr..hadi hayirlisi artik ne guzel topigimiz bebis dolucak.rabbim isteyip de olmayan herkeze nasip etsin en guzel en saglikli bi sekilde insallah...
sorma canimm degdi bileee bugun arabamizi almaya gittik talhaa catlicaktii nerdeyse annem okudu sonra gelirkenn uyudu kaldi cok korktum bisey oldu diyee ya kiyamammselam kızçeler. ben daha doğurmadım niyetim yok gibi
kız yaman benim kızımın kıs*****e niye mani oluyon hıııııııııııı :86::86::86::86:
dua edinde kızlar hayırlısıyla kucağıma alayım prensesimi.
meryem damadımın resmini öyle ulu orta yere koyma sen albümüne koy biz ordan bakarız nazar değiyo sonra damatcığıma
bende çok tembelim hiç hamilelik resmim yok inşaALLAH izine ayrılınca annemlerde eklicem.
haydin hayırlı akşamlar görüşmek üzere
Teşekkür ederim yamancım 6.haftanın içindeyiz yani 5 hafta+2 günlük.
Ama içimde çok büyük bir korku var.Bebeğime bişey olacak ya da onuk aybedecekmişim gibi geliyor-şuan hiçbir sebebi yok ama neden bu korkum bilemiyorum.
Sizlerde de böyle bi duygu oluşmuş muydu?
kızlarrr uzun aradan soramerhaba umarım herkes iyi bir pazar geçirmiştir.
sizlere sorum olacak kafam karıştı da, adetiminden sonra ovulasyon testiyle yumurtlama günümü testbit ettim yumurtlamadan 6 gün sora fenalaştım başka nedenle hastaneye yattım dr a belki hamile olabilirim dedim hcg ye baktı kanda değisin dedi ama 6 günde çıkarmı diye sormamışım çünkü onu düşüncek halde değildim hasta yatıyordum sora öğrendim ki 12. günde çıkarmış acaba yanılma olabilirmi adetime 7 / 8 gün var burada hafif akıntı gögüslerde aşırı hassasiyet karın ve bel ağrıları var kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başkasına sormak pek içimden gelmiyo herkese sevgiler.