selamün aleyküm canlarım:)
yaman,saliha,meryem,bat iysinizdir inşallah:)bend iyiyim şükür:)
yamancığım sana anlatayım okulumu madem merak ettin:)servisle gidiş geliş yapıyorum:)çok şükür.okulda genelde bayan var:)))))3 erke var müdür müd.yard ve öğretmen:)))
bana 3.sınıfı verdiler.sınıfımda ikiz olan öğrencim var 1 tane ,ikiside benim sınıfta bu 1.tevafuk 2.si ise doğuştan engelli bi tane kız öğrencim var buda 2.tevafuk bence:))))engelli öğrencim için çok üzüldüm hatta dedim keşek bu sınıfı almasaydım.çünkü ilk gün gözümü alamadım öğrencimden.yüzde 80 engelli.
((çok yüksek yani.sürekli ameliyat olmuş doğduktan sonra.
Sınıfımda hem ikiz olması hem engelli öğrencilerimin olması beni düşündürdü.ama yavaş yavaş alışıyorum.engelli öğrencimlede ilgilenmeye çalışıyorum konuşamıyor.yani çoook zooor konuşuyor adı bile zor anlaşılıyor.harfleri öğrenemiyor falan.allahım diyorum sen adaletli olmayı sabırlı olmayı hoşgörülü olmayı nasip et die dua ediyorum.durum böle i,şte arkadaşlar.
Bazen kendimi kaptırıyorum yalan dünyaya bazen bebeklerim aklıma geliyor.ama hemen düşünmektan vaz geçiyorum.çünkü biliyorum çıkamayacağım içinden:)allahım sen en güzellerini vereceksin biliyorum diorum:)inşşşşşş
bu arada eşim her götürmek istemesede benim zorumla arife günü mezarlığa gittik.daha yüzlerini ble göremediğim meleklerimin torağını gördüm.topraklarını sevdim
(((zor oldu ayrılmak istemedim.giderken hep döndüm arkama baktım.sanki evlatlarımı bırakıp gidiyomuş gibi oldum.ama sonra düşündüm sen onlara ağlama hannem sen kendine ağla dedim.onlar yerinde bile yoktur uçmuşlardır uçuşuyolardır cennette dedim
(((
rabbbbbbbbbbimmmmmmmmmmmmm herkese tüm isteyenlere nasip yle benide içerinden seçme rabbbbbimmmmmmmmmmm...