Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam arkadaşlar. ewet adetime 8 günüm var bu 1 haftadır acayip batar var kasıklarımda, inşallah hamileyimdir hayırşlısıyla..

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar olsun
9 gün tatil ilaç gibi geldi walla dinlendim bol bol
bulantılarım devam kusmada devam ama brz daha iyim sanki
akşamları daha zor geçiyo ama şükür diyeyim 12+3 olduk şükür perşembede 2 li taramam ve kontrol var sizler nasılsınız bakalımmm

slm kızlar. geçmiş bayramınız mübarek olsun.
bizimde doğuma az kaldı ama son günler çok zorluyo kızlar ya. mide yanmasından yatamıyorum geceleri uyku haram oldu. oy oy uyumak istiyorum ben yaaaaa

slm kızlar nasılsınız.ben bu özel günümde göreve başladım bu yüzden bu gün benim için daha da bi özel oldu.size msjımı yeni okulumdan yazıyorum.daha derse giremedim

slm kızlar nasılsınız.ben bu özel günümde göreve başladım bu yüzden bu gün benim için daha da bi özel oldu.size msjımı yeni okulumdan yazıyorum.daha derse giremedim

cnm ya yeni işin hayırlı olsun rabbim başarılar versin.brz daha toparlanmışsındır inşallah
senin adına sevindim çalışmak en güzeli başarılar dilerim

slmm kizlarr nasilsiniz ya niye kimse gelmiyor artik topige valla siz olmayincada benimde giresim hic gelmiyolar biz talhayla bugunevdeyz o yuyuor bende temizlik yapicam..

yaman canim yakinda cinsiyeti belli olur benim 12 haftasinda gormustu doktorumuz hadi hayirlisi olsun bakalim

saliha canim mide yanmasi normal yaa renni al o biraz olsun rahatlatiyor bebegede bi zarari yok benimde yaniyordu hep kullandim ondan

hannem hayirli olsun yeni is gunun canim allah kolaylik versin

arkadaslar optum hepinizi hepinze allah guc kuvvet versinn salihacigim ozellikle sana son gunlerinn alllah yardim etsin canim benim

Haklısın meryemcim hayırsızlar kayboldular artık naparsın
bende arada girmeye başladım ama kimsecikler yok
eşinle aranız düzeldim keyifler nasıll
saliha yı da allah kurtarsın zor bir süreç nş kolay doğumları olur

slm kızlar nasılsınız ben ne zamandır giremiyordum evde olmuyorum gündüzleri kayanamdayım çoğu zaman ama hepinizi çok özledim hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bi gün toplaşalım sohbet edelim ya özledim sizle sohbeti ..
salihacım allah yardımcın olsun son günler zor geçiyor bide heyecan dahada kötü ediyor insanı hayırlı doğumlar diliyorum sana..
hannemcim yeni görev yerin hayırlı uğurlu olsun inşallah sana başarılar dilerim..
yamancım inşallah tarama testin iyi çıkar canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
meryemcim sen nasılsın talha yiğenim nasıl umarım iyisinizdir..
hepinizi öpüyorum canlarım...:98:

hannem hayırlı olsun görevin canım benim RABBİM yardımcın olsun.

yamancım sen nasılsın canım kusmaların biraz olsun geçmiştir inşaALLAH.

meryem bat çok sağolsun kızlar hayırlısıyla kucağıma alsaydım fıstığımı yeter bana

kızlar hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz. eskisi kadar sohbet edemiyoruz ama kalplerimiz bir eminim ki hep birbirimizin aklındayız.
kendize çok iyi bakın canlarım görüşmek üzere

selam arkadaşlar. ewet adetime 8 günüm var bu 1 haftadır acayip batar var kasıklarımda, inşallah hamileyimdir hayırşlısıyla..
valla ne bileyim acaba üşüttüğüm içinmi böyle batar ve ağrı var bilemiyorum, adetime 5-6 gün var onunda etkisi olurmu bilmem bakalım bekliyorum:)

helal olsun canim benim allah yardimcin olsun.bir nefeste kurtulmayi nasip etsin.sagsalim al minigini kucagina doya doya kokla insalllhh cennet kokulunu..optum canimm

Gunaydın kızlar nasılsınızz bebısler nasıl:ben bugun erken uyandım daha dogrusu esımı ıse gonderdım talhayı doyurup gerı yatırdım evı toparladım bırazdan da dısarı cıkıcaz talha uyandıgında:::evım oldu sıze yazamadım daha dogrusu unuttum ayın 16 sından sonra tanıyoruz allah nasıp ederse hepınızı kocaman optumm en guzel gunler sızın olsun ınsallah

günaydın canım benim. hayırlı olsun eviniz. RABBİM güzel günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
talhamızı kocaman öp yerimize

Slm kızlar hayırlı cumaallaaarrrr
dün bebeişimi gördüm büyümüş şükür iyiydi
2 li tarama için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak hayırlısıyla
inş herşey yolundadır.
Salihacım rabbim hayırlı zamanda kolaycacık kurtarsın inşallah
kolay doğumlar olsun herkesede sanada

meryemcim eviniz hayırlı olsun ii günlerde oturun inşallah
huzurlu bereketli günler dilerim

batt sen nasılsın cnm prensesin nasıl

hannemcim nerelerde acep okul nasıldır anlatsa brz

mrb kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızım uyuyor bende hazır uyuyoken size yazayım dedim dün kızımın aşısı var tam 3 tane iğne vurdular çok ağladı kuzum ya içim gitti çok kötü oldum neyseki çok sürmedi ağlaması ama gün içinde çok masum ve durgundu hep içlendi yavrum ama şimdi iyi kilomuz 4600 olmuş bi ayda 1400 gram almış boyumuzda 7cm uzamış 57 cm olmuş büyüyor kuzum ağırlaştı iyice annesinin şerçe kuzusu ...

meryemcim evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah ...

yamancım hadi gözün aydın inşallah test sonucunda iyi çıkar...

salihacım allah bi avazda doğurmayı nasip eylesin doğurmadan bi göbüşünü görseydik ya koysana bi resim..

selamün aleyküm canlarım:)
yaman,saliha,meryem,bat iysinizdir inşallah:)bend iyiyim şükür:)

YAMANcığım sana anlatayım okulumu madem merak ettin:)servisle gidiş geliş yapıyorum:)çok şükür.okulda genelde bayan var:)))))3 erke var müdür müd.yard ve öğretmen:)))

bana 3.sınıfı verdiler.sınıfımda ikiz olan öğrencim var 1 tane ,ikiside benim sınıfta bu 1.tevafuk 2.si ise doğuştan engelli bi tane kız öğrencim var buda 2.tevafuk bence:))))engelli öğrencim için çok üzüldüm hatta dedim keşek bu sınıfı almasaydım.çünkü ilk gün gözümü alamadım öğrencimden.yüzde 80 engelli.((çok yüksek yani.sürekli ameliyat olmuş doğduktan sonra.

sınıfımda hem ikiz olması hem engelli öğrencilerimin olması beni düşündürdü.ama yavaş yavaş alışıyorum.engelli öğrencimlede ilgilenmeye çalışıyorum konuşamıyor.yani çoook zooor konuşuyor adı bile zor anlaşılıyor.harfleri öğrenemiyor falan.ALLAHIM diyorum sen adaletli olmayı sabırlı olmayı hoşgörülü olmayı nasip et die dua ediyorum.durum böle i,şte arkadaşlar.

bazen kendimi kaptırıyorum yalan dünyaya bazen bebeklerim aklıma geliyor.ama hemen düşünmektan vaz geçiyorum.çünkü biliyorum çıkamayacağım içinden:)ALLAHIM sen en güzellerini vereceksin biliyorum diorum:)inşşşşşş

bu arada eşim her götürmek istemesede benim zorumla arife günü mezarlığa gittik.daha yüzlerini ble göremediğim meleklerimin torağını gördüm.topraklarını sevdim(((zor oldu ayrılmak istemedim.giderken hep döndüm arkama baktım.sanki evlatlarımı bırakıp gidiyomuş gibi oldum.ama sonra düşündüm sen onlara ağlama hannem sen kendine ağla dedim.onlar yerinde bile yoktur uçmuşlardır uçuşuyolardır cennette dedim(((

RABBBBBBBBBBİMMMMMMMMMMMMM herkese tüm isteyenlere nasip yle benide içerinden seçme RABBBBBİMMMMMMMMMMM...

selam ben 3 yıllık evlıyım bız de cocuk yapmaya karar verdık..Bugun adet olmam gerekıyordu eczaneden test aldım ve pozitif cıktı gercekten hamile mıyımdır?
Yarın kan testi de yaptırayım dıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…