Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy ne güzel ya, çok özendim wallahi :KK43:
Siz yazıyosunuz ben heyecan yapıyorum :KK49:
Allah hepinizin yavrularını bağışlasın inş, isteyen herkese nasip etsin o duyguyu..
Hamile değilim, öyle bir belirtimde yok,
ne işim var dimi bu topicte :KK43:
kendime engel olamıyorum ya, bir anlık boşlukta bi bakıyorum bebeklerle ilgili topiclerde geziyorum ..
Allah'ım bende bendeee istiyorummm :KK14:
bu topik uğurludur her takılan hamile kaldı :86: çok ciddiyim sende katıl sanada bulaştıralım
rabbim her isteyene versin nşallah

kızlar 25 kasımda adet olmam gerekiyordu.olmadım. Dün test yaptık biraz silikti sanki ikinci çizgi.bu sabah tekrar yaptık ve gayet net :KK62:
Inanamıyorum hala gerçekten hamile miyim!

:KK52: Ayol hamilesin gerçektenmi diyosun silikte olsa hamilesin demek rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin hepimize hayırlı olsun :KK49:

allahım hayırlısyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin canım. Darısı başıma bakalım. Yamancım doktora ne zaman gitmelliyim kontrol için herhangi bi sorıun varmı diye? Birde folik asit demişsin o ne için merakımı mazur gör canım

cnm benim aklına ne takılırsa sor çekinme
ben regl yokken normal bi zamanda gittim bebek düşünüyoruz tahlil yaptırmak istiyorum dedim ve 4-5 tüp kan ve idrar alındı ve folik asidede hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım.sende başla bu bebek gelişimi için çok önemli nette araştırırsan önemini anlayacaksın.zaten vitamin herhangi bir zararı yok.eczaneden alabilirsin 8 tl civarı bilgin olsun. Hemen al ve başla derim.aklına ne takılırsa sor cnm

kızlar 25 kasımda adet olmam gerekiyordu.olmadım. Dün test yaptık biraz silikti sanki ikinci çizgi.Bu sabah tekrar yaptık ve gayet net :KK62:
inanamıyorum hala gerçekten hamile miyim!

bennn dee demistimm sana hamilesinn diyee hadii gozunn aydinn allahh kucaginada almayi gosterir insallahh..emin olmak icinde bi kan testi yaptir istersen hamilesin ama icin rahat eder,,

ben regl yokken normal bi zamanda gittim bebek düşünüyoruz tahlil yaptırmak istiyorum dedim ve 4-5 tüp kan ve idrar alındı ve folik asidede hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım.sende başla bu bebek gelişimi için çok önemli nette araştırırsan önemini anlayacaksın.zaten vitamin herhangi bir zararı yok.eczaneden alabilirsin 8 tl civarı bilgin olsun. Hemen al ve başla derim.aklına ne takılırsa sor cnm
yamann canim aklima gelmisken sanada salihayada soyliyim dedim sakin dogumdan sonra folik asidi hemen birakma yoksa cok kotu saclarin dokuluyor onun bi zarari yok devam icc benim suan sacclarim hic kalmadii avuc avuc sacim dokuluyor..

slm kizlar nasilsinizz benn iyiyim talha uyurken bi gireyim dedim napiyosunuzz...biz bugun bebisimle yanlizis babamiz ikí gunlugune uzaga gitti ya yarin yada cuma gelicek...havada cok soguk kar var disarida cikamiyoruzzz insallah hafta sonu arabamiz gelicek rahat rahat cikariz insallahh...bende talhaya meyve mamalarinda verdim gecen gunn cok sevdii verseydim hepsini yerdi herhalde ama ilkte 3 4 kasikla baslanmasi lazimmis bugun cikabilirsek alicam yinee oglumaa..

yamann canim kendine ticket yapta kac aylik oldugunu gorelimm...

saol canım bi arkadaşımda yumurtlama döneminde git demişti

bu topik uğurludur her takılan hamile kaldı :86: çok ciddiyim sende katıl sanada bulaştıralım
rabbim her isteyene versin nşallah

Ayy inşallahh, banada bulaşsın,
hiç bi bilgim yok ama olursa bende bu topicten çıkmam heraldee :KK9:
Tecrübelerinizden yararlanırım ne güzel
Allah'ımm her isteyene nasip etsin bu duyguyu, hayırlı evlatlar nasip etsn inş.

Son düzenleme:
Ayy inşallahh, banada bulaşsın,
Allah'ımm her isteyene nasip etsin bu duyguyu, hayırlı evlatlar nasip etsn inş.

hadii bakalimm sanada ugur getirsinn topigimizz bakk hamileler cogaliyor..bebek dusunuyomusun sende

slm kızlar nasılsınız hepinizde iyisinizdir inşallah bizde kızımla iyiyiz şimdi babaannesinde kızım bende gideceğim gitmeden size bi bakayım dedim sonra görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..:KK54:

ayy inşallahh, banada bulaşsın,
allah'ımm her isteyene nasip etsin bu duyguyu, hayırlı evlatlar nasip etsn inş.

kendinden bahsetsene cnm brz

Meryemcim önerin için çok saol tosununun resmini istyoruuumm
arabanız gelince rahatlarsın artık cnm
bat prenses kızının resmini eklesene bizee
şu bulantılarımızda geçse artık bende rahatlasam
salihacığımda her an doğurcak bi resim göremeden :KK36:

inş..
öhööm 25 yaşındayım, evliliğimizde 3. yılımızı doldurduk.
İlk zamanlar bende istememiştim, eşimde.
Evliliğimiz otursun, yaşımız erken diye çocuk işini erteledik,
Çocuklara karşı inanılmaz bi sevgim var,
saatlerce onlarla vakit geçirsem bıkmam, severim.
Ama söz konusu kendi çocuğum olunca nedense istemedik..
Yalnız son bir yılda içimde inanılmaz bir çocuk sevgisi oluştu.
Annelik içgüdüsel derler ya,
kesinlikle inanıyorum.
İsimlerine kadar düşündüm ama gel gör ki, eşim istemiyor :KK50:
Eşimde benimle aynı yaşta, yaşımız küçük diyor ama ben zaten
çok geç anne olmak istemiyorum..
Ben istiyorum dedikçe eşim daha çok istememeye başladı,
şimdi bende lafını etmiyorum evde.
Bende istemiyorum filan diyorum, eskisi gibi karşı değil..
Umarım çok uzamaz çünkü ben gerçekten çok ama çoook istiyorum..

inş..
öhööm 25 yaşındayım, evliliğimizde 3. Yılımızı doldurduk.
Ilk zamanlar bende istememiştim, eşimde.
Evliliğimiz otursun, yaşımız erken diye çocuk işini erteledik,
çocuklara karşı inanılmaz bi sevgim var,
saatlerce onlarla vakit geçirsem bıkmam, severim.
Ama söz konusu kendi çocuğum olunca nedense istemedik..
Yalnız son bir yılda içimde inanılmaz bir çocuk sevgisi oluştu.
Annelik içgüdüsel derler ya,
kesinlikle inanıyorum.
Isimlerine kadar düşündüm ama gel gör ki, eşim istemiyor :KK50:
Eşimde benimle aynı yaşta, yaşımız küçük diyor ama ben zaten
çok geç anne olmak istemiyorum..
Ben istiyorum dedikçe eşim daha çok istememeye başladı,
şimdi bende lafını etmiyorum evde.
Bende istemiyorum filan diyorum, eskisi gibi karşı değil..
Umarım çok uzamaz çünkü ben gerçekten çok ama çoook istiyorum..

anladım cnm zor bi durum ama hakkaten yaşınızda çok geç değil henüz ama 3 yıllık evliliğinizi düşününce zamanı gelmiş gibi bişey
bizde 2. Yılımızda korunmayı bıraktık ben 24 eşim 27 yaşında
umarım istediğiniz zaman hemen olur
ya hemen olmazsa düşüncesi insanın içini kemiriyor doğrusu dilerim eşinizde ikna olur biran önce
eğer hayat şartlarınız elveriyorsa bebek içn eşinizi ikna etmenin yollarını bulmalısınız
hapla korunuyorsanız önceden bırakıp vucudunuzu dinlendirin
hayırlısı demekten başka çaremiz yok :92:

Kızlarrr bebişlerin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınızzzzzzz :82:

Resim istiyoruum uullleeeyyynnn :96: Sizin bebiş resimlerinize aşerdim :KK60: :86: :90:

canim ben dun denedim ama resim yuklemeyi beceremedim site degisince kafam karisti bugun annemdeyimm yuklemeye calisicamm...yaman bebisin hareketlerinii tam hatirlamiyorum ama 18 19 haftalar olmasi lazimm ayy sen simdi hewycanla bekliyosundur tekmeliyecegi anii

bennn dee demistimm sana hamilesinn diyee hadii gozunn aydinn allahh kucaginada almayi gosterir insallahh..emin olmak icinde bi kan testi yaptir istersen hamilesin ama icin rahat eder,,

benim kayınvalidem ebe hemşire,özel bi klinikte çalışıyor.oraya gidip yaptırıcaz ama ona babaanne olacağını nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum düşer bayılır herhalde :KK3:
sürekli torun isteyip duruyordu.ama ben bi iki gün daha geçsin istiyorum cuma falan yaptırırım kan tahlili.
bu topiğin uğuruna inanıyorum artık

benim kayınvalidem ebe hemşire,özel bi klinikte çalışıyor.oraya gidip yaptırıcaz ama ona babaanne olacağını nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum düşer bayılır herhalde :KK3:
Sürekli torun isteyip duruyordu.ama ben bi iki gün daha geçsin istiyorum cuma falan yaptırırım kan tahlili.
Bu topiğin uğuruna inanıyorum artık

ee madem ebe hemşire ona git deki anne torununa bi bak bakalım nasılmış
ilk sen gör de :86: Ama yüzgörümlüğüde iste :KK1: Hadi hayırlısı sonuçlarını bizede bildir :KK61:

"Yüzgörümlüğü" çok iyi fikir sağol Yamancım. Kadıncağız 3,5 yıldır başımın etini yiyordu torun diye şimdi sıra bende.
Akşam eşimle konuştuk cuma akşamı gidelim dedik iş çıkışı bombayı patlatalım.Çok heyecanlıyım ama zaman geçmiyor ultrasonda görsem sanki rahatlıcam biraz Cuma tam 5+0 olacak acaba görünür mü?

X