meryemcim canım konunda sonuna kadar haklısın. Uzaktasınız elbette bir şeyler alması lazımdı.
ama ben burda en çok hatayı eşinde buldum canım. seni neden savunmuyor senin fikirlerinin hiç m önemi yok. Arabayı siz babası için almıcaktınız ki kendiniz için alıcaktınız neden vazgeçiyor.
yine de iyi dayanmışsın canım ALLAH sabır vermiş.
ne demek ya köydeki insanlar pis sevmesinler bu kadar da görgüsüzlük olmaz afedersin.
kendisi doğma büyüme şehirlimiymiş anası babası şehirlimiymiş müstakbel kayınvalidenin
ay ben bile sinirlendim burda valla canım sen iyi dayanmışsın ben olsam çatlardım.
Cnm benim hiiç üzülme allahtan uzakdasın yuvana mutluluğuna bak şu sözü çok severim "baktın deli savur geri " sende öyle yap salla geç.demesi kolay biliyorum ama naparsın hayat işte.geçim dünyası onları değiştirmezsin o yüzden kendi mutluluğuna bak dua et bebişinle hayat bul.kimseden fayda yok insana malesef kii
kizlar cok sagolun dinlediginiz icin talhayi emzircem sonrada biraz uyutcam optum hepinizi kendimde uykusuzum gece uyuyamadims inirden gicik kocam gelmeden biraz uzanayimm yemek felanda yapmicamm gitsin disarda yesin bugun umrumda degil naparsa yaprin hepinizi optum kocaman
günaydınlar.
Ay ben grip oldum sesim çıkmıyo burnum tıkalı ne yapsam ki acaba
sanada hayirli cumalr canim cok sagol iyiyimm .sinirim gecti biraz ama esime hala cok kirginim sen nasilsinGünaydın kızlar hayırlı cumalar
meryemcim bugn nasılsın
günaydınlar.
ay ben grip oldum sesim çıkmıyo burnum tıkalı ne yapsam ki acaba
kıyamam ya allah yrd olsun limonata yap mandalina fln ye
napsakki ilaçta alamazsın