- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
meryemcim canım konunda sonuna kadar haklısın. Uzaktasınız elbette bir şeyler alması lazımdı.
ama ben burda en çok hatayı eşinde buldum canım. seni neden savunmuyor senin fikirlerinin hiç m önemi yok. Arabayı siz babası için almıcaktınız ki kendiniz için alıcaktınız neden vazgeçiyor.
yine de iyi dayanmışsın canım ALLAH sabır vermiş.
ne demek ya köydeki insanlar pis sevmesinler bu kadar da görgüsüzlük olmaz afedersin.
kendisi doğma büyüme şehirlimiymiş anası babası şehirlimiymiş müstakbel kayınvalidenin
ay ben bile sinirlendim burda valla canım sen iyi dayanmışsın ben olsam çatlardım.
butun iznimi berbat etti pislik kadin hic evde durmadim gunduzleri.biz oraya dugun icin gittik geliyo bana komsulari cagiralim bileziklerini tak herkez gelinin bilezikleini soruyor.bigun dedimki bu komuslar ne ya dedim cokmu onemli kisiler kacmiyolar ya dedim ben yillardir gormedigim akrabalarim var yeter dedim onlari gorucem...hergunn surat asmalar kusmeler allahtan annemlerde izindeydi yoksa o kadin kafayi yedirtirdi bana...o koyde oyle yaptigini butun akrabalarim fark etmis halamda giciklik olsun diye talhayi opuyor hep yaninda seviyordu,,herkez dedi bana bizden kiskaniyor cocugu kaynanan diyee..uzerini ortuyodu pislik,hep karisti durdu yok surasi ort yok burasini soyle yap ilk izne gititigmde gece emzirmeye kalkiyodum kadin kosa kosa geliyordu yok bi sevemedik ee 1 aylik bebek hep uyuyor senin sevmenimi beklicek gelip isigi aciyodu gecenin bi yarisi bende uykusu bolunuyor diyodum dinleyen kimm..ve izin boyunce kendi evimizde sadece 2 gun kaldik esim kalmadi neymis annesi gile ayip olurmus.zaten yemegi kahvalti tum gun onlarlayiz bari aksam olunca huzurluca evimizde kalalim...gezdigimiz tum yerlere kaynanamda pesimizde geldi.en son kendi annem kizdi bana koye gelirken bi gunde yanliz gelin bu ne boyle dedi.yetmiyomus gibi koydede gittimiz tum akrabalarima geldi.ne dusunuyosa artik...o torununa bisey almadi bende onlara hic bisey goturmedim zaten herzaman oradan aliyoduk buradakiler ya kucuk ya buyuk olur diye bu sene onuda almadim.cunki dis yaptirdi esim ona para verdi daha ne alcakmisim hem dis yaptik hemde uzerini duzz olduu
Son düzenleme: