- 23 Şubat 2009
- 111
- 0
- 38
merhaba kızlar arkeos tebrik ederim kızlar bikaç gündür nete giremiyodum haber veremedim malesef adet gördüm erken geldi yeni adet tarihim 27 haziran
:Saruboceq:[/COLORSelamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv:
Selamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv:
kızlarrr bende hamileyimm dün gece test yaptımm çift çizgiyi gördümm yaaa inanamıyorum cokk mutluyummm:)):sm_cool:
goncagül canım allah analı abalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah sevindim senin adına ammmaaaaa ben adet oldum yaaaaa sinirlerim bozuldu bu kadar zormu yahu hamile kalmak offfffffff
inş.. sizlerinde olacak hepinize duacıyımm cok sagol ç:1rolleyescanım yaa ne güzel allah tamamına erdirsin
Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inş.:Saruboceq:
kızlar size bişi danışmak istiorum
adetim bittikten sonra doktora genel bi kontrole gidecem.ama sanırım adetliyken istenen bir test varmış galiba bu konuda bilgisi olan varmı aranızda?[/QU
canım bende bebek ıcın ugrasıyorum doktorum benı adetlıyken alttan muayane ettı bırde adetlıyken hormon testlerı ıstemıstı, tahmınınce sende bu asamalardan gecıceksın tatlım......
selam kızlarr: beni de listeden silebilirsinizzz. artık ben de HAMİLEYİMMMM :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlere