Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba kızlar arkeos tebrik ederim kızlar bikaç gündür nete giremiyodum haber veremedim malesef adet gördüm erken geldi yeni adet tarihim 27 haziran

:Saruboceq:[/COLOR
canım ne güzel allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inş

tebrik ederim güzelimmm

slm kızlar benim adetim dündü olmadım bugünde bekliyorum gelen giden yok beyaz su gibi akıntım var sadece..pazar gününe kadar beklicem yyaaaa nasıl gecicek.. hafta sonu misafirimde var onlarda gitmeden test yapmam kafam rahat olmalı adet gelmezse pazartesiye kaldı anlasılan..

bende yeni karar verdim 2 aydir istiyoruz..2 yillik evliyim tam zamani diye düsünüyorum ama bu durum canimi sikiyo yapim diyene kadar bana öyle geliyoki 1 sene daha geccek..bunu hic hesaba katmamistim hemen yapinca hamile kaliyosun saniyordum:)ugras ugras bune ya...bende istiyorum hemde cok bu ay umutluydum ama kanamam var...artik bi dahaki aya....

=xdaisyx;
=ArkeoS;
pofidi;
=camdankalp38;

hayırlı olsun kızlar çooook sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kızlarrr bende hamileyimm dün gece test yaptımm çift çizgiyi gördümm yaaa inanamıyorum cokk mutluyummm:)):sm_cool:

slm kızlar
yeni hamişleri tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına
ben bu ayda hastalandım kısmet onümüzdeki aya 2 temmuz yeni tarih bekle dur......

goncagül canım allah analı abalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah sevindim senin adına ammmaaaaa ben adet oldum yaaaaa sinirlerim bozuldu bu kadar zormu yahu hamile kalmak offfffffff

:Saruboceq:
cok sagol tatlımm Rabbim sizlerede nasib etsin inş..cok güzel bi duyguu amam kesin emin olmam için kan testi yaptırıcam yarınn..inş. bebiş saglıklıdır:Saruboceq:

kızlar size bişi danışmak istiorum
adetim bittikten sonra doktora genel bi kontrole gidecem.ama sanırım adetliyken istenen bir test varmış galiba bu konuda bilgisi olan varmı aranızda?

aslında aklımı karıştıran adetliyken gitsemmi yoksa adetim bittikten sonra normal kontrole gidip sonramı adetliyken yapılan testi yaptırsam kafamçokkarıştı anlayan varsa sorumu cevap bekliyom :1rolleyes:

selam kızlarr: beni de listeden silebilirsinizzz. artık ben de HAMıLEYıMMMM :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlere

selam kızlarr: beni de listeden silebilirsinizzz. artık ben de HAMİLEYİMMMM :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlere

tebrikler canım oh ne güzel ya ne çok hamilemiz var maşallah
bu topik çok şanslı bence
diğer hamile arkadaşları da tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…