bu haberleri okuyunca çok heyecanlanıyorum çok mutlu oluyorum.
Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy
günler geçmiyooooooooo
artık test yapmak istiyoruuuuuuuuuumm
bebişiiiiiimmm opuyorumnanaktan
günaydınn kızlarkaydirigubbakcemile3
bende 3 yıllık evliyim 6 ay önce ilacı bıraktım
bu ay inşallah hamile kalmak istiyorum en son 6 haziranda adet oldum işteen uygun ne zamansa bizde başlıcaz artık
gerçekten çok istiyorum ya dua edin benim içinde mirmirmirmir
ayın 12sine adet olmam lazım, yani olmamam opuyorumnanaktanslm canım kaç günün kaldı acaba
ne zamandır istiyosunuz
günaydın herkese kıslar dün dayanamadım ve test yaptım negatif çıktı sonra çok ağladım geçen ay 18 mayıs da regl oldum genelde 2-3 gün öncesi oluyorum yani bu ay 15-18 haziran acab çok mu erken yaptım ondan mı çıkmadı yoksa gebe olsaydım her durumda silik de olsa çıkarmıydı moralim çok bozuldu
ayın 12sine adet olmam lazım, yani olmamam opuyorumnanaktan
biz bir bebeğimizi kaybettik. 2 yıllık evliyim. bu ay ilk kez korunmadık.
Allah inşallah bi daha yaşatmaz canım inşallah bu ay hamişizdir
ben de 2 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz bakalım
çoooooooook erken yapmışsın. hamileysen de çıkmazzzz kaydirigubbakcemile3
Meraba arkadaŞlar bİzde İkİ aydır denİyoruz gerÇekten beklemek acaba demek Çok zor... KeŞke dÖlllenme olduĞu gÜn hamİlelİĞİmİzİde ÖĞrenebİlsek:) ne gÜzel olurdu demİİİ
sagolasın canımm ben bu topige ilk yazdıgımda hamile degildim zaman gecmek bilmez bilirim ama gecmeyede mahkumm sonunda o minik melek gelecekse beklemeyede deger seninde belki içinde ama bilmiyosun sters yaparak onun işini zorlastırıyoruzz ben adetten 5gün önce yapmıstım negatifti meger benimleymişş mutlu huzurlu bekle bebişini gelicek inanki gelicek canımmm dularımdasınız..:Saruboceq:bu haberleri okuyunca çok heyecanlanıyorum çok mutlu oluyorum.
Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy
günler geçmiyooooooooo
artık test yapmak istiyoruuuuuuuuuumm
bebişiiiiiimmm opuyorumnanaktan
inşallah canım sen kaçıncı ayda kaldın acaba negatif olan testi kaç gün önce yapmıştın ve kaç gün sonra pozitif çıktı
slm hanımlar...bende 10 aylık evliyim. yaş 26.ilaçla hiç korunmadım. eşim korundu. artık bizde bebek düşünmeye başladık. bu ay ilk denemeleri yaptık bakalım ne olacak adet olmama 6 gün var. tuttu mu bilmem. ama tutmamıştır. çünkü kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. yani ne midem bulanıyor ne başım dönüyor vs. hiç belirti yok. yani hiç hamile kalmış olabileceğimi tahmin etmiyorum. Bakalım artık olmazsa çalışmalara devam. umarım rabbim çok bekletmez en kısa zamanda doldurur kucaklarımızı
canımbelirtin olması sart degilki bende senin gibi hissediyodum belirtim yok kesin hamiş degilim diyodum..benim ilk belirtim bariz olarak göğüslerimin agrıması ve uçlarının sızlaması oldu dokunamıyodum bu belirtide adetim 3gün gecince oldu...onun dısında anlam vermedigim bir doyumsuzluk uykuya düskünlük ve mutluluktu..esim söledi onuda ben hiç görmedigi kadar neseli ve mutluymusum yüzüme yansımışş ben anlamıstım diyoo ama bana yeni yeni sölüyo:)
ya canım benim bende umutlandım şimdi yazından.bizde bu ay ilk kez denedik ama sadece yumurtlama günümün bir günü.muayeneydi,tahlil sonuçlarıydı geçti gitti en randımanlı günlerimkaydirigubbakcemile3 hiçbir belirti taşımama rağmen içimde bir umut bekliyorum reglime daha 8 gün var sizce olmuş olma olasılığı varmı?:benimde eşim korunuyordu
yumurtlama günlerinin öncesi ve sonrası yani 1gün öncesi ve 1gün sonrası cok önemli ben o günleri kacırmadım ama seninki belli olmazz belki o bigün yeterli olmustur spermler biliyosun 3gün ila 5gün yasayabiliyo inş.. tutmustur tatlımm..
hayırlı olsun canım inşallah Allah tez zamanda yüzünü güldürür.