Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm canım kaç günün kaldı acaba
ne zamandır istiyosunuz

günaydınn kızlarkaydirigubbakcemile3

bende 3 yıllık evliyim 6 ay önce ilacı bıraktım

bu ay inşallah hamile kalmak istiyorum en son 6 haziranda adet oldum işteen uygun ne zamansa bizde başlıcaz artık

gerçekten çok istiyorum ya dua edin benim içinde mirmirmirmir

canım hoşgeldin bu topik çok uğurlu merak etme
dualarımız hepimiz için zaten. çünkü biz büyük bir aileyiz...

:Saruboceq:

en uygun tarih cumadan sonra olarak görülüyo ama ne kadar stresli bişey bu ya

aklımda bir sürü soru işareti inşallah hepimizin gönlüne göre olur

slm canım kaç günün kaldı acaba
ne zamandır istiyosunuz
ayın 12sine adet olmam lazım, yani olmamam opuyorumnanaktan
biz bir bebeğimizi kaybettik. 2 yıllık evliyim. bu ay ilk kez korunmadık.

çoooooooook erken yapmışsın. hamileysen de çıkmazzzz kaydirigubbakcemile3

Meraba arkadaŞlar bızde ıkı aydır denıyoruz gerÇekten beklemek acaba demek Çok zor... KeŞke dÖlllenme olduĞu gÜn hamılelıĞımızıde ÖĞrenebılsek:) ne gÜzel olurdu demııı

Saol canım birz teselli oldu çoook ağladım çok:teselli:

Meraba arkadaŞlar bİzde İkİ aydır denİyoruz gerÇekten beklemek acaba demek Çok zor... KeŞke dÖlllenme olduĞu gÜn hamİlelİĞİmİzİde ÖĞrenebİlsek:) ne gÜzel olurdu demİİİ

sl canım hoşgeldin inşallah bu topik hepimize uğur getircek.
ne güzel söyledin ya beklemek beni mahvediyo günleri geçiremiyorum

carides
e_pack
blueangel42

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
şu an için içim rahat kalıtsal bir rahatsızlık , tansiyon , fazla kilo ve şeker problemim yok.
umarım vajinal muayenede de bir sorun çıkmaz.

hepinizi öpüyorum.
tekrar görüşmek üzere.

sagolasın canımm ben bu topige ilk yazdıgımda hamile degildim zaman gecmek bilmez bilirim ama gecmeyede mahkumm sonunda o minik melek gelecekse beklemeyede deger seninde belki içinde ama bilmiyosun sters yaparak onun işini zorlastırıyoruzz ben adetten 5gün önce yapmıstım negatifti meger benimleymişş mutlu huzurlu bekle bebişini gelicek inanki gelicek canımmm dularımdasınız..:Saruboceq:

inşallah canım sen kaçıncı ayda kaldın acaba negatif olan testi kaç gün önce yapmıştın ve kaç gün sonra pozitif çıktı

canım sorularını yanıtlayım ben hapı bıraktıgım ilk ayda kaldım mucize gibi ama ööylee:)testi adetime 5gün kala yaptım negatif cıktı..adetim 3.günü yaptım cok net olmasada ikinci çizgi belirdi..adetimin 5.günü yine tes yaptım cok netti..adetimin 6.günü kan testi yaptım degerim 725.25 cıktı yani 4+5günlük hamişim..cumarteside doktora gidicem keseyi görmek için bekliyorumm

canımbelirtin olması sart degilki bende senin gibi hissediyodum belirtim yok kesin hamiş degilim diyodum..benim ilk belirtim bariz olarak göğüslerimin agrıması ve uçlarının sızlaması oldu dokunamıyodum bu belirtide adetim 3gün gecince oldu...onun dısında anlam vermedigim bir doyumsuzluk uykuya düskünlük ve mutluluktu..esim söledi onuda ben hiç görmedigi kadar neseli ve mutluymusum yüzüme yansımışş ben anlamıstım diyoo ama bana yeni yeni sölüyo:)

ya canım benim bende umutlandım şimdi yazından.bizde bu ay ilk kez denedik ama sadece yumurtlama günümün bir günü.muayeneydi,tahlil sonuçlarıydı geçti gitti en randımanlı günlerimkaydirigubbakcemile3 hiçbir belirti taşımama rağmen içimde bir umut bekliyorum reglime daha 8 gün var sizce olmuş olma olasılığı varmı?:benimde eşim korunuyordu

yumurtlama günlerinin öncesi ve sonrası yani 1gün öncesi ve 1gün sonrası cok önemli ben o günleri kacırmadım ama seninki belli olmazz belki o bigün yeterli olmustur spermler biliyosun 3gün ila 5gün yasayabiliyo inş.. tutmustur tatlımm..

inşallah tatlım:ecrin_bebek:inşallah

hala adet olmadım kızlar ama ağrım var olacam gibi
yarın da olmazsam test yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…