Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında aklımı karıştıran adetliyken gitsemmi yoksa adetim bittikten sonra normal kontrole gidip sonramı adetliyken yapılan testi yaptırsam kafamçokkarıştı anlayan varsa sorumu cevap bekliyom :1rolleyes:
canımn sen bence normalken git eğer doktor adetliykende gel derse gidersin.
çünkü ben öyle gitmiştim dr gerek duyarsa adetliykende çağırıyo
bilmem yardımcı olabildim mi
goncagül ce tebrikler canım çok sewindim
selam kızlarr: beni de listeden silebilirsinizzz. artık ben de HAMİLEYİMMMM :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlere
selam kızlarr: beni de listeden silebilirsinizzz. artık ben de HAMİLEYİMMMM :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlere
canım vaginal muayenede korkulacak bişey yok merak etme hiç bişey anlamıyosun. smear testi isteyebilir oda çok az acıyo o anlık bişey stres yapma hiç ama önden dr gitmen de fayda var en azındandan için rahat eder bende 2 yıllık evliyim 5 ay önce gitttim temiz görünüyo bi sorun yok smear testi de yaptırdım ama çok çekiniyosan kadın doktora gitmeni tavsiye ederim ben öyle yaptm.İlk defa bir hamilelikle ilgili konuya yazıyorum.
Selam kızlar..
Benimde sizden öğreneceğim birsürü şey olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle kusuruma bakmayın lütfen çünkü tüm sayfaları okuma imkanım yok.
Benim size bikaç sorum olucak.
Önce kendimi bi yanitıyım.
Ben 2 yıllık evli olucam önümüzdeki eylül ayında , eşim başta olmak üzere annemler , ailem akrabalarım hepsi bebek haberi bekliyor benden , henüz çalışma falan yok bende bu arada. Sadece fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum 2 aydır ve neredeyse hedefime yaklaştım sayılır , şimdi biz hani çalışmaya başlarız önümüzdeki aylarda tahmin ediyorum ama çalışmaya başlamadan önce bir doktora görünmemiz gerekir mi acaba? Çünkü ben hamile kalmadan bi doktora gitmeyi istiyorum eşimle beraber. Durumumuz müsait mi falan diye hem belki alınması gereken vitamin bişe ne bilim varsa başlarız diye düşünmüştüm.
Ama şundan da çok çekiniyorum vajinal muayene Hiç vajinal muayene olmadım sanırım böyle birşeye ihtiyaç duyulursa benim için zor bi tecrübe olacak.
Doktora giden arkadaşlar fikirlerini deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim.
İlk defa bir hamilelikle ilgili konuya yazıyorum.
Selam kızlar..
Ben 2 yıllık evli olucam önümüzdeki eylül ayında , eşim başta olmak üzere annemler , ailem akrabalarım hepsi bebek haberi bekliyor benden , henüz çalışma falan yok bende bu arada. Sadece fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum 2 aydır ve neredeyse hedefime yaklaştım sayılır , şimdi biz hani çalışmaya başlarız önümüzdeki aylarda tahmin ediyorum ama çalışmaya başlamadan önce bir doktora görünmemiz gerekir mi acaba? Çünkü ben hamile kalmadan bi doktora gitmeyi istiyorum eşimle beraber. Durumumuz müsait mi falan diye hem belki alınması gereken vitamin bişe ne bilim varsa başlarız diye düşünmüştüm.
Ama şundan da çok çekiniyorum vajinal muayene Hiç vajinal muayene olmadım sanırım böyle birşeye ihtiyaç duyulursa benim için zor bi tecrübe olacak.
slm hanımlar...bende 10 aylık evliyim. yaş 26.ilaçla hiç korunmadım. eşim korundu. artık bizde bebek düşünmeye başladık. bu ay ilk denemeleri yaptık bakalım ne olacak adet olmama 6 gün var. tuttu mu bilmem. ama tutmamıştır. çünkü kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. yani ne midem bulanıyor ne başım dönüyor vs. hiç belirti yok. yani hiç hamile kalmış olabileceğimi tahmin etmiyorum. Bakalım artık olmazsa çalışmalara devam. umarım rabbim çok bekletmez en kısa zamanda doldurur kucaklarımızı
sagol tatlımm inş. seninde olacak kendini rahat bırak bak sende hayret ediceksinn sters hormonları bozuyo...ayrıca test için acele etme adet gününü beklemek en güzeli bende acele davranmıstım sonuç negatif cıkınca cok üzülmüstüm ama adet gecti yaptımm ve hamileyimm
İlk defa bir hamilelikle ilgili konuya yazıyorum.
Selam kızlar..
kızlarrr bende hamileyimm dün gece test yaptımm çift çizgiyi gördümm yaaa inanamıyorum cokk mutluyummm:)):sm_cool:
darısı tüm isteyenlere
merhaba kızlar bu ay yen başladık ama reglime 9 gün var ama bi kaç gündür regl olucakmışım gibi ağrım oldu bilmiyorum bebiş varsa ilk buraya yazıcam hihoyyyt