Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm hanımlar bende 1 yıl 8 aylık evliyim bebiş istiyorum. ama bir dsürü soru işareti var kafamda bir yandan bu yıl hamile kalıym diyorum biryandan bu yıl olmasın diyorum eşimde çok istiyo ne yapcam bilmiyorum.

olsun cnm olucak Allah ın izniyle inş.bu ay olmazssa öbür aya.bende umutlu değilim zaten hiç bu ay.yumurtlama zamanımda kocamla pek görüşemedik.

selam kızlar...ben incir ve keçi boynuzu kürünü öneriyorum hepinize..ben allahın izniyle o sayede hamiile kaldım....darısı hepinizin başına....sorularınız olursa cevaplayabilirim...

slm hanımlar bende 1 yıl 8 aylık evliyim bebiş istiyorum. ama bir dsürü soru işareti var kafamda bir yandan bu yıl hamile kalıym diyorum biryandan bu yıl olmasın diyorum eşimde çok istiyo ne yapcam bilmiyorum.

hayırlısı olsun cnm benim sen bi başla çalışmalara hemencicik oluvermiyo zati inş hemen olur ama ne bilim biras uğraşıyosun korunmayı bıraktıktan sonra.sen niye tereddütlüsün cnm

hayırlısı olsun cnm benim sen bi başla çalışmalara hemencicik oluvermiyo zati inş hemen olur ama ne bilim biras uğraşıyosun korunmayı bıraktıktan sonra.sen niye tereddütlüsün cnm

annelik duygusu korkutuyor biraz tabi işin maddi kısımlarıda var özel sektörü biliyorsunuz çocuk olunca 1 yıl kadar çalışmıym diyorum oda sıkıyor. bu arada hamileliğe karar verdiğinizde hangi tahlilleri yaptırdınız. ye herkes kızamıkçık filan diyor benim doktorum biliyor çocuk istediğimi ama sadece muayene etti tahlil filan istemedi.

anladım cnm ben tahlil yaptırmadım hiç cnm

camankalp tebrikler güzelim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. darısı tüm isteyenlere

tebrik ederim cnm.bu kürleri nasıl uyguladığını anlatırsan sevinirim cnmcım

teşekkür ederim..ibrahim saraçoğlunun sitesinde var ...canım bayagı uzun oradan oku takıldığın yerde yardımcı olurum seve seve...püf noktalarını antalırım sana ok...

kızlarr slmm topikte adet günü en yakın hatice0666 2 haziran ve ben varım galiba 4hazirann dua edin bizee ates ölçme yöntemini deniyorum atesim 36.9 inş. düsmezzz size haber veririm hepinizi öpüyorummmzemuszemus

Selamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv:

:teytey::teytey:tebrik edrim cnm benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.:dance:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
goncagul_ce 5 haziran
tatlicik 10 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
guugle 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
hatice0666 27 haziran

Son düzenleme:
canımm cok ama cook tebrikk ederimm İİnş. hersey yolunda giderrr inş. bu mutlulugu bizde yasarızzz:teytey::teytey::hooray::CüvCüv:a.s.

canım yaa ne güzel böle haberleri duyma çok güzel çok seviniyorum tüm hamişler adına ve moral oluo bana da vereliniortak inşallah herşey yolunda gider bebişin sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…