bu topik bize de şans getircek benim bu ay 3. ayım inşallah Allahım beni de güldür Rabbim
isteyen herkesi...
kızlar ben malesef bugün hastalandım geçen ay hastalanmamış oldum hastalığım bitsin hemen doktora gitcem niye böyle oldum diye şimdiki muhtemel tarihim temmuz 1-3 arası olcak doktorada cumartesi gidicem bakalım ne diycek :çok üzgünüm:
slm hanımlar bende 1 yıl 8 aylık evliyim bebiş istiyorum. ama bir dsürü soru işareti var kafamda bir yandan bu yıl hamile kalıym diyorum biryandan bu yıl olmasın diyorum eşimde çok istiyo ne yapcam bilmiyorum.
selam kızlar...ben incir ve keçi boynuzu kürünü öneriyorum hepinize..ben allahın izniyle o sayede hamiile kaldım....darısı hepinizin başına....sorularınız olursa cevaplayabilirim...
hayırlısı olsun cnm benim sen bi başla çalışmalara hemencicik oluvermiyo zati inş hemen olur ama ne bilim biras uğraşıyosun korunmayı bıraktıktan sonra.sen niye tereddütlüsün cnm
annelik duygusu korkutuyor biraz tabi işin maddi kısımlarıda var özel sektörü biliyorsunuz çocuk olunca 1 yıl kadar çalışmıym diyorum oda sıkıyor. bu arada hamileliğe karar verdiğinizde hangi tahlilleri yaptırdınız. ye herkes kızamıkçık filan diyor benim doktorum biliyor çocuk istediğimi ama sadece muayene etti tahlil filan istemedi.
tebrik ederim cnm.bu kürleri nasıl uyguladığını anlatırsan sevinirim cnmcım
teşekkür ederim..ibrahim saraçoğlunun sitesinde var ...canım bayagı uzun oradan oku takıldığın yerde yardımcı olurum seve seve...püf noktalarını antalırım sana ok...
slm canımm 5gün önceden test yapmıstım negatif cıkmıstı canım sıkılmıstıı o yüzden karar aldımm adetim gecerse yapıcamm hem beklemek te heycanlı ve güzellll:1rolleyes:goncagül test yapsana evde belki çıkar merak ettim vallahi yaw
Selamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv:
canımm cok ama cook tebrikk ederimm İİnş. hersey yolunda giderrr inş. bu mutlulugu bizde yasarızzz:teytey::teytey::hooray::CüvCüv:Selamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv:
Selamunaleykum kızlar,hayırlı haber veeeeee HAMILEYIMMMMM cok sukur Allah'ıma...Pazartesı ultrasona gırıcem dualrımdasınız,benı de dualarınızda eksık etmeyın.Rabbım yavrumu bıze bagıslasın ınsallah.Olmayan tum arkadaslarımda yasasın bu guzellıgı...Hep aklımdasınız :CüvCüv: