Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kızlar adetime 4 gün kala meraktan test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
önümüzdeki cumada doktora gidicem tam adet zamanımı atlatayım istiyorum
çok şaşırdım hiç ama hiç beklemiyodum
hatta hiç düşünmüyodum takmıyodum bile
bence bu sebepten dolayı yani stres yapmadığım için çift çizgiyi gördüm
insallah hayırlısıyla geriside gelir
darısı isteyen herkezin basına

yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza artık.
yaa bu takmama olayı nasıl olcak ben kafamdan atamıyorum ki hiç

slm kızlar yeni katıldım aranıza alkisalkisalkis bizde 2 aydır bebiş istioz geçen ay olmadı bu ay inşallah olur candy benide eklermisin canım 13 haziran

camdankalp canım hangi doktora gittinn..aynı şehirlerdeyiz madem fikrimiz olsun.....bide anlatsana canım yaaa..belirtilerin neydii..kocişine nası haber verdinn...ayyy ben heyecanlandım valla

tebrikler darısı bebek isteyen herkesin başına :)

bende 30 mayısta hastalanmalıydım hala hastalanmadım bugün test yaptım negatif adet belirtiside yok ben birşey anlamadım bu işten canımda sıkıldı zaten..

ay çok acayip oldum ya 1 saat bi kaç gündür felaket bulantım ve kusmam vardı onun dışında adet olcakmışım gibi belime kasıklarıma sızılar giriyodu ve sürekli uyumak istiyodum günümde dündü,1 saat önce test yaptım kocaman iki çizgi

çok sevindim alkisalkisalkis sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim. darısı başıma inşallah çok istiyoruummm çoookkkkkk :Saruboceq:

kızlar hamileyiiimmmm

nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim kıslar zemuszemus:teytey::teytey:Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.opuyorumnanaktan

:1hug:merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum sizlere ben 8aylık evliyim ve bizde bebek istiyoruz.:))

slm kızlar yeni katıldım aranıza alkisalkisalkis bizde 2 aydır bebiş istioz geçen ay olmadı bu ay inşallah olur candy benide eklermisin canım 13 haziran

hoşgeldiniz kıslar listemiz sizede uğurlu gelir inş.bu ay hamiş patlaması yaşanıyor topicimizde ne güsell

MAVIDUSLER 30 mayıs
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
goncagul_ce 5 haziran
tatlicik 10 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
guugle 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran

kızlar ben malesef bugün hastalandım geçen ay hastalanmamış oldum hastalığım bitsin hemen doktora gitcem niye böyle oldum diye şimdiki muhtemel tarihim temmuz 1-3 arası olcak doktorada cumartesi gidicem bakalım ne diycek :çok üzgünüm:

camdan kalp tebrikler çok sevindim
bakalım biz napcaz
bize dua edin hamişler darısı bize olsun inşallah

bu topik bize de şans getircek benim bu ay 3. ayım inşallah Allahım beni de güldür Rabbim
isteyen herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…