Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

fıstıklar listenize benide ekleyin bakalımm..bizde bebiş yapmaya karar verdik..kısmet olurda rabbim nasip ederse inşallahh.

cnm üzülme belki olmassın dediğin gibi görünmemiştir ultrasonda
olmazsada öbür aya inş stres yok tamammı cnm olucak hayırlısıyla hepimizin bebişleri

fıstıklar listenize benide ekleyin bakalımm..bizde bebiş yapmaya karar verdik..kısmet olurda rabbim nasip ederse inşallahh.

tamam cnmcım adet tarihini alayım

Eger hamıssem yazarım candy yoksada yazarım sence test yapsammı yaaa?Hıc hasta olcak gıbı degılım ısın kotusu hamılelık belırtılerıde yok senağlama

Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
tatlicik 10 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran

ekledim kuzum

yaa kızlar ben en son 25 mayısta hastalandım az önce test yaptım negatif çıktı senağlama
zaten hastalnıcam diye bekliyodum ama bugünde gelmeyince bi test yapim dedim
yarında hastalanmazsam en son 35 gün önce hastalanmıştım ve 35 günden fazla olursa o dönem yumurtlama olmuyomuş diye okudum nette acaba napsam yaa senağlama

cnm benim kan testi yaptır o zaman. bu evde yaptıklarımızda herzaman çıkmayabiliyo sonuç.inşş cnm bekliyoruz senden hamiş haberi:Saruboceq:

yaa kızlar sabahtan beri felaket bulantım varr kusamıyorum ama sürekli bulanıyo midem başımda çatlıyo bu neki acabaa midemimi üşüttümki

Selamunaleykum kızlar ıkı gun once test yaptım pozıtıf cıktı,yarın kan tahlılı ıcın hastaneye gıdıcem bana dua edın,bebegımı saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın Rabbım.Allah'ım tum bekleyen annlere tum burdakı arkadaslarıma bu nefıs tarıf edılemez duyguyu yasatsın.Kesın konusmakda ıstemıyorum kan tahlılınden sonra haber etmeye calısacagım.Allah'a emanet olun,dualarda bulusmak dılegıyle ...a.s.

inş cnm çok sevindim hadi bakalım inş bi sorun çıkmas tebrik ederim kuzumhihoyyytdelikafadulden

kızlar merhaba benim 30 mayıs günümdü gelen giden yoktu bugünde gelen giden yok hafif kasık ağrım var ama adet olacakmışım gibi değil bu seferki farklı inş. güzel haberler veririm size çok heyecanlıyım benim içinde dua etmeyi unutmayın

canıımm dualarımız seninle..bgn hayırlı haberlerini beklioruzz....

kızlar benimde gögüslerim acaip ağrıo hemde dokunamıcak kadar çok...ama biz daha bu ay bebiş yapmaya karar verdik..hemen hamiş kalıcamı sanmıorum...adet ağrısı bunlar galibaa....

canım korunmayı bıraktığın andada olabiliyor bende geçen ay bıraktım korunmayı inşallah bende hamileyimdir sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…