Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlar beni listeden silebilirsiniz..ben bundan sonra kirmizi kartlari gormiyecegim

bende artik hamileyim :CüvCüv: insallah hersey yolunda gider.ultrason icin randevu alicam simdi de onu bekleyemiyorum.

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn

ayyy çok sevindim yaa tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımma.s. belirtilerin nelerdiii-tatlicadiarzu-

canım benide eklermisin listeye 25 mayısta adet oldum muhtemelen 22 HAZİRAN'da adet tarihim 28 günde bir oluyorum çünkü. belki bu liste bize uğurlu gelir inşallahhh:))

delikafaduldendelikafadulden oh canım çok sevindim hadi hayırlı olsun tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın darsı başımıza inşallah:teytey:

slm kıslar nasılsınız

offf ya benim bu aydan hiç umudum yok içimden bi ses yine olmadı diyorr ((

Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran

Son düzenleme:

ayyyy çooook sevindim canım tebrikler allah bizede nasip eder inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:

delikafaduldendelikafadulden oh canım çok sevindim hadi hayırlı olsun tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın darsı başımıza inşallah:teytey:

tesekkur ederim cnm, darisi butun steyenlerin basina :Saruboceq:

ayyyy çooook sevindim canım tebrikler allah bizede nasip eder inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:

sagol cnm insallah en kisa zamanda cift cizgiyi gorursun.:Saruboceq:

ayyy çok sevindim yaa tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımma.s. belirtilerin nelerdiii-tatlicadiarzu-

tesekkur ederim cnm, Allah sana da nasip eder insallah en kisa zamanda. :Saruboceq:
-Benim ilk once goguslerim cok hassaslasti, biraz da sertlesti,
-Sik idrara cikiyordum ve surekli rengi farkliydi ve biraz koskusuda agirdi. Test yapmak icin bardaga koyunca icinde ucusan bir suru beyaz sey vardi.
-Hamilemiyim acaba diye daha dusunmeden,Cok ruya goruyordum ve geceleri surekli uyaniyordm
-Adet tarihime 1 hafta kala da kasiklarimda kasilmalar baslamisti hafif hafif. Adetimden 2 gun once de daha sert sekilde hissettim kasilmalari.
-Regl tarihimden 4 gun once de mide bulantilarim basladi,
-Goz bebeklerim kocaman olmustu ve kirpiklerimde karmakarisikti cnm
-Herkesin tam tersine benim beyaz akintim hic olmadi. sadece yumurlama gunumde oldu ve bir daha bugune kadar hic gormedim.
-Adet tarihime 2 gun kalada goguslerimin sisligi indi.

Umarim yardimci olabilmisimdir

aaaaaaaaaaaaa çok sevindim. gözün aydın güzelim. allah tamamına erdirsin. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin. çok mutlu oldum çooookkk a.s.

çok saol tatlım

sultan tebrikler canım darısı bize inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

candy ben bu ay 8 gün evvel regl oldum anlamadım düzenim şaştı normalde hiç şaşmaz 28günde bi regl olurdum yeni tarihim 18 haziran eklermisin canım

Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
tatlicik 10 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran

Son düzenleme:

Anaaaa :1shok: adetime 3 gün kalmış haberim yokkaydirigubbakcemile2

candy ben geldım,ama kotu haberle geldım.Ikı gun once doktora gıttım muayene ıcın bende ıltıhap vardı onu gostermek ıcın,bana dedıkı en son ne zaman adet oldun tabı gozlerım acıldı bırden bende dedım gecen ayın 26 sında oda bana dedıkı yakın zamanda tekrar adet olcaksın yumurtaların dusmus dedı senağlama ama benım bugun ya adet gunum hala adet olmadım bu nasıl ıs,yarına kadar beklıcem test yapıcam olmazsam olur ya belkı gorunmuyodur ultrasondasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…