Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
candy ben geldım,ama kotu haberle geldım.Ikı gun once doktora gıttım muayene ıcın bende ıltıhap vardı onu gostermek ıcın,bana dedıkı en son ne zaman adet oldun tabı gozlerım acıldı bırden bende dedım gecen ayın 26 sında oda bana dedıkı yakın zamanda tekrar adet olcaksın yumurtaların dusmus dedı senağlama ama benım bugun ya adet gunum hala adet olmadım bu nasıl ıs,yarına kadar beklıcem test yapıcam olmazsam olur ya belkı gorunmuyodur ultrasondasenağlama
fıstıklar listenize benide ekleyin bakalımm..bizde bebiş yapmaya karar verdik..kısmet olurda rabbim nasip ederse inşallahh.
yaa kızlar ben en son 25 mayısta hastalandım az önce test yaptım negatif çıktı senağlama
zaten hastalnıcam diye bekliyodum ama bugünde gelmeyince bi test yapim dedim
yarında hastalanmazsam en son 35 gün önce hastalanmıştım ve 35 günden fazla olursa o dönem yumurtlama olmuyomuş diye okudum nette acaba napsam yaa senağlama
sağol candy canım eğer yarın da olmazsa kan testi yaptırcam inş. çıkar yaaa :Saruboceq:
Selamunaleykum kızlar ıkı gun once test yaptım pozıtıf cıktı,yarın kan tahlılı ıcın hastaneye gıdıcem bana dua edın,bebegımı saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın Rabbım.Allah'ım tum bekleyen annlere tum burdakı arkadaslarıma bu nefıs tarıf edılemez duyguyu yasatsın.Kesın konusmakda ıstemıyorum kan tahlılınden sonra haber etmeye calısacagım.Allah'a emanet olun,dualarda bulusmak dılegıyle ...a.s.
Selamunaleykum kızlar ıkı gun once test yaptım pozıtıf cıktı,yarın kan tahlılı ıcın hastaneye gıdıcem bana dua edın,bebegımı saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın Rabbım.Allah'ım tum bekleyen annlere tum burdakı arkadaslarıma bu nefıs tarıf edılemez duyguyu yasatsın.Kesın konusmakda ıstemıyorum kan tahlılınden sonra haber etmeye calısacagım.Allah'a emanet olun,dualarda bulusmak dılegıyle ...a.s.
canıımm dualarımız seninle..bgn hayırlı haberlerini beklioruzz....
kızlar benimde gögüslerim acaip ağrıo hemde dokunamıcak kadar çok...ama biz daha bu ay bebiş yapmaya karar verdik..hemen hamiş kalıcamı sanmıorum...adet ağrısı bunlar galibaa....