Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben bir ay önce karar verdim korunmayı bıraktık, ilk ay olmadı, bakalım bu ay olucak mı

inşllh hepimiz hamiş oluruz Allah eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip eder inşllh

amin cnm ins isteyen herkese nasip etsin allahim ben 2 yildir kalamadim dr asilama diyor hazirana asilama olcam ins sen normal bi sekilde kalirsin cunku dr kapisina dusmek muane vb gibi seyler cok stres yapiyor:1hug:

ben bir ay önce karar verdim korunmayı bıraktık, ilk ay olmadı, bakalım bu ay olucak mı

cnm hoşgeldin ekliyim listeye cnmda adet tarihini yazarmısın kuzum

bizde 9 aydır uğraşıyoruz.İnşallah hepimizin bebişi olur.

amin cnm inşallah

merhaba cnm hoşgeldin.inşallah herkesin herşey dilediği gibi olur

amin cnm ins isteyen herkese nasip etsin allahim ben 2 yildir kalamadim dr asilama diyor hazirana asilama olcam ins sen normal bi sekilde kalirsin cunku dr kapisina dusmek muane vb gibi seyler cok stres yapiyor:1hug:

amin inşallah cnm olur.sende stres yapma nolur.çok etkilio bu stres moral bozukluğu herşeyi.umarım sende tez zamanda kavuşursun bebeğine

gurbet gelini cnm nerdesin geldimi adetin.noldu çok merak ettim kuzum.

ben de 3 yıllık evliyim ve biz de artık bebek istiyoruz ama herhangi bir girişimde bulunmadık ...çünkü biz karar vermeden önce sağ over de bir kist çıktı umarım engel değilir....en hayırlı zaman ne zaman sa hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbima.s

slm kızlar.. bende yaklasık 8 aydır evlıyım ama malesef bısı yok henüz.. bu ayın 12sı adet günümdü ama hala gelmedı... cok merak edıyorum ve korkuyorum .. ınsallah Rabbım bütün ısteyenlere nasıp eder..

benim bu aydan hiç ümidim yok :1no2: reglime 10 gün kaldı ama daha 3 kere oldu yumurtlama günlerimde hiç olamadı yumurtlama günmde yarın son kocişim hasta oldu yani ümitler nisana kaldı

benim bu aydan hiç ümidim yok :1no2: reglime 10 gün kaldı ama daha 3 kere oldu yumurtlama günlerimde hiç olamadı yumurtlama günmde yarın son kocişim hasta oldu yani ümitler nisana kaldı

ollsun inşallah bidaha ki aya bu arada geçmiş olsun
aslında benimde adetime daha 12 gün var ama bana hiç hamileymişim gibi gelmiyo benimde hiç umudum yok mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…