- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 40
ben kaciyorum kizlar kocisim acikmis kahvalti hazirliyacagim sonra gorusuruz
ollsun inşallah bidaha ki aya bu arada geçmiş olsun
aslında benimde adetime daha 12 gün var ama bana hiç hamileymişim gibi gelmiyo benimde hiç umudum yok mirmirmirmir
ben de 3 yıllık evliyim ve biz de artık bebek istiyoruz ama herhangi bir girişimde bulunmadık ...çünkü biz karar vermeden önce sağ over de bir kist çıktı umarım engel değilir....en hayırlı zaman ne zaman sa hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbima.s
slm kızlar.. bende yaklasık 8 aydır evlıyım ama malesef bısı yok henüz.. bu ayın 12sı adet günümdü ama hala gelmedı... cok merak edıyorum ve korkuyorum .. ınsallah Rabbım bütün ısteyenlere nasıp eder..
günaydın kızlar nasılsınız a.s.
kusura bakmayaın dün girmedim
gunaydin kizlar yok henuz gelmedi
ama bacaklarim cok agriyo
sanki hasta olacakmis gibibenneyaptımki
benim bu aydan hiç ümidim yok :1no2: reglime 10 gün kaldı ama daha 3 kere oldu yumurtlama günlerimde hiç olamadı yumurtlama günmde yarın son kocişim hasta oldu yani ümitler nisana kaldı
selam kıslar nasılsınız
iyi fena değil sen nasılsın
selam kıslar nasılsınız
ben bugün bi garibim üşümem war afedersiniz rahmime ara ara sancı giriyo üşüttüm galiba yada yumrtlama günmün son günleri ondan oluyı
geçmiş olsun canıma.s.
slm kızlar nasılsınız allahım bol hamilelik haberleri verdirir işallah aminnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız allahım bol hamilelik haberleri verdirir işallah aminnnnnnnnnnnnnnn
inşallah :Saruboceq: ama benim ne bu ay için ne de nisan için hiç umudum yok :sm_confused:
nisan için neden ümidin yok