Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam herkese ben de 6.5 aylık evliyim. aralıkta 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. son iki aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. çok endişeliyim. kürtaj nedeniyle tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum.

selam herkese ben de 6.5 aylık evliyim. aralıkta 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. son iki aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. çok endişeliyim. kürtaj nedeniyle tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum.

cnm benim hoşgeldin.endişelenme.içini ferah tut.ii düşünelim ii olsun herşey.

ben soğan kürünü iltihabım için kullandım çok akıntım oluyodu bide adetlermi düzenledi soğan kürü

cnm banada kullanmamı söledilerdi işe yarıomu gerçekten.benimde akıntım çokta.

evet bana dr fitil vermişti fitille beraber kullandım 2 ay önce kullandım 2 aydır akıntım olmadı şimdi oluyo oda yumurtlama döenmindeyim onun akıntısı oluyo bence kullan 15 gün

geçen tw de ibrahim saraçoğlu adete 10 gün kala için dedi

ben şimdi başka kür yapıyrum yoksa yapardım 1 den fazla kürü yapmak sakıncalıymış o yüzden yapamıyorum

korkma güzelim ben kürtajdan 6ay sonra hamile kaldım ama onuda kaybettim

canım şuan hangi kürü uyguluyorsun

akıntıya ve adet ağrılarına iyi kalıyosa kullansam iyi gelirmi akıntımda aşırı ağrılarımda gerçi ağrılarıma hap kullanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…