ne biliyim bana öyle geliyo ben hissediyorum bide benim yumurtalıklarımda iltihap var onun için pek sanmıyorum sürekli ağrılarım var zaten 1 hafta içinde geçmezse doktora gidicem artık geçsin d,ye iğne mi verir ne verirse versin sanki karnımda biri var tekme atıyo doğum sancısı gibi kasılmalar oluyo karnımda onun için her ağrıda moralim bozuluyo bişey yapmak istemiyorum senağlama
inşallah :Saruboceq: ama benim ne bu ay için ne de nisan için hiç umudum yok :sm_confused:
dr git canım benimde vajinamda iltihap wardı fitil werdi bide soğan kürünü uyguladım
acayip akıntım oluyodu sende de oluyomu
ne biliyim bana öyle geliyo ben hissediyorum bide benim yumurtalıklarımda iltihap var onun için pek sanmıyorum sürekli ağrılarım var zaten 1 hafta içinde geçmezse doktora gidicem artık geçsin d,ye iğne mi verir ne verirse versin sanki karnımda biri var tekme atıyo doğum sancısı gibi kasılmalar oluyo karnımda onun için her ağrıda moralim bozuluyo bişey yapmak istemiyorum senağlama
ay canım ne bu umutsuzluk benim bu ay hiç yumurtam oluşmadığı halde yinede umudum var iki bebekte kaybettim yinede ümitliyim allahtan ümit kesilmez öyle deme şükret haline bizden beterleri var teyzem 31yıldır bekliyor dua et canım benim
üşütüyoda olabilirsin ayaklarını sıcak tut
ay canım ne bu umutsuzluk benim bu ay hiç yumurtam oluşmadığı halde yinede umudum var iki bebekte kaybettim yinede ümitliyim allahtan ümit kesilmez öyle deme şükret haline bizden beterleri var teyzem 31yıldır bekliyor dua et canım benim
yumurtalık neden oluşmuyo benim bu konuda hiç bi fikrim yokta
hiçbir sorunum olmadığı halde strese bağlı oluşmamış artık doktorada gitmiycem kafamada takmıycam allah nezaman verirse allah en uygun zamanı biliyo sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin
hiçbir sorunum olmadığı halde strese bağlı oluşmamış artık doktorada gitmiycem kafamada takmıycam allah nezaman verirse allah en uygun zamanı biliyo sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin
ben kaçar kıslar öptüm hepinizi Şeniz
merhaba arkadaşlar bizde bebek yapmaya karar verenlerdeniz. geçen ay ilk denememizi yaptık olmadı bu ay yeniden deniyoruz bakalım. 4 yıllık evliyim :)daha yeni karar verebildik 29 yaşındayım hep korunuyodum geçen ay bıraktım.gerekli kontrolleri yaptırdım sigarayı içkiyi bıraktım beslenmemize eşim ve ben olabildiğince dikkat ediyoruz folik asitimi mütemadiyen alıyorum her türlü techizat tamam umarım herşeyin hayırlısı en iyisi olur hepimiz adına
ekstra burda yazılı olmayan yaptığımız şey eşimde benle beraber folik asit ve çinko alıyor sperm sayısı ve kaliteli sperm için gerekliymiş.arıca sakat doğum riskini azaltıyomuş.ayrıca bende adaçayı içmeye başladım yumurtlamaya yardımcı.
bazal vucut ısısını ölcüyorum yumurtlamayı belirlemek için
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın :Saruboceq: bende 2.5 senelik evliyim ve 3aydan beri bebek düşünüyoruz
merhaba canım nasılsın sonunda tekrar gelebildim :enbuyukkk:
ALLAHA şükür iyi olmaya çalışıyorum günümü bekliyorum :Saruboceq: