- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
canım şuan hangi kürü uyguluyorsun
her sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı polen tozu birazda tarçın yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akıntıya ve adet ağrılarına iyi kalıyosa kullansam iyi gelirmi akıntımda aşırı ağrılarımda gerçi ağrılarıma hap kullanıyorum ama
adet sancısına ii gelirmi soğan kürü bilmiyorum çünkü hiç adetliyken yapmadım ama akıntın warsa yap soğan suyunu içince akıntım geliyodu yani temizliyodu içini
benim akıntım acayip şekilde olurdu afedersin altıma yapmışım gibi akıntım oluyodu
dr gittinmi sen
bence adetliyken hap içme dayan benimde çok oluyo kesinlikle hap içmiyorum
her sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı polen tozu birazda tarçın yiyorum
prenses resimleri nasıl ayarlıyıp koyuyosunuz ben yapamadımda :sm_confused:
ay bende yapsam iyi olurmu istediğin her an başlıyabiliyomusun polen tozunu nerde bulabilirim işallah sende işe yararda bebiş haberlerini alırız
prenses resimleri nasıl ayarlıyıp koyuyosunuz ben yapamadımda :sm_confused:
inşllh canım işe yarar aktardan aldım tarçını da taze aldım tarçın ii geliyomuş
ben reglim bitince başlamıştım
sağol bitanem ben 2düşük yaptım ve hiçbir sorunum olmadığı halde olmuyo kafayı tırlatacak duruma geldim doktorum çok kızdı bu gidişimde bidaha gelme kafanı topla 2ay daha dene olmassa gel iğneyle deneyelim dedi işallah işe yarar
pardon canım kullanıcı paneli diycektim
geçmiş olsun bence kafana takmamaya çalış bak bebişin oluyomuş hamile kalabiliyosun demekki
inşllh işe yarar sende de burdaki sayfada kürler sayfası wardı sanırım orda görmüştüm
bide günde 3-4 tane incir yemek iiymiş bu ay olmazsa ben bide incir yemeyi deniycem
ben burdayım kaydirigubbakcemile3
tamam canım teşekkür edrim görümcemle birlikte yaptık Şeniz
işallah olurda incire felan gerek kalmaz bitanem allahım isteyen herkeze versin işallah evet kafama çok taktığım için olmuyormuş ama elimde değil bizi bizden başkası anlamaz kafaya takmamak mümkünmü canım