Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben de 3 yıllık evliyim ve biz de artık bebek istiyoruz ama herhangi bir girişimde bulunmadık ...çünkü biz karar vermeden önce sağ over de bir kist çıktı umarım engel değilir....en hayırlı zaman ne zaman sa hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbima.s

amin cnm umarım hiçbi sorun çıkmaz.kolaylıkla hamiş kalırsın

slm kızlar.. bende yaklasık 8 aydır evlıyım ama malesef bısı yok henüz.. bu ayın 12sı adet günümdü ama hala gelmedı... cok merak edıyorum ve korkuyorum .. ınsallah Rabbım bütün ısteyenlere nasıp eder..

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

inşallah hamilesindir.cnm neden korkuosun.güsel haberlerini duyarız inş

günaydın kızlar nasılsınız a.s.
kusura bakmayaın dün girmedim :eek:

hoşgeldin kuzum.iim sen nasılsın

gunaydin kizlar yok henuz gelmedi
ama bacaklarim cok agriyo
sanki hasta olacakmis gibibenneyaptımki

ay hadi bakalım inşallah hamilesindir.bzi merakta bırakma emi cnm.

benim bu aydan hiç ümidim yok :1no2: reglime 10 gün kaldı ama daha 3 kere oldu yumurtlama günlerimde hiç olamadı yumurtlama günmde yarın son kocişim hasta oldu yani ümitler nisana kaldı

cnm hiç belli olmaz bakarsın tutmuştur.ama çokta umut bağlamamak lazım sonra hayal kırklığı oluyo dimi

hoşgeldin kuzum.iim sen nasılsın

teşkkür ederim bende iyim a.s. tek sorun arada bi kasıklarımda çok fazla ağrı oluyo sanki içerden biri tekme atıyomuş gibi ama yumurtalıklarımdaki iltihaptan sanırım geçen ay doktor iltihap var demişti

mrb funda, hoşgeldin, şimdilik iyiyim,

bu arada adet tarihim 8 nisan
beklemedeyim artık

bende öyle sanki bişeyler var belkide ben heyecandan öyle hissediyorum adet ağrılarım binde bir giriyo bakalım çooooooooook heyecanlıyım :CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız allahım bol hamilelik haberleri verdirir işallah aminnnnnnnnnnnnnnn

nisan için neden ümidin yok

ne biliyim bana öyle geliyo ben hissediyorum bide benim yumurtalıklarımda iltihap var onun için pek sanmıyorum sürekli ağrılarım var zaten 1 hafta içinde geçmezse doktora gidicem artık geçsin d,ye iğne mi verir ne verirse versin sanki karnımda biri var tekme atıyo doğum sancısı gibi kasılmalar oluyo karnımda onun için her ağrıda moralim bozuluyo bişey yapmak istemiyorum senağlama

X