- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
Canlarım
artık kimse gelmez olmuş
sanırım topiğimiz kullanım dışı kalacak ama olsun çoğumuzun bebişi oldu artık zamanımız pek kalmıyor nete girmeye
olmayanlarada allah tez zamanda nasip eder inşallah birer evlat
annelik muhteşem ötesi
benim meleğimde 4 ayı bitirdi artık
kocaman oluyor hergün ama hergün onunla olmak büyümesini izlemek harika
herkesi öpüyorum giremesekte konuşamasakta çok güzel paylaşımlar yaşadık hepinizi öpüyorum bebişli günlerrrrr
canım nasılsın ya özledim sizleri evet topiğe kimse uğramıyo meryem tatilde bizde çocuklarla uğraşmaktan giremiyoruz yaren yürüyo teyzesi
heryeri karıştırıyo giremiyorum çok fazla ama aklım hep sizde bilgemi ve seni öpüyorum kendinize iyi bakın..
slm kizlar biz tatilden donduk gecen hafta sonu cok guzel bi tatildi sizleri bende ozledim artik kimseler gelmez olmus topigimize yaa...herkez iyidir insallahhh biz iyiyz talhada iyi koca adam olduu cok da simarik oldu yaa.turkiye yaramadi talhaya gezmeyee cok alisti eve girmek istemiyor hic butun gun diasrida dolassak o kadar memnun kaliyor..yaman sen nasilsin bilge nasill..bat sende yandin yaren yuruyomus hic durmaz artik ben de talha uuyudukca rahat ediyorum valla yoksa bana hic rahat vermiyor .canlari iclerinde olsunda varsin simarsinlarr.hepinizi cok opuyorum kizlar allaha emanet olunn