Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Nazik karşılaman ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saliha senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah.

RABBİM hayırlısıyla inşaALLAH sizi çok bekletmeden nasip eder. RABBİM gönlünüze göre versin. İnsan taki hamile kalana kadar bir bebeği ne kadar istediğini bilmez. şuna inan ki sen inşaALLAH hayırlısıyla hamile kal bebeğini kucağına al keşke bu duyguyu daha önce yaşasaydım diceksin. çünkü bu duygu bu sevgi hiç bir şeye benzemiyor. RABBİM bütün isteyenleri hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlar nasip etsin içinde de HANNEMMMMMMMM e inşaALLAHHHHHHHHHHHHHH

bu arada naz75 bizim topiciğimiz çok uğurludur:nazar::nazar::nazar::nazar: benden demesi çoğa kalmaz hamiş olursun ALLAH ın izniyle:KK1::KK1::KK1:

[/B]
[/QUOTE]
insallah hayirlisi olsunn herkez icinn

hic aklimdan cikmadin yaa oy oyyy okadar zor bi durumkii diyecekk hic bisey yokk dua etmekten sabir dilemekten baskaaa...allahh insallah bidaha hic yasatmaz boyle seylerrr :KK50::KK50:hepimiz senin acini paylasiyoruzz hep duamizdasin canim benimm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım:KK25::KK25::KK25::KK25: bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :))) :KK1::KK1::KK1::KK1:
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

hosgeldin canimm insallh seninde hayirli zmnda olur bebisinnn

siz nezamandır yazışıyorsunuz burda hep burda mı tanıştıktan sonra bebişkon doğdu?

canım ben iki senedir bu topikteyim ve bebişim bu topikte merhaba dedi kötü bi şekildede olsa neyse meryemin salihanın yamanın mardinin daha adını yazıp sığdıramayacağım çok arkadaş var bu topiğe takılıpta hamişkalan şimdi evlatrımızı büyütüyoruz meryemin oğluyla benim kızın resimleri var ger sayfalarda bakmak istersen eğer inşallah seninde en tez zamanda meleğin konar göbüşüne allahın izniyle..

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım:KK25::KK25::KK25::KK25: bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :))) :KK1::KK1::KK1::KK1:
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

canım öncelikle hoşgeldin inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır devlettede yaptırabilirsin şüpheleniyorum
de kimse seni azarlayamaz bu senin doğal hakkın yada bi sağlık ocağındada yaptırabilirsin eğer gebelik varsa şayet ilk etapta alttan muayene eder ona göre hazırlıklı git haberlerini bekliyoruz ..

Ohhhh ohhh maşallah ne güzel bir yere kapak atmışım :) Kötü bir şekilde demişsin bi problem yok dimi? İnşallah bakalım Allah'tan hayırlısı. Sayfaya nerden girilip bakılıyor ki resimlere? Tabi başlık öyle bebek isteyen diye kaldı dimi? Ben de hayırlı evlat diliyorum ikidebirde herkese zaten herkesin var desene :) Allah bağışlasın benim 6 yıldır hiç aklımın ucundan bile geçmeyen bir bebek fikri şimdi burda böyle sizleri gördükçe kafama yerleşti iyice. Zaten evlilikle bebeğe çok düşünüp ince eleyip sık dokuyarak adım atılmıyor. Öyle kendi haline bırakcaksıın. Bütün güzel duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

yeni arkadaşımız angel ben senden bir gün önce geldiğim için hoşgeldin diyeyim :) Şuanda bizim ikimizden başka böyle yeni bebek yapmaya karar veren yok sanırım. İnşallah bizim sorularımız bu ilk heyecanlarımız diğer arkadaşlarımızı sıkmaz :) Devlet hastanesi yapmak zorunda böyle bir şüphem var duruma göre göğüs röntgeni çektiricem de mecbur kalıyorlar oazman ben meraktan duramayıp acilde yaptırmıştım geçen ay işte şüphelenince hakkaten de bronşit için film çektirmem gerekiyordu riske atmak istemiyorum diyince mecbur kaldılar. :) 1.5 saatte de almıştım sonucu. Bir dene istersen arada regl olmaz isen. Demek bizim gibi uzun zaman sonra da bebek yeni düşünmeye başlayan bir çift varmış :) ben de 6 yıllık evliyim nasıl geçti anlamadım şimdi yaş ta geçmeden mutlaka istiyoruz. Bakalım. Kısmet. İlk ay haziran yani ilk kez denedik sadece kanda çıkartmayı başarabildik az bir değer de olsa. :) yine ilk deneme için süper :) Sonra ikinci kan testinde yoktu kimyasal gebelikmiş en sonunda 1 haftalık üzüntü sonrası öğrenebildik işin ne olduğunu devlet hastanesi bana düşük yapmışsınız falan dedi üzdü ama burda özel bir hastaneye gittim sonra alttan üstten heryerime baktı. Kim dedi size hamileydiniz düşürdünüz diye diye güldü kadın. 10 küsür değerde anneye tutunmuyor ki bebek mebek olmuyor biz hamile bile demeyiz o değere o anda vücudunda hormonlarda çıkmış dedi. Ortada kese yok bebek yok ne düşcek değerlerin çok yüksek olurdu öyle olsaydı dedi. Devlet hastanesideki doktor düşük yaptığın için 2-3 ay dinlenmen lazım sonra tekrar görücem diyip sanki yıllardır uğraşıyoruz da olmuyormuş gibi ya da ikide birde bebek düşürüyormuşum gibi değişik bid ultrason istedi seni incelicem nedenini araştırıcaz falan dedi benim çok moralimi bozdu anlamadan dinlemeden. Tamam incelenmekten birşey çıkmaz diye yaptıracaktım fakat 3 ay sonrasına ultrasona gün verdiler ya da dışarıda çektir gel dediler. Ben de dışarıda özelde çektirip bu adama ne gidicem kuyruklarda bekleyip baktırtıcam diye özele gittim dediğim gibi kadın güldü yüzlerce binlerce kadının kanda değeri yükselir siz tam o ana denk gelmişsiniz ama ondan sonra eğer tutunma varsa değerler yükselir sonra sırasıyla kese oluyşur bebek görünür sizi çok erken hamilesin diyip boşu boşuna sevindirip şimdi de boşu boşuna üzmüşler dedi Yani bu bir düşük sayılmazmış. Korunana falan da gerek yok herşeyin normal çalışmalara devam et dedi işte folic asid falan verdi başladım. Yani kısacası diğer arkadaşlarımız gibi bebek sahbi olmaya çalışırken 2-3 aşamalı bir süreç sonrası sevinmeyi tavsiye ederim ben şu son ay yaşadığım tecrübeden edinmiş olduğum bilgilerle. Diğer arkadaşlar da onaylayacaktır beni.O süreç te şu anladığım kadarı ile
1- Regl gecikecek bu arda da vücudumuzda bazı değişiklikler hissedeceğiz ( kasıklarda ağrı batma, iştah açılmasıveya kesilmesi kandaki değerin durumuna göre mide bulantısı baş dönmesi)
2- Evde yapacaksak reglin bayağa bir gecikmesini beklicez idrarda çıkabilmesi için değerin.Yok eğer acele ediyorsak kanda baktırtıcaz.
3- Bazen geç döllenme oluyormuş mesela bende öyle olmuş bir baktırdım 0.40 (yani gebe değil) bir baktırdım 10.82 sonra arada gecikmeli regl oldum. baktırdım 0.65 :KK43:
yani iyice bekledikten sonra baktırmakta yarar var boşuna sevinmemek için.
4- Değerler kanda yüksek çıkacak (yine kendimizi kaptırmıcaz ama azcık daha fazla sevinicez tabieskisine göre :) kesenin ultrasonda görünmesini beklicez.
5- Keseyi de görmek yetmicek içi boş mu dolu mu sağlıklı bir oluşum mu değil mi diye emin olmak için sonra bebeğin kalp atışını duydukları zaman
bence anca sağa sola söyleyebilir ve kendimizi de bir anne adayı olarak hissedebiliriz.

Bütün bu süreç içinde en fazla insanın kocası ya da 1-2 en yakın bayan arkadaşı bilse iyi olur. Sonradan hayırlı haberi verip te geri almak daha kötü Allah korusun.Benim eşim kimseye söyleme dediğim halde 10.82 lik değerle bana boşu boşuna hamilesin Allah analı babalı büyütsün dedikleri için güvenmiş doktora sen kalk arkadaşlarınla kutlamaya git. Sonradan çok daha fazla üzüldü onlara şimdi ne dicem falan diye hamile olmadığımı anladığımızda.

Ben böyle düşünüyorum. Allah inşallah bize de nasip etsin. Tecrübeli arkadaşlarım eğer biryerde yanlış birşey yazdıysam beni uyarsınlar.

Sevgiler.

canım ben iki senedir bu topikteyim ve bebişim bu topikte merhaba dedi kötü bi şekildede olsa neyse meryemin salihanın yamanın mardinin daha adını yazıp sığdıramayacağım çok arkadaş var bu topiğe takılıpta hamişkalan şimdi evlatrımızı büyütüyoruz meryemin oğluyla benim kızın resimleri var ger sayfalarda bakmak istersen eğer inşallah seninde en tez zamanda meleğin konar göbüşüne allahın izniyle..

canım öncelikle hoşgeldin inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır devlettede yaptırabilirsin şüpheleniyorum
de kimse seni azarlayamaz bu senin doğal hakkın yada bi sağlık ocağındada yaptırabilirsin eğer gebelik varsa şayet ilk etapta alttan muayene eder ona göre hazırlıklı git haberlerini bekliyoruz ..

Ne güzel yaaaaa cinsiyetinin öğrenildiği gün çok heyecanlıııı bir an. Maşallahhhhh.

kızlar merhabaaa.. Sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... Ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum

yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..:KK66::KK66::KK66:

11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize

cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum

olucak :nazar::nazar: Küçücük bişi gördük :KK9::KK9: çok sevinçliyim anlatamam :KK52: Bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle:KK49::nazar::emir_bebek:

Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...

Hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..:KK14: Allah yardımcın olsun...

Yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh :nazar::nazar::KK71:

Batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))

mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini:KK1::KK9: (umarım yasak değildir

böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:

Naz75 sende hoşgeldin canımmmm:KK64:

Arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. Nolur gelen kaçıyo demeyinn :KK43:(

aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim

ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede

maaşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

takip edebildiğim kadarı ile şimdi biz 3 kişiyiz aynı durumda olan. Haydi hayrılısı bakalım Allah gününü vaktini beklemiş. Bak göreceksiniz BURAYA YAZIYORUM :) Yakın zamanda birbirimizi burdan tebrik ediyor olacağız. :) Hayırlısı ile inşallah. Bir de şöyle şanslıyız sağolsunlar diğer arkadaşlarımızın tecrübelerinden ve iyi dileklerinden dualarından ve şanslarıdan istifade ediyoruz sağolsunlar. Allah onlarında çocuklarını bağışlasın sağlıkla uzun ömürler güzel günler göstersin. Hayırlı evlat olsunlar. Amin.

hic aklimdan cikmadin yaa oy oyyy okadar zor bi durumkii diyecekk hic bisey yokk dua etmekten sabir dilemekten baskaaa...allahh insallah bidaha hic yasatmaz boyle seylerrr :KK50::KK50:hepimiz senin acini paylasiyoruzz hep duamizdasin canim benimm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bende varım bebiş yapmaya çalışan. 7 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. çok üzülüyorum. elimden bişey gelmiyo. her ay hüsran. artık kendimi çok kötü hissediyorum.kimbilir ne zamn gelicek meleğim.

Topik canlanmış ne güzelll

yeni kızlar hoşgeldinizzzzz inş tez zamanda hayırlı bebişlerin,z gelir
ben adetim gününde gelmediği zaman ertesi gün sabah ilk idrarımla hemen test yaptım vede çıktı testi tekrarlayabilirsiniz bişey kaybetmesiniz ama en doğrusu kan testidir devlet hastanesinde yaptırın rahatlayın...

Doğum yapan arkadaşlar ben size bişey sormak istiyorum biraz ayıp olucak ama kusura bakmayın
doğum yaptığımdan bu yana vajinadan bir koku geliyor çevremde yeni doğum yapan arkadaşlara soruyorum başlarda oldu ama sonra geçti diyorlar sizce bu normalmi nette araştırdım ama bişey bulamadım 10-12 gün sonra kontrolüm var ama bu koku beni sinir ediyor bilgi verirseniz sevinirim.kanamamda 30 gün sürdü ve bitti bugün 37. Gün 1-2 gündür yine var ama bu sanırım regl artık yani öyle gibi.kasıklarım ve belimde ağrıyor çünkü.

Hepiniziiii çooook öpüyorummmmmmmm

takip edebildiğim kadarı ile şimdi biz 3 kişiyiz aynı durumda olan. Haydi hayrılısı bakalım Allah gününü vaktini beklemiş. Bak göreceksiniz BURAYA YAZIYORUM :) Yakın zamanda birbirimizi burdan tebrik ediyor olacağız. :) Hayırlısı ile inşallah. Bir de şöyle şanslıyız sağolsunlar diğer arkadaşlarımızın tecrübelerinden ve iyi dileklerinden dualarından ve şanslarıdan istifade ediyoruz sağolsunlar. Allah onlarında çocuklarını bağışlasın sağlıkla uzun ömürler güzel günler göstersin. Hayırlı evlat olsunlar. Amin.
insallah ucunuzunde hamile oldugunuzun haberleriini alirz.oncelikle herseyin hayirlisii rabbim iyi zaamanda nasip etsin bebislerinizii
bende varım bebiş yapmaya çalışan. 7 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. çok üzülüyorum. elimden bişey gelmiyo. her ay hüsran. artık kendimi çok kötü hissediyorum.kimbilir ne zamn gelicek meleğim.

hosgeldin canim sende uzulmee insallah olur.kontrole felan gittinmi doktora bi sorun varmi felan diyee.insallah seninde bebisin konar gobusunee rabbim olmayan herkezlere nasip etsin insallah

kizlarr naber nasilsinizzz................biz sukur iyiyiz oglusumlaaaaaa kosturup duruyoruzz buyudkkk a yaaaa.artik oglusum kitap bile okuyorr hehhehehe..cok komik yaaa bu cocuk gormelisiniz ben buna kermesten hikaye kitabi almistim ona hem resimleerini gosterip hemde okuyodum dun aksammm talha yatmis kitabin ustune elide takiptee bilibuluu bilibuluu dili de disardaa öyle komiktiki esimlee gul gul bi kaldik...zaman ne cauk geicoyr dogucak diye gun sayarken surda 1 ay sonra yasimiza giricezz daha bi plan yapmadim ama yaklasinca insallah uzel bi dogum gunu yapicam oglumaaaa:)

hepinizi cok optukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Ayyyy ne güzel ilk yaşgünü çok heyecanlı :) En güzeli evde büyükleri de çağırıp kutlamak herhalde maksat birarada olmak. Bol bol fotoğraf çekersin herkesle ayrı ayrı hepbirlikte falan insan telaştan unutuyor bazen sonradan üzülüyor çekmeyince. Şuna bak sen kitap okuyor demek. Bu yaşta çok şeker oluyolar yaaa ablamın oğlundan biliyorum. Şuara aldın kucağına mıncıkladın sevdin sevdin sonra keratalar kucağa falan gelmiyolar valla. Ayyyy ne güzel balonlar falan süslemeler rüya gibi geçer inşallah. Aynı doğuma gelmiş gibi yine herkes aynı anda toplancak minişkonun sayesinde. :) Koca abi olmuş artık abiii. Yerim onu ben.

kizlarr naber nasilsinizzz................biz sukur iyiyiz oglusumlaaaaaa kosturup duruyoruzz buyudkkk a yaaaa.artik oglusum kitap bile okuyorr hehhehehe..cok komik yaaa bu cocuk gormelisiniz ben buna kermesten hikaye kitabi almistim ona hem resimleerini gosterip hemde okuyodum dun aksammm talha yatmis kitabin ustune elide takiptee bilibuluu bilibuluu dili de disardaa öyle komiktiki esimlee gul gul bi kaldik...zaman ne cauk geicoyr dogucak diye gun sayarken surda 1 ay sonra yasimiza giricezz daha bi plan yapmadim ama yaklasinca insallah uzel bi dogum gunu yapicam oglumaaaa:)

hepinizi cok optukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Herşeyin hayırlısı ben çok kaderci bir insan olduğum için hep öyle inanıyorum hayatta herşeyi ne zaman doğru zamansa ozaman kısmet ediyor Allah. Nasıl bazen ne yapsan öldürmeyen Allah öldürmüyor ya bunun tam ters doğdurmayan Allah ta doğdurmuyor. Hiçbirşey için geç kalmış değiliz Allah'ın izni ile. Bir bildiği vardır bekletiyor. Ben bir problem çıkacağını sanmıyorum sende ya da eşinde arkadaşım zeytin. Bu okadar da kolay birşey değilmiş (hamile kalmak) ha diyince olmuyor. Çevremden hep duyduğum kadarı ile herkes uğraşıyor. Yani gününü falan denk getiremiyor olabiliriz. Seninle şu ovülasyon takibi ile ilgili araştırsak ta birbirimize söylesek. Anne olan arkadaşlarımızın bize bu konuda bir tavsiyeleri var mı ? (şimdiden teşekkürler) Tek günler de mi çift günlerde mi yapcez :) Şaka bir tarafa bari doğru zamanda çalışalım ki koskoca bir ay boşu boşuna umutlanıp beklemeyelim.

insallah ucunuzunde hamile oldugunuzun haberleriini alirz.oncelikle herseyin hayirlisii rabbim iyi zaamanda nasip etsin bebislerinizii

hosgeldin canim sende uzulmee insallah olur.kontrole felan gittinmi doktora bi sorun varmi felan diyee.insallah seninde bebisin konar gobusunee rabbim olmayan herkezlere nasip etsin insallah

E bukadar içten sıcak karşılamanın ardından iyi kötü bieşeyler yazıp mahçup etmemeye çalışıyoruz :) Hepinizin iyi dilekleri için çooook teşekkürler. Ben henüz daha geçtiğimiz haziran ayında böyle işlere başladım ama diyorum ya 1 ay yetti :) Allah başka hayalkırıklıkları göstermesin. Bir öyle bir böyle olmasın diye ne kadar içim içime sığmasa ve meraktan kudursam da iyice bir geciksin öyle baktırcam artık :) Bir de Allah vermesin deprem için de öyle derler ya insanlar unutup gündemlerinden çıkardığı zaman olurmuş ya. Beklenmedik bir anda. Ben bebeği de böyle benzetiyorum. Çevremden gözlemlediğim kadarı ile böyle çok üstüne düşüp te çok isteyince elinde testlerle gezince olmuyor. Yani demek ki stresle yapılmıyor. Çok etkiliyormuş stres. Kendimizi relax bırakıp olursa olur moduna girebilsek sanki hayılı haberleri daha çabuk vercez gibi. İnsanın bazen adetin geciktiğini falan eşine bile söylemeyesi kendi kendine baktırıp sonra ortada birşey varsa ozaman paylaşası geliyor valla. İster istemez onlar da bilmeden bizi strese sokmuş oluyorlar. Benim eşim geçen ay öyle yaptı mesela midem bulanıyormu diyor bulanmıyor diyince sanki bi küsmediği kalıyor :) Başta göğüslerim biber gibi acıyodu hala acıyor mu diyor yok diyince bozuluyor falan. Yani bu süreci keşke mümkün olsa da tek başımıza stressiz atlatsak :)

Yamancığım ne zormuş be bu işler oldu olmadı derken doğur et sonra da öyle mi böyle mi hala düşün. Kadın olmak ta anne olmak ta çok meşakatli valla. Ben kötü birşey olacağını sanmıyorum Allah'ın izni ile. Gelip geçicidir. Zaten kontrole gidecekmişsin ya bir fitil gibi birşey verip florasını düzenler herhade gece yatmadan koyarsın geçer gider. Seninki ne kadarlık yeni doğum yaptın herhalde hayırlı uğurlu olsun kız mı erkek mi? Sağlıkla güzel günlerde büyüt analı babablı inşallah.

QUOTE=YAMAN;19946097]Topik canlanmış ne güzelll

yeni kızlar hoşgeldinizzzzz inş tez zamanda hayırlı bebişlerin,z gelir
ben adetim gününde gelmediği zaman ertesi gün sabah ilk idrarımla hemen test yaptım vede çıktı testi tekrarlayabilirsiniz bişey kaybetmesiniz ama en doğrusu kan testidir devlet hastanesinde yaptırın rahatlayın...

Doğum yapan arkadaşlar ben size bişey sormak istiyorum biraz ayıp olucak ama kusura bakmayın
doğum yaptığımdan bu yana vajinadan bir koku geliyor çevremde yeni doğum yapan arkadaşlara soruyorum başlarda oldu ama sonra geçti diyorlar sizce bu normalmi nette araştırdım ama bişey bulamadım 10-12 gün sonra kontrolüm var ama bu koku beni sinir ediyor bilgi verirseniz sevinirim.kanamamda 30 gün sürdü ve bitti bugün 37. Gün 1-2 gündür yine var ama bu sanırım regl artık yani öyle gibi.kasıklarım ve belimde ağrıyor çünkü.

Hepiniziiii çooook öpüyorummmmmmmm[/QUOTE]

canım benim bu aralar baya işim var fırsat buldukça kaçıp geliyorum. inşaALLAH testiniz temiz çıkar canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşaALLAH. İrem babannesiyle oynuyodur bu saatlerde diş çıkarıyoruz yıprandı kızçem. buna da şükür :)

Aman iyi olunda tatlı prensesinle arada bir yazın :26: bizim test sonucu cıkmıs carsamba günü gidip alıcaz sonucu hemde doktora göstericez bakalım cinsiyetede bakıcaz yeniden umarım gösterirde rahatlarız artık bizim afacan pek nazlı cıktı :KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek:

:KK5: Hannem cnm ya çok üzüldüm ama keşke elimizden bişey gelse
sana şunu diyeceğim ümmü sübyan yeli diye bişey var inanırmısın bilmem ama bi hocaya gitsen tabi karar sizin hatta burdada böle bi topik vardı bi ara bi araştır istresen ama bu kadarına da üzülmemek elde değilki :KK14: Rabbim sabrını versin cnm dilerim herşey eskişlerini 1 dk da unutturacak kadar güzelleşir hayatında

diğer hatunlar nasılsınız bakalım bilgem uyurken 2 dk kaçamak yapayım dedim inş herkes iyidir özledim sizi walaa ne güzel eskiden bol bol takılırdık ama napalım artık yoğunluk belli dilerim hannem ve isteyen herkes bu duygulara kavuşur

naz 75 arkadaşım maşallah sizde baya beklemişsiniz ama olsun bebek olmadan yaşamakta güzel tez zamanda bi bebek dilerim sanada

mardın cnm senin cinsiyet noldu bakalım

bizde bugün 36 günlük olduk büyüyoruz bugünlerde kızım gülmeye başladı çok güel bişey yaaa :KK16: Gitgide sevgiside büyüyor içimde yiyesim içime sokasım geliyor kuzumu rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza

herkesi öpüyorum çok :KK34:

Canım bnm cinsiyet belli olmadı 2 hafta önce %51 erkek demişti ama kesin birşey yok dedi carsamba gidicez hem 3lü test hemde cinsiyet belli olacak Allahın izniylee :18::18: O güzel kızını kocaman kocaman öp yerimizee :KK16::KK16:

kızlar merhabaaa.. sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum

yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..:KK66::KK66::KK66:

11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize

cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum

olucak :nazar::nazar: küçücük bişi gördük :KK9::KK9: çok sevinçliyim anlatamam :KK52: bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle:KK49::nazar::emir_bebek:

rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...

hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..:KK14: allah yardımcın olsun...

yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh :nazar::nazar::KK71:

batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))

mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini:KK1::KK9: (umarım yasak değildir

böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:

naz75 sende hoşgeldin canımmmm:KK64:

arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. nolur gelen kaçıyo demeyinn :KK43:(

aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim

ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede

maaşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy inşallah canım bakalım 3lü testte neye göre çıkmıştı senin cinsiyet bnmde carsamba günü cıkacak da bir fikrim olsun benim bebik sırt üstü yatıyodu ama bacaklarını göbüşüne kilitlemişti doktor baya salladı bastırdı ama göremedik :KK1::KK1: hayırlısı olsun bakalım carsamba günü belli olur inşallahh :KK17::KK17:

Hepiniz hoşgeldiniz aramızaa Allahın izniyle en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah kızlar benden size tavsiye kendinizi fazla strese sokmayın ve ilişki sırasında bebeği düşünerek odaklanmayın :KK17::KK17: Herşeyi oluruna bırakın bende sizin gibiydim bu ayda olmadı bu ayda tutmadı derken 2aylık hamile oldugumu öğrendim havalara ucmustum :KK52::KK52::KK1::KK1: Allah hayırlı vktinde veriyor sizlerede en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahh :KK16::KK16:

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz canlarım. RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla koynunuzu kucağınızı doldursun.

bizim eski kızlar sizler nasılsınız benimde işlerim yoğun ay bir bakıp kaçıyorum. kendinize iyi bakın görüşürzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktan :KK43: doktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter :KK43:( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur :KK43:

slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.1yıllık evlıyım artık bı bebısım olsun ıstıorum.aralık gıbı hamıle kalmayı planlıyorum.yasmın kullanıorum.ilacı ne zaman bırakmam gerekıo yardımcı olursanız sevinirimm.

Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktan :KK43: doktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter :KK43:( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur :KK43:

allah bebegini sana ve ailne bagislasin insallah,battada ayni sorun olmustu ama sukur sonra sonuclar temiz cikmisti icini ferah tut pozitif dusun rabbim yardimcin olsun insallahhh

X