kızlar merhabaaa.. Sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... Ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum
yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..
11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize
cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum
olucak
Küçücük bişi gördük
çok sevinçliyim anlatamam
Bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle
Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...
Hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..
Allah yardımcın olsun...
Yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh
Batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))
mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini
(umarım yasak değildir
böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:
Naz75 sende hoşgeldin canımmmm
Arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. Nolur gelen kaçıyo demeyinn
(
aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim
ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede
maaşallahh