Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Canım merhaba keşke direk ultrasona girmek yerine kan verseydin ultrasonda gorunmese de kanda cıkıyor Allah gonlune gore versın guzel haberlerını duyarız ınsallah

Güzel Anneciklerrr biz dün doktora gittik miniğim ve babasıylaa çok şükür kalp atışlarını gördükkkk bebeğim çok sağlıklıymış Allahım onu nazarlardan esirgesin ve kucagıma almayıda nasip etsin inşallahh Bir görseydiniz ben gözlerime inanamadım mercimek kadar olan miniğimizz kocaman olmuş elleri ayakları bile belirgindi Kesesinin içinde zıp zıp zıplıyordu sanki kaydırakta kayarmıscasına Onu verene kurban olurum ben çok duygulandım muayneye gitmeden önce o kadar streslıydım kı sıze anlatamam hep esıme bagırdım cagırdım gereksız yere ama yavrucugumu gorunce herseyı unuttum bır anda eşimin kalbini kırdıgımla kaldım Allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucagımıza almayı erdirsin inşallah Sevincimi sizlerlede paylaşmak istedim dua edin olur mu teyzelerş bebişim içinn 17 haziranda gidicez direk 3lü testimiz yapılacak doktor 2li teste gerek duymadı sizdede bu durumu yaşayan oldumu acaba:44::44:

hosgeldin canimm batin dedigi gibi benimde hamileligimde vardi daha gunumee..ben merak ettip yaptim sonuc ayni iki cizgiydi silikti cizgi doktora gittim banada ayni gunum gecmedgii icin hamilesin diyemem dedi doktor kan aldilar pozifti idrardada oyle ama gunumun gecmesini bekledik zaten ayni ultrasonda gozukmuyordu benimkide 1 hafta sonra gozuktu bence hamilesin hayirlii olsunn canim

2 bucuk ay sonra oglum 1 yasindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaman ne cabuk geldi gecti yaaa ogluma cok guzel bi dogum gunu yapmak istiyorum insallah rabbim o gunleride gostersinnnnnnnnnnnnnn...OGLUMUN HEDIYELERINI SIMDIDEN ALIN YOK OYLE TEYZE OLMAKKK HADI BAKAMMM .:):) kizlar sizinle 2 yila yakin beraberizz hepinizi cok seviyorumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herseyimizi burada paylasiyoruz iyiki varsinizzzzzzz:)

HANNEM ben evimdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)anladin sen onuuu

canım hadi gözün aydın bak duydun işte bebişinin kalp atışlarını ne mutlu sana ben 2liyide 3lü testide yaptırdım ama 3lüyü yaptırdığıma hala pişmanım çünkü down sendromu riski çıktı amniyosentez dediler duyunca dünyam başıma yıkıldı günlerce ağladım hayattan koptum diyebilirm amnisentez yaptırdıktan sonra bir bekledim o bir ay bana bir asır gibi geçti çok şükür sonuç temiz çıktı beni görmen lazımdı ben sevinç sandalyeye yığıldım ağladım sevinçten ama senin durumun farklı 2li gerek görmemiş 2li test zeka testi 2liyi yapınca 3lüyü istemiyo doktorlar ama seninki sadece 3lüyü istemiş yaptır inşallah temiz çıkar..

kimse gelmiyo ki anacım topik ilerlesin. İrem diş çıkardı ama totosunu kaldırıp daha bir dönemedi ayağa kalkma derdin de hanımefendi.

amaninnn o kadar büyüdü mü kız bu daha dün doğmuş gibi. Immmmm ben yakışıklı damadıma ne alsam acaba bi düşenyim bakayım :) RABBİM yavrularımıza uzun ömürler versin. Nice yaş günleri kutlayalım.

evet caım ya karşılaşamıyoruz eskiden yazar rahatlardık oh mis gibi şimdi kimseyi bulamıyoruz ki içimizi dökelim.
Canım İrem çok huysuz oldu zaten hep huysuzdu diş çıkarması daha da beter yaptı. neyseki geçicek hepsi.

Kendinize çok iyi bakın hatunlar görüşmek üzere

dert etme canim talhada tombik oldugu icin baya bi gec dondu ama bi dondu hemen basladi harekete sen biraz arada dondur iremi korkmadan cunki talha korkuyordu donmeyee....simdi masallahi var kiloda verdi biraz boyuda uzadi hakertlendi

yaaa oglum 1 yasina gircek insallah turkiyeye gitmeden ona guzel bi dogum gunu yapicam allah izin verirsee.bu sene iznimizi bayramda kullanmayi dusunuyoruz allah nasip edersee:)topige ben giremiyordum ama artik giriyorum kimse olmadigi icin acikcasi bakiyorum kimse yok cikiyorum:)

ah evinde ol artık bacım kıskanıyorum haaaaaaaaaaa:)valla annenin yanına evlenmek varmış:)

TALHAMI ÖP benim için.senide öptm RABBİM hayırlı ,sağlıklı,afiyetli uzun ömürler versin kuzuna ve sana vede aileneeeeeeeeeeeee:)

SALİHAM beni sormuşsun beni merak etmeniz düşünmeniz beni bek sevindiriyor bekkkkk:)

kızını ve seni öpüyorum dualarınızda olmak çok güzellllllll.giriyorum fırsat buldukça girmeseme unutamam siziiiiii:)ben sizi seviyannnnnnnnnnnnnn:)

yaaaa kaç ezcaneye sordum şu erken gebelik testini yokkkkkvalla ALLAH muhafaza yumurtalıklarım gibi ara ara ağrım var.inşallah kötü bişi değildir.hamiş olmazsam dr a gitcem gerçi kalsam da gidicem inş da:)

dua edin inş:)sizi seviyorum hepinizi RABBİME EN EMİN OLANA EMANET EDİYORUMMM:)

totosunu kaldırsa yapacak bir şeylerde hanım hiç yormuyo kendini :) kız gel elbet denk geliriz ihmal etme buraları bak ben geliyorum o kadar işimin arasında.

Bizde seni kokulu kokulu öpüyoruz canım. bizde seni unutmayız inşaALLAH burdan bize beklediğimiz haberi de verirsin. RABBİM kucağını koynunu en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun canım benim.

kkkkkkkkkkkııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaammmmmmmmman dooooooooooooooooooooooooğurmuş ay hala düylerim diken diken şimdi aradı beni epidural normal doğum olmuş kızımızın adı bilge 2800 gram bilgede yamanda çok iyiymiş yamanın sadece dikişleri acıyomuş kızımız yamana sabah 5te suni sancı vermişler akşam beşte doğum yapmış kendiside müsait olunca girecek topiğe detayları anlatacak ilk duyuru benden çok mutluyum ya bi arkadaşımız daha anne oldu darısı tüm isteyenlere başta hanneme..

yamannnnnnnnnnnn canim arkadasimmmmmmmmmmmmm
HOSGELDIN DUNYAYA BILGE BEBEK
GECMIS OLSUN CANIM BENIM ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN OMRU GUZEL BAHTI ACIK OLSUN INSALLAHH:::SANA VE AILENE HAYIRLI EVLAT OLSUN KIZIMIZ BILGEMIZZ ARTIK SENDE ANNESINN
miss kokulunu doya doya kokla sevv rabbimm olmayann tum annelerede gostersin dualarimiz olmayanlara da insallahhh

ayyy canımmm vlla okuyunca tüylerim diken diken olduuuu Allahımm saglıklı sıhhatli dünyaya getirdi çok şükürrr ikisine de maşallahhh Allah nazarlardan saklasın hayırlı ugurlu olsun vatanına ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah bennn yerimm onlarııııı çok sevindim Allah herkese nasip etsin inşallahh aminnn HOŞGELDİNNN BİLGEEE BEBEKKKKKKKKK ANNENİDE SENİDE SEVİYORUZZZ

oy kurban olurum ben onu veren ALLAH a ayy çok şükür ikisi de iyi gözümüz aydın. Çok geçmiş Bahtı Açık olsun Kaderi güzel olsun minik sultanın. Ay bende idoğumumu hatırladım ya

kizlar nerdesinizzz yaa kimsecikler gelmez olduuu:)
cok sukur ben artik nete kolaylikla girebiliyorum esim pc ye format attii sonundaaa...talhaylaa evdeyizz birazdan disari cikip dolasicazz sizlerde ne var ne yokk
hannnemm beklemedemisn canim iyi haberlerini beklyioruz insallahh hayirlisiylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…