Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryemmmmmmmm beklemedeyim şeker bakalım hayırlısı ya geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sağlığıyla gelsinde bu ay olmasada olur:)

duaaaaaaaaaaa istiyorummmmmmmmm duaaaa beklemede kal,hatta kal:)

kizlar nerdesinizzz yaa kimsecikler gelmez olduuu:)
cok sukur ben artik nete kolaylikla girebiliyorum esim pc ye format attii sonundaaa...talhaylaa evdeyizz birazdan disari cikip dolasicazz sizlerde ne var ne yokk
hannnemm beklemedemisn canim iyi haberlerini beklyioruz insallahh hayirlisiylaa

canım ya ben arada bakıp çıkıyorum kimse olmayınca yazasımda gelmiyo eski topiği özledim ya
artık nete rahatça girebiliyomuşsun çok sevindim gezsin bakalım ana oğul bizde gelelimmi kızımla oynarlar beraber ..

meryemmmmmmmm beklemedeyim şeker bakalım hayırlısı ya geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sağlığıyla gelsinde bu ay olmasada olur:)

canım benim senin dualarını her gece yapıyorum ben inşallah geçte olsa duyucaz güzel haberini rabbim gönlüne göre verecek inşallah..

canimm herseyinn hayirlisi rabbimden artik dualarimiz seninleee canimm benimm
canım ya ben arada bakıp çıkıyorum kimse olmayınca yazasımda gelmiyo eski topiği özledim ya
artık nete rahatça girebiliyomuşsun çok sevindim gezsin bakalım ana oğul bizde gelelimmi kızımla oynarlar beraber ..
ay aynen bende cok ozledim eski tpigi yaaa..gelin yarenimle parka goturelimm hemen dibimiz park camdan bakinca gozukuyorr biraz buyusun gondercemm oglusu parkaaa
canım benim senin dualarını her gece yapıyorum ben inşallah geçte olsa duyucaz güzel haberini rabbim gönlüne göre verecek inşallah..
amin insallahhhhhhhhhhhhhhhhh
beni soran yok hıh küstüm size :97:
dunurummmmmmmmmmmmm sormazmiyiz nasilsinizz gelinim nasill...yemekk yapmasini ogret simdiden benim oglum tombikk haaaaa cok yemek yiyorrr:)öpuver benm yerimee ve talhanin yerinee

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE TURKIYEMI ÖZLEDIMMM En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

aşk olsun salihacım seni unuturmuyuz hiç nasılsın

çok şükür canım benim. hamdolsun iyiyim sen nasılsın yaren hanımlar nasıl,

dunurummmmmmmmmmmmm sormazmiyiz nasilsinizz gelinim nasill...yemekk yapmasini ogret simdiden benim oglum tombikk haaaaa cok yemek yiyorrr:)öpuver benm yerimee ve talhanin yerinee

çok şükür dünürüm iyiyiz hamdolsun
bu damatta çok sorumsuz çıktı anacım nişanlısı diş çıkarıyo bir geçmiş olsuna gelmedi aaaaa olma ki ama :KK19::KK19::KK19:

benim kız diş çıkarıyor çok huysuz azcık toparlanmıştı tekrar kilo verdi :KK19::KK19: oy oy doktor jel verdi ama hiç fayda etmiyor ya neyseki sağlığı yerinde hamdolsun.

sizler nasılsınız. yaman nasıl acaba bilge sultan nasıl ay merak ediyorum :)

hannem kız hadi bize güzel bir haber verde göbecik atalım canım :KK64::KK64::KK64::KK64:

çok şükür canım benim. hamdolsun iyiyim sen nasılsın yaren hanımlar nasıl,

çok şükür dünürüm iyiyiz hamdolsun
bu damatta çok sorumsuz çıktı anacım nişanlısı diş çıkarıyo bir geçmiş olsuna gelmedi aaaaa olma ki ama :KK19::KK19::KK19:

benim kız diş çıkarıyor çok huysuz azcık toparlanmıştı tekrar kilo verdi :KK19::KK19: oy oy doktor jel verdi ama hiç fayda etmiyor ya neyseki sağlığı yerinde hamdolsun.

sizler nasılsınız. yaman nasıl acaba bilge sultan nasıl ay merak ediyorum :)

hannem kız hadi bize güzel bir haber verde göbecik atalım canım :KK64::KK64::KK64::KK64:

aaa gelmez olurmu canimm yaaa:KK16::KK16::KK16:gecmis olsunnnnnnnnnnn iremimmm(TALHA)

dis jelleri hic bir ise yaramiyor anca soguk havuc salatalik felan ver eline isirsin rahatlasin bizim hala dis yok heheh yasinda cikarcak galibaaa:)sipaaaa öpuyorum canimm benimmm

aaa gelmez olurmu canimm yaaa:KK16::KK16::KK16:gecmis olsunnnnnnnnnnn iremimmm(TALHA)

dis jelleri hic bir ise yaramiyor anca soguk havuc salatalik felan ver eline isirsin rahatlasin bizim hala dis yok heheh yasinda cikarcak galibaaa:)sipaaaa öpuyorum canimm benimmm

böyle kuru kuruya geçmiş olsun mu olurmuş hıh dabul etmedik ne böreğiniz ne çöreğiniz ne pastanız var :KK53: :KK53: :KK53:

senden once ben yazimm hayirlii olsunnnnnnnnnnnn..rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhh cok sevindim cokkkkkkkkkkkkkkkkkk:nazar::nazar::nazar:

senden once ben yazimm hayirlii olsunnnnnnnnnnnn..rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhh cok sevindim cokkkkkkkkkkkkkkkkkk:nazar::nazar::nazar:

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Adet yerini bulsunnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarını ve ondan sonrasını bekleyemedim hamileyim rabbimmmmmmmmmm sana hamd ols ne olurrrrrrrr sağlıcakla hayırla gönder meleğimi:)

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yarını ve ondan sonrasını bekleyemedim hamileyim rabbimmmmmmmmmm sana hamd ols ne olurrrrrrrr sağlıcakla hayırla gönder meleğimi:)

okuyunca soylee bi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cektim ben senin yerineee inan cok cok sevindim yaa hep aklimda hep duamdaydin insallah kotu gunler gerilerde kaldi:)rabbim sapasaglam kucagina almayii nasip eder insallahhh sana ve ailene hayirli evlat olsun simdiden canim benimmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

garip duygular içindeyim.seviniyorum çünkü bu ay olsun istedim RABBİMİN izniyle inş:)

şuan tek DUAM RABBİME YALVARIYORUM ALLAHIM NE OLUR SEN ONU SAĞLICAKLA BİZE BAĞIŞLA EKSİKSİZ NOKSANSIZ AYIPSIZ KUSURSUZZZZ.

YUVAMIZIN MUTLULUĞUNA MUTLULUK KAT.EVLADIMIZLA İMTİHAN ETMEEEE.KİMSEYE BU KONUDA FİTNE SEBEBİ VERDİRMEEEE RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

garip duygular içindeyim.seviniyorum çünkü bu ay olsun istedim RABBİMİN izniyle inş:)

şuan tek DUAM RABBİME YALVARIYORUM ALLAHIM NE OLUR SEN ONU SAĞLICAKLA BİZE BAĞIŞLA EKSİKSİZ NOKSANSIZ AYIPSIZ KUSURSUZZZZ.

YUVAMIZIN MUTLULUĞUNA MUTLULUK KAT.EVLADIMIZLA İMTİHAN ETMEEEE.KİMSEYE BU KONUDA FİTNE SEBEBİ VERDİRMEEEE RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

aminnnnnnnnnnnn insallahhhhh

okuyunca soylee bi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cektim ben senin yerineee inan cok cok sevindim yaa hep aklimda hep duamdaydin insallah kotu gunler gerilerde kaldi:)rabbim sapasaglam kucagina almayii nasip eder insallahhh sana ve ailene hayirli evlat olsun simdiden canim benimmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

sağl meryemim ALLAH RAZI OLS İNŞ:)ben inanıyorum ki RABBİMİN izniyel ettiğiniz dualar hatrı hürmetine sağlıcakla alacağım bebişimi kucağımaaaaa inşşşşş ne olurrr dualarınızı esirgemeyin:)meryemim öptüm ALLAHA EMANET KAL:)

neeeeeeeeeeee hannnnneeemmmm hamilemisin ayyyyy çok sevindim ya okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yemin ederim allahım sen dualarımızı kabul eyledin şükürler olsun sana bundan sonrada kabul eyle ya rabbim inşallah bu defa sorunsuz sağlıklı eli ayağı düzgün bi bebiş dünyaya getirisin canım çok ama çok sevindim bekelyin beni bak yareni yatırayım geliyorum gitmeyin sakın..

yahu nerdesiniz hiç yazmamışsınız bişey ben geldim siz yoksunuz..

bu arada kızlar bugün yamanı aradım bilgede sarılık çıkmış 13 kürümüş doktor bol bol emzir güneşer çıkar demiş aradığımda yeni yıkamışlardı bilgeyi sarılık dışında herşey iyiymiş yamandan haberler bu kadar ..

batttttttttt CANIM BENİMMMMMM durum böle işte inş herşey güzel olacak:)yazın çok duygulandırdı beniiiiiiiiii:)

ah canım benim ya ilk face de gördüm elim ayağıma dolandı topiği nasıl açtığımı bilmedim ve doğruymu. ay ağlıcam nerdeyse RABBİM in büyüklüğü inşaALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH inşaALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sağlıklı sihhatli bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.
ALLAH sana başka evlat acısı göstermesin gördüğün göreceğin o olsun. RABBİM yavruna yiğenimize miniğine nohut tanesine hayırlısından uzun ömürler versin sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağına alırsın inşaALLAH.

ay saçmalaşış olabilirim sabahın ilk saatlerinde alabileceğim en güzel haber buydu Çok Şükür RABBİME HAMDOLSUN

X