Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

şekerler napıyonuzzzzzzz
ben daha doğurmadım tam 38. Haftam doldu her an bekliyorum prensesimizi artık
isim olarak bu aralar beliz düşünüyoruz bakalım tabi fikir değiştirmezsek
şükür iyim ama artık son zamanlar brz zorluyor beni
dualarınızı eksik etmeyin emi
hepinizde iyisinizdir umarım
çok öpüyorum sizi
bu arada herşeyim normal umarım normal doğum yapabilirim
tek endişelendiğim konu kızım brz zayıf umarım ultrason yanılıyodur zayıf olmaz inşallah herkesi öpüyorum
bat cnm tlf sorun var bu aralar cvp vermemem nedenim bu düzelince cvp yazıcam sana ama merak etme daha doğurmadım :))))

şekerler napıyonuzzzzzzz
çok öpüyorum sizi
tek endişelendiğim konu kızım brz zayıf umarım ultrason yanılıyodur zayıf olmaz inşallah herkesi öpüyorum
bat cnm tlf sorun var bu aralar cvp vermemem nedenim bu düzelince cvp yazıcam sana ama merak etme daha doğurmadım :))))

YAMANNNNNNNNNNNN madem normal düşünüyon beni unutma bacımmmmmm:)sancıda unutma dualarında banada banada yer ver:)

şekerler napıyonuzzzzzzz
çok öpüyorum sizi

beni unutma unutmaaaaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selamün aleyküm arkedeşlerr nasılsınız.ben şuan annemlerdeyim bakalım biz elimizden geleni yaptık gerisini RABBİME havale ettik inş.bu ay o güzel haberi sizlere verecekmiyim:))))))))

erşeyin erşeyin ayırlısı beaaaaaaaaaaaa:):KK52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

sankim hamiş gibi smiller yollamışım:)

hep meryemmmi yazacak ben şuan annemlerdeyim die:))))))))))işte bende annemlerdeyimmmmmmmm:)

MERYEMMMMMMMM sende iysindir inşallah kuzum:)

hep meryemmmi yazacak ben şuan annemlerdeyim die:))))))))))işte bende annemlerdeyimmmmmmmm:)

MERYEMMMMMMMM sende iysindir inşallah kuzum:)

hahaha ben de annemlerdeyimm canim evden giremedigim icin annemlerden giriyorumm :)ay hic gulecegim yoktu yanii...insallah iyi haberlerini aliriz....

yaman canimmm allah yardimcin olsun dualarimiz seninlee:)

şekerler napıyonuzzzzzzz
çok öpüyorum sizi

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle prensesinin de zayıflıgına hiç üzülme daha kilo alır karnında bebişin :nazar::nazar: dikkat et kendine bol bol dinlen yorulma sakın sen bebişine lazımsınn :KK34::emir_bebek::nazar:

selamün aleyküm arkedeşlerr nasılsınız.ben şuan annemlerdeyim bakalım biz elimizden geleni yaptık gerisini RABBİME havale ettik inş.bu ay o güzel haberi sizlere verecekmiyim:))))))))

erşeyin erşeyin ayırlısı beaaaaaaaaaaaa:):KK52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

sankim hamiş gibi smiller yollamışım:)[/QUOTE

Canım Allah ağzından duysun inşallah bu ay güzel haberlerini alırız dualarımız seninleee...:nazar::nazar:

şekerler napıyonuzzzzzzz
çok öpüyorum sizi

ALLAH yardımcın olsun canım benim. inşaALLAH hayırlsıyla sağsalim kavuşursun prensesine.

sankim hamiş gibi smiller yollamışım:)

inşaALLAH inşaALLAH inşaALLAH. o güzel haberi 8 gözle bekliyoruz senden hannemcimç

kimseler gelmiyo artıkın beee noluyo bizim topiğimize döküldük resmen

BATTTTTTTTTTTTT aslında aktifsin ama nerdesin:)öpt senide ALLAHA EMANET KALIN iysinizdir umarımmm:)

canım naber dün kkyı açık unutmuşum ben hergün girip bakıyorum zaman bulursam ama siz yoksunuz
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz her gece dua ediyorum senin için kabul olur inşallah SENDE ALLAHA EMANET OL..

hahaha ben de annemlerdeyimm canim evden giremedigim icin annemlerden giriyorumm :)ay hic gulecegim yoktu yanii...insallah iyi haberlerini aliriz....

yaman canimmm allah yardimcin olsun dualarimiz seninlee:)

MERYEMİM NASILSIN ÖZLEDİM SENİ SİZİ YA TALHAM NE YAPIYO YAŞINA AZ KALDI ONUNDA YARENDE 9.AYINA GİRDİ NE ÇABUK BÜYÜYOLAR YA ÖPÜYORUM ANA OĞUL İKİNİZİDE..

YAMANIM ALLAH KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH SANA KIZIN ZAYIF DİYE ÜZÜLME BAK YARENİ DÜŞÜN 2050 GRAM DOĞDU ŞİMDİ MAŞALLAHI VAR KÜÇÜK DOĞAN ÇOCUKLAR ÇABUK TOPARLIYOLAR ÜZME KENDİNİ YAKIN OLSAYDIK ZİYATERE GELİRDİM KEŞKE HEP BERABER GÖRÜŞME FIRSATIMIZ OLSA NE GÜZEL OLUR YA SEVİYORUM SİZİ..:KK54:

canım naber dün kkyı açık unutmuşum ben hergün girip bakıyorum zaman bulursam ama siz yoksunuz
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz her gece dua ediyorum senin için kabul olur inşallah SENDE ALLAHA EMANET OL..

MERYEMİM NASILSIN ÖZLEDİM SENİ SİZİ YA TALHAM NE YAPIYO YAŞINA AZ KALDI ONUNDA YARENDE 9.AYINA GİRDİ NE ÇABUK BÜYÜYOLAR YA ÖPÜYORUM ANA OĞUL İKİNİZİDE..

YAMANIM ALLAH KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH SANA KIZIN ZAYIF DİYE ÜZÜLME BAK YARENİ DÜŞÜN 2050 GRAM DOĞDU ŞİMDİ MAŞALLAHI VAR KÜÇÜK DOĞAN ÇOCUKLAR ÇABUK TOPARLIYOLAR ÜZME KENDİNİ YAKIN OLSAYDIK ZİYATERE GELİRDİM KEŞKE HEP BERABER GÖRÜŞME FIRSATIMIZ OLSA NE GÜZEL OLUR YA SEVİYORUM SİZİ..:KK54:

AMİİİN CNM ALLAH HERKESİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN İNŞALLAH DEMEK YARENDE ZAYIF DOĞDU AMA NAPAYIM ELDE DEĞİL İSTER İSTEMEZ ÜZÜLÜYO İNSAN GERÇİ DOKTOR ÇOK ZAYIF DEĞİL DEDİ AMA NEBİLİYİM DERT EDİYORUM İŞTE
MAŞALLAH DEMEK 9 AYLIK OLDU NE ÇABUK GEÇMİŞ ZAMAN YAAAAAAAA

HERKESİ ÇPÜYORUM
BENDE 38+3 OLDUM AMA BİZİMKİNİN RAHATI İYİ GALİBA HİÇ BELİRTİ YOK GELECEĞİNE DAİR
ÇARŞAMBA SABAH KONTROLÜM VAR YİNE YAZARIM
ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİİİİİ

amiiin cnm allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah demek yarende zayıf doğdu ama napayım elde değil ister istemez üzülüyo insan gerçi doktor çok zayıf değil dedi ama nebiliyim dert ediyorum işte
maşallah demek 9 aylık oldu ne çabuk geçmiş zaman yaaaaaaaa

herkesi çpüyorum
bende 38+3 oldum ama bizimkinin rahatı iyi galiba hiç belirti yok geleceğine dair
çarşamba sabah kontrolüm var yine yazarım
çok öpüyorum hepiniziiiii

canım benim hiç üzme kendini ben en son girdiğim ulrtason muayenesinde doktor 2500 kilo demişti ne kadar sevinmiştim ama kızım 2050 garm doğdu çok üzüldüm üzüntüm şundandı 2050 az olduğu için küveze girecek diye çok korktum ama çok şükür küvezlik bi durum olmadı şimdi bi görsen yareni o kürdan bacaklar gitti yerine sosis bacaklar geldi kilosuda en son 8300dü baya oluyo şimdi 9 yakındır herhalde maşallah kızıma sende kilosunu kafana takma en güzeli sağlıklı olsunda zayıf olsun o toparlıcak sen bile şaşıcaksın inşallah allah gönlüne göre verir anne olmak dünyanın en güzel duygusu hergün onunla beraber yeni bişeyler öğreniyorum onula yeniden büyüyorum allah herkese nasip etsin başta hanneme onunda güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle öpüyorum seni ve yiğenimi..:KK54:

canım benim hiç üzme kendini ben en son girdiğim ulrtason muayenesinde doktor 2500 kilo demişti ne kadar sevinmiştim ama kızım 2050 garm doğdu çok üzüldüm üzüntüm şundandı 2050 az olduğu için küveze girecek diye çok korktum ama çok şükür küvezlik bi durum olmadı şimdi bi görsen yareni o kürdan bacaklar gitti yerine sosis bacaklar geldi kilosuda en son 8300dü baya oluyo şimdi 9 yakındır herhalde maşallah kızıma sende kilosunu kafana takma en güzeli sağlıklı olsunda zayıf olsun o toparlıcak sen bile şaşıcaksın inşallah allah gönlüne göre verir anne olmak dünyanın en güzel duygusu hergün onunla beraber yeni bişeyler öğreniyorum onula yeniden büyüyorum allah herkese nasip etsin başta hanneme onunda güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle öpüyorum seni ve yiğenimi..:KK54:

YÜREĞİME SU SERPTİN CNM YA SAOL
BENİMKİ GEÇEN ÇARŞAMBA 2650 GRAMDI BU ÇARŞAMBA 2800 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM GERÇİ ULTRASONDA YANILMA PAYI OLUYOR KUZENİME 3000 DEDİ DOKTOR 3600 DOĞDU AMA HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNDA DİYORUM BENDE RABBİM ACILARINI GÖSTERMESİN YARENDE TAM ÇITIR OLMUŞ MAŞALLAH GÖZLERİ YETER ONUNN KUZUM YAA BAKALIM BENİMKİ NASIL OLUCAKKKK

BİDE BEN ŞEY SORUCAM DİYELİMKİ EVDE SUYUM GELDİ YİNE DUŞ ALIP GİDEYİM DİMİ
HASTANEYE KANAMA YADA SANCI OLURSA DUŞA LICAM KISMETSEDE SUYUM EVDE GELİRSE DİYE KORKUYORUM UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR

amiiin cnm allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah demek yarende zayıf doğdu ama napayım elde değil ister istemez üzülüyo insan gerçi doktor çok zayıf değil dedi ama nebiliyim dert ediyorum işte
maşallah demek 9 aylık oldu ne çabuk geçmiş zaman yaaaaaaaa

herkesi çpüyorum
bende 38+3 oldum ama bizimkinin rahatı iyi galiba hiç belirti yok geleceğine dair
çarşamba sabah kontrolüm var yine yazarım
çok öpüyorum hepiniziiiii

yüreğime su serptin cnm ya saol
benimki geçen çarşamba 2650 gramdı bu çarşamba 2800 olur diye tahmin ediyorum gerçi ultrasonda yanılma payı oluyor kuzenime 3000 dedi doktor 3600 doğdu ama hayırlısı sağlıklı olsunda diyorum bende rabbim acılarını göstermesin yarende tam çıtır olmuş maşallah gözleri yeter onunn kuzum yaa bakalım benimki nasıl olucakkkk

bide ben şey sorucam diyelimki evde suyum geldi yine duş alıp gideyim dimi
hastaneye kanama yada sancı olursa duşa lıcam kısmetsede suyum evde gelirse diye korkuyorum umarım herşey güzel olur

canım benimki zorunlu oldu doğumum biliyosun öyle suyum falan gelmedi ama bildiklerim var dediğin gibi hepsi duşunu alıp gittiler hastaneye eğer sende kendini iyi hisserdersen alırsın duşunu ama kanaman çok olursa hiç durma duş almadan git bence riske atma olurmu ordada eğer sorun olmazsa yattığın odadaki banyoda alırsın illa duş almak istersen bizlerede dua et bak sana boncuk gözlümün resmini göndereyim maille nasıl büyümüşmü bi bak..

canım benimki zorunlu oldu doğumum biliyosun öyle suyum falan gelmedi ama bildiklerim var dediğin gibi hepsi duşunu alıp gittiler hastaneye eğer sende kendini iyi hisserdersen alırsın duşunu ama kanaman çok olursa hiç durma duş almadan git bence riske atma olurmu ordada eğer sorun olmazsa yattığın odadaki banyoda alırsın illa duş almak istersen bizlerede dua et bak sana boncuk gözlümün resmini göndereyim maille nasıl büyümüşmü bi bak..

OK CNM ÇIKIYORUM TEKRAR GİRERİM ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİ

YÜREĞİME SU SERPTİN CNM YA SAOL
BENİMKİ GEÇEN ÇARŞAMBA 2650 GRAMDI BU ÇARŞAMBA 2800 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM GERÇİ ULTRASONDA YANILMA PAYI OLUYOR KUZENİME 3000 DEDİ DOKTOR 3600 DOĞDU AMA HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNDA DİYORUM BENDE RABBİM ACILARINI GÖSTERMESİN YARENDE TAM ÇITIR OLMUŞ MAŞALLAH GÖZLERİ YETER ONUNN KUZUM YAA BAKALIM BENİMKİ NASIL OLUCAKKKK

BİDE BEN ŞEY SORUCAM DİYELİMKİ EVDE SUYUM GELDİ YİNE DUŞ ALIP GİDEYİM DİMİ
HASTANEYE KANAMA YADA SANCI OLURSA DUŞA LICAM KISMETSEDE SUYUM EVDE GELİRSE DİYE KORKUYORUM UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR

yaman canim hic kokrma biliyosun benimde evde suyum geldi oyle gittim hastaneyee dusa girip zaman harcama bide soyle bisey var suyun geldigi icin cocugun mikrop kapmamasi icin igne vuruyolarr dusun bi zarari olmaz ama evde ne olur ne olmaz sen direk hastaneye git ve sakin ol korkma hic allah buyuk insallahh hemencik dogar kizimizz allah buyudugunude gosteriri bak talhayla yarenee buduler bile iremde buyuduu:)darisi senin kizina insallah bide hannemimizinde hamis haberini aliriz isallah

merhaba arkadaşlar erken gebelik testi kulalnıpda gebe oldugunu öğrenenler varmı ? ve pozitif ne şekilde oluyor. ben bugün yaptım ve bir çizgi kırmızı diğeri çok belirgin deil ama çıkmış ince bir çizgi var . belli belirsiz dikkatli bakınca gözüküyor . inş. gebeyimdir:KK49::KK49::KK49::KK49:

merhaba arkadaşlar erken gebelik testi kulalnıpda gebe oldugunu öğrenenler varmı ? ve pozitif ne şekilde oluyor. ben bugün yaptım ve bir çizgi kırmızı diğeri çok belirgin deil ama çıkmış ince bir çizgi var . belli belirsiz dikkatli bakınca gözüküyor . inş. gebeyimdir:KK49::KK49::KK49::KK49:

canım iki çizgi var ve biri silikte olsa görülüyorsa hamilesindir burda meryem arkadaşımız regliye bi hafta kala test yapmıştı şimdi 10 aylık bioğlu var bence sen emin olmak adına bide kan testi yaptır..
inşallah hamilesin gelişmeleri haberdar et bizede olurmu..

canım iki çizgi var ve biri silikte olsa görülüyorsa hamilesindir burda meryem arkadaşımız regliye bi hafta kala test yapmıştı şimdi 10 aylık bioğlu var bence sen emin olmak adına bide kan testi yaptır..
inşallah hamilesin gelişmeleri haberdar et bizede olurmu..

ablacım ilgin için teşekkür ederim. ben bugün kadın hastalıklarına gittim ultrasonla baktılar reglme 3 gün oldugunu söledim ve bebek olsa bile bakıldıgında daha kesenin bile görünmeyeceğini sölediler amam gene baktı kese yok dedi eğer 3 gün sonra regl olmazsa 10 gün sonra gel bebek varsa görürüz anca o zaman kese görünüyormuş inş. yarabbim. bu ayın başındada yumurtlama testi almıştım 2 çizgi gördüğümde ertesi günü olmuştu inş. vardır bebeğimz allahım isteyen herkese versin

X