Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slmm kizlar nasilsiniz:)
ben giremiyorum evden olmuyor neti hep otamatik kapatiyor oyuzden bende artik giremiyorum sizi ozledimm...anneme geldim bugun burdan bi bakimm dedim ama kimselerr yokmuss...bizu iyiyz kizlar talham biraz rahatsiz agzinda pamukcuk cikti gozu sulanyior burnu tikali bugun doktora goturdum insallah kisa zamanda gecer cunki cok huysuz oldu geceleri aglayarak uyutuyorum saat 12 lere kadar uyumuyor cok degisti yaa benim uslu oglum gitti yerine yaramaz hic durmayan bi cocuk geldii:)butun gun pesinde kosturuyorr:)

yaman napti haberi olan varmii gecmisi okumadim pekk insalllah hayirlisiyla kurtulur

bat saliha hannem ve digerleri nasilsiniz kendinize iyi bakin kizlarr opuyorum hepiniz allah hepinize gonlunuzden gecenleri verir insallah

kimse benim kızımın baba demesine yorum yapmamış maşallah dememiş aşk olsun size şimdide memme diyo mama diyo bakalım daha neler duyucam..

masallah bizim kizimizaaa allah nazarlardan korusunn daha cok konusacagi gunleride nasip etsin rabbimm

masallah bizim kizimizaaa allah nazarlardan korusunn daha cok konusacagi gunleride nasip etsin rabbimm

canım bende faceden sana mesaj yazmıştım sesin soluğun çıkmıyo diye geçmiş olsun yarende hasta öksürüyo ilaç kullanıyoruz oda çok değişti huysuz oldu bi görsen çene hiç durmuyo cadının .
Yaman haziranda doğum yapacak son zamanları onunda özletme kendini arada uğra olurmu..
Talhamı öp benim yerime..

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben daha doğurmadım sanırım vakit var daha
salı dr a gittiğimde kızım 2,5 kilo idi çarşamba tekrar gidicem bakalım kaç kilo olacak bende 37. Haftamdayım zaman daralıyor ama bana sanki daha 2 hafta var gibi geliyor hayırlısı tabii
zaman daraldıkça korkar gibi oldum sanki ne olcak nasıl olacak derken göreceğiz artık bakalım
haftaya da çatı muaynesi var umarım acı olmaz
isim hala bulamadık yaa offff
ben bu günlerde ece adını beğeniyorum ama karar veremedik hala
meryem geçmiş olsun yavruna
bat seninkide afet olmuş maşallahh bide konuşmaya başlamış ne güzel yaaaaa
saliha seninki ne kadar oldu
hannem cnm bidaha ki seferde geldiğimde rabbim senin haberini almayı nasip etsin bana inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
brangarenk senin adına çoooook sevindim rabbim herşeyin hayırlısını versin
adını unuttuklarım vasa kusura bakmayın olurmu
banada dua edin canlarım artık zaman daraldı iyice umarım herşey güzel olur
mardın4747 sen nasılsın umarım bulantılarınız olmaz

bu arada yeni gelen arkadaşta folik asit sormuş ben günde 2 tane alıyodum kimisi3 kimisi1 diyor kafana göre takıl yada doktorunu dinle en iyisi

hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmmmm

yamancım sorma bi çenesi düştü görsen hiç susmuyor çok yaramaz olucak kızım seninde az kalmış
senin hamileliğin ne çabuk geçti valla ya allah bi avazda doğurmak nasip etsin korkma inşallah doğumun kolay olur dualarım seninle öpüyorum yiğenimle seni..

slm kızlar bende 9 aylık evliyim bebiş istiyoruz ama eşim ameliyat oldu varikoselden düzeldi ama tam dilll

hoşgeldin canım bu topik çok uğurludur inşallah sanada uğurlu gelir ...

YAMANNNNNNNN canım benim valla batin dediği gibi ne çabuk geçti yaaa:)canım ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.doğumun da çabucak geçer inş.yamannnn bana dua etmeyi unutma bebğim olurmu.inşallah sancı çekmezsin ama özllikle çektiğin anda unutmaaaaaaaaaaaaa:)öpt RABBİME EMANETSİNNNN:)

canım beniiimmm çok teşekkür ederim şükürler olsunki bulantım çok nadir bir anlık gelip geçiyor kendi evim biraz bana batıyor o kadar canım hiç korkma rahat ol Allah yardımcın olacak ben eminim en raha ve kolay şekilde tek ıkınmada dogurursun inşallahhhh

Güzel annecikllerrrr ve tatlışşş Anne adaylarıı ben size birşey sormak istiyorum çarşamba günü bir arkadaşımın evindeyken çamaşırımda çok az bir lekem vardı kahverengimsi ilk gördüğümde çok korktum neredeyse ağlayacaktım hemen doktorumu aradım çoğalır yada devam ederse gel dedi çok şükür devamda etmedi çoğalmadıda internetten okudumda 8.haftada yerleşme kanaması diye geçebiliyormuş ve bazı anne adaylarında bu tarz lekeler görülebiliyormuş bu durumu yaşayan yada bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misinizz kendimi korkutmak istemiyorum ama yinede aklımda bir soru işareti

canım benim inşaALLAH hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım. Tabi korkunun olması normal ALLAH yardımcın olsun RABBİM yardım eder dualarımız seninle .

slm kızlar bende 9 aylık evliyim bebiş istiyoruz ama eşim ameliyat oldu varikoselden düzeldi ama tam dilll

ALLAH çok bekletmeden nasip eder inşaALLAJ

oy naptın sen benim damadıma. çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin minik erkeğe.

canım bende olmadı ama ablamda olmuştu. artmadıysa yerleşme kanamasıdır ve inşaALLAH da öyledir. Aklına kötü şetler getirme canım RABBİM sana tutunmaya çalışan yavrunu sana bağışlasın inşaALLAH.

canımmmmm ne güzel bir dua ettin öyleeee şimdi ezanda okunuyor çok duygulandım Rabbimm dualarımızı kabul etsin inşallahh bebişimide kucağıma almayı nasip etsinn çok şükür artmadı da devam da etmedi güzel dua ve dileklerinn için çok teşekkür ederimm canım benimm Allah seni ve bebeğini de nazarlardan korusunn

canım kendine çok dikkat et yat tuvalet haricinde kalkma zaten ilk üç ay tehlikeli dönemler benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tatilde düşmüştüm 3 gün sonra az az kanamam oldu sonra bir arttıki o kanamayla 6 haftalık bebeğimi düşürdüm keşke kalkmadan yatsaydım yatmadım acemilik işte bişey olmaz diye işlerimi yapmaya devam ettim senin kanaman çok azmış sen yinede tedbiri elden bırakma doktoruna sor allahın izniyle bişey olmaz dualarım seninle ..

Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim rabbim gönlümüzün muradını versin hepimize kendinize çok iyi bakınnnnnnnnn

Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim rabbim gönlümüzün muradını versin hepimize kendinize çok iyi bakınnnnnnnnn

yamannnnnnnnn
sen hala buralardamisinnn dogur artik yaa sana bakmak icin girdimm ama sen hala burlardasin bakiyorumda:)saka bi yana allah yardimcin olsunn insallah hersey iyi gecer allah kurtarsin canima rkadasimm optum senii ve kizimizi allah kavustursun sizii:)

kızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum ben daha çok yeniyimde

ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim

bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırım dr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri

benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim

ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm

canım benim çok teşekkür ederim valla bende mümkün oldugunca yatmaya çalışıyorum hatta zaman zaman annemde kalıyorum gül gibi bakıyorlar bana vallahi kocişle annişş ALLAH onlardan razı olsun tabiki sizlerden de destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız güzel annelerrrr.. duaların için çok teşekkür ederim benimde dualarım seninle Allah seni ve meleğini nazarlardan saklasınnn

çok sağol canım benim. Allah razı olsun güzel dileğin için

bu konuda pek bir bilgim yok canım. Bilgisi olan arkadaş varsa cevap verecektir muhahkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…