Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

şekerler napıyonuzzzzzzz
ben daha doğurmadım tam 38. Haftam doldu her an bekliyorum prensesimizi artık
isim olarak bu aralar beliz düşünüyoruz bakalım tabi fikir değiştirmezsek
şükür iyim ama artık son zamanlar brz zorluyor beni
dualarınızı eksik etmeyin emi
hepinizde iyisinizdir umarım
çok öpüyorum sizi
bu arada herşeyim normal umarım normal doğum yapabilirim
tek endişelendiğim konu kızım brz zayıf umarım ultrason yanılıyodur zayıf olmaz inşallah herkesi öpüyorum
bat cnm tlf sorun var bu aralar cvp vermemem nedenim bu düzelince cvp yazıcam sana ama merak etme daha doğurmadım :))))

YAMANNNNNNNNNNNN madem normal düşünüyon beni unutma bacımmmmmm:)sancıda unutma dualarında banada banada yer ver:)

beni unutma unutmaaaaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selamün aleyküm arkedeşlerr nasılsınız.ben şuan annemlerdeyim bakalım biz elimizden geleni yaptık gerisini RABBİME havale ettik inş.bu ay o güzel haberi sizlere verecekmiyim:))))))))

erşeyin erşeyin ayırlısı beaaaaaaaaaaaa:)

sankim hamiş gibi smiller yollamışım:)

hep meryemmmi yazacak ben şuan annemlerdeyim die:))))))))))işte bende annemlerdeyimmmmmmmm:)

MERYEMMMMMMMM sende iysindir inşallah kuzum:)

hep meryemmmi yazacak ben şuan annemlerdeyim die:))))))))))işte bende annemlerdeyimmmmmmmm:)

MERYEMMMMMMMM sende iysindir inşallah kuzum:)

hahaha ben de annemlerdeyimm canim evden giremedigim icin annemlerden giriyorumm :)ay hic gulecegim yoktu yanii...insallah iyi haberlerini aliriz....

yaman canimmm allah yardimcin olsun dualarimiz seninlee:)

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle prensesinin de zayıflıgına hiç üzülme daha kilo alır karnında bebişin dikkat et kendine bol bol dinlen yorulma sakın sen bebişine lazımsınn

ALLAH yardımcın olsun canım benim. inşaALLAH hayırlsıyla sağsalim kavuşursun prensesine.

inşaALLAH inşaALLAH inşaALLAH. o güzel haberi 8 gözle bekliyoruz senden hannemcimç

kimseler gelmiyo artıkın beee noluyo bizim topiğimize döküldük resmen

BATTTTTTTTTTTTT aslında aktifsin ama nerdesin:)öpt senide ALLAHA EMANET KALIN iysinizdir umarımmm:)

merhaba arkadaşlar erken gebelik testi kulalnıpda gebe oldugunu öğrenenler varmı ? ve pozitif ne şekilde oluyor. ben bugün yaptım ve bir çizgi kırmızı diğeri çok belirgin deil ama çıkmış ince bir çizgi var . belli belirsiz dikkatli bakınca gözüküyor . inş. gebeyimdir

canım iki çizgi var ve biri silikte olsa görülüyorsa hamilesindir burda meryem arkadaşımız regliye bi hafta kala test yapmıştı şimdi 10 aylık bioğlu var bence sen emin olmak adına bide kan testi yaptır..
inşallah hamilesin gelişmeleri haberdar et bizede olurmu..

ablacım ilgin için teşekkür ederim. ben bugün kadın hastalıklarına gittim ultrasonla baktılar reglme 3 gün oldugunu söledim ve bebek olsa bile bakıldıgında daha kesenin bile görünmeyeceğini sölediler amam gene baktı kese yok dedi eğer 3 gün sonra regl olmazsa 10 gün sonra gel bebek varsa görürüz anca o zaman kese görünüyormuş inş. yarabbim. bu ayın başındada yumurtlama testi almıştım 2 çizgi gördüğümde ertesi günü olmuştu inş. vardır bebeğimz allahım isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…