Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Aminnn canımm cok tesekkur ederımm dualarınızı eksık etmeyın opuyorum senıde bebısınıde

slmm canlarr sonunda girebildimm yaaa kendi pc den hala giremiyorumm sizi cok ozledimm:')hepiniz iyisiniz okudum biraz gecmissiiii

yamanimm nasilsin guzell annisss allahh herseyin hayirlisini versinn insallah sapasaglam ol kizini kucaginaa allah mis kokusuyle kucagina aldiginida gorursun insallah.....

hannemm canim benim nasilsin guzel gecmis kontrolun insallah hersey daha iyi olur senin adinaaa

bat canim yarenim nasill bu aralar denk gelmyiruz pek bende gorumcemin kucuk oglu var hafta sonuna dek bizde oyuzden onu gezdirioyrum pek nete giremiyorummm.,yarnimi op benim icinn senide optum

salihaa canim iremim nasil sen nasilsinn gelinimin disi cikmisss hayirlii olsunnn :)bizim daha cikmadi disimiizzz heheh sizide optum cok cokk

mlsg sen nasilsin canim hep ismini unutuyorumm ne guzel seninde bebisin buyuuyorr insallah dahada iyi olursunnn canim yaa
#
mardin47 insallah sende iyisin canim benimm

kizlar hafta sonu avusturyaya gitmistik esimin kuizednine hepimiz hastalanik orada hic bsiey anlamadikk.mide giribi olduk talhada dahil kustu he ihsal oldu bu gun biraz iyi sukurr amaa orada cok kotuydu kuzucugum gecelri atesleniyor hic hali yokk dogru duzgun buisey yemiyor yaaa hepiniz cok optuk kizlar gorusurz
#

çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifa versin. aman dikkat edin kendinize minik paşama iyi bak annesi. kuzuma nazar değmiştir. bizde sizi öptük canım.

canım cok tesekkur ederım ıyı olmaya calısıyorum adet sıkıntısı cekıorum neredeyse 3ay olacak hastalanamadım sınır stres had safhada aglanacak halıme guluyorum sızede cok gecmıs olsun cnm bnm dıkkat edın kendınıze bebısıne de sanada nazar degmıstır annesı bol bol dua oku Allah acıl sıfalar versın nazarlardan saklasınn

canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize bu arada talhaya aşık oldum çok tatlı olmuş..

kızlarrr herkese selamm cok heyecanlıyım durumumu bılenler benım 2.5aydır adet olmadıgımı bılıyolardır en son ılac ıctım bıtelı 6gun oldu yrn doktora gıdıcektım artık neden hastalanamadıgımı ogrenmek ıcın gıtmeden once bır kan testı yaptırııım ne olur ne olmaz dedım gıttım saglık ocagına sabah yetısememısım neyse dedım artık yrn dırek doktora gıderım gecerken eczaneye ugradım ıdrar testı aldımm ama hıc umudum yoktu dırek negatıf dıe baktım ama sonucccccccccc ıkı cızgı kızlaaarrr ayyyy hemen gıttım kan verdım ozelde saat 5te cıkacak cok heyecanlıyım sızce hamıle olabılme ıhtımalım nedır cızgının bır tanesı cok net dıgerıde net ama oburune oranla bıraz sılıkk ayy ne olurr cevap verın olcem heyecandan..

hepinize tskler kizlar allah razi olsunn:)dikkat etmeye calisiyorum ama buyudukce huylari cok degisiyor ya bebeklerinn....
bat canim neyine asik oldunn bakim

kızlarrr kan sonucum cıktı sonuc pozıtıfff Beta-HCG degerımın karsısında 68710 yazıo sonucu aksam uzerı aldıgım ıcın gosterecek doktor bulamadım kac haftalık oldugunu tam olarak bılmıyorum yanııı Allahıma bınlerce kere sukurler olsunkı aratmadı bebısımı Allah ısteyen herkese nasıp etsınnn cok mutluyummm

Ayyyyyy inanmıyorum ya demek 3 ay boyunca boşuna kendini yedin bitirdin inşaALLAH sağlıklı vede güzel bir hamilelik geçirirsin cnım gözün aydın. Valla Bu topik uğurlu aman nazar değmesin topiğimize

canım bence hamilesin ama ilaç kullandım diyosun ne ilacı kullandın..

hepinize tskler kizlar allah razi olsunn:)dikkat etmeye calisiyorum ama buyudukce huylari cok degisiyor ya bebeklerinn....
bat canim neyine asik oldunn bakim

meryem oğlunun yakışıklılığına tatlılığına sevimliliğine gel anlaşalım talha benim damadım olsun..
bu arada kırkbir buçukkkere maşallah oğluma..

canım hadi gözün aydın topiğimiz birine daha uğurlu geldi ne güzel inşallah sorunsuz bi dokuz ay geçirirsin allah isteyen herkese nasip etsin..

Ayyyyyy inanmıyorum ya demek 3 ay boyunca boşuna kendini yedin bitirdin inşaALLAH sağlıklı vede güzel bir hamilelik geçirirsin cnım gözün aydın. Valla Bu topik uğurlu aman nazar değmesin topiğimize

cok tesekkur ederım canımmm ya gercekten oyle 3ay boyunca bosuna paralamısım kendımı megerse bebişimm içinmişş bundan 1ay once yıne kan tahlılı yaptırmıstım ondada cıkmamıstı Allahın işi işte inşallah Allah tamamına erdirir isteyen herkese de nasip eder canım nazar degmesın topıgımıızeee

canıımmm cok tesekkur ederimmm amiinnnn Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..valla ılk gıttıgım doktor farlutal vermıstı onu kullanmadım adet olacakmısım gıbı sancım vardı hastalanırsm dıe ıyıkı de kullanmamısım daha sonra bır doktora daha gıttım o progestan verdı gebelerede verılen bır ılacmıs herhangı bır gebelık durumunda hiçbir sakıncası yokmuş çok şükür Allah o doktordan razı olsun..yalnız sıze bırsey danısmak istiyorum benim hala ara ara adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bu normal olabilir mi..:44:

Selam canlarr hepinizi çok özledim ama bi türlü giremiyoeum 2 haftadır çok hastayım fena öksürüyorum hastaneye gittim faranşit olmuşum ilaç kullanıyorum ama şükür kızım iyi
öylesine bakayım dedim topiğe ve çoook mutlu oldum yeni bebişimiz var demek mardın4747 senin adına çook ama çoook sevindim kocaman bi bebişin var içinde ama haberin yokmuş yerim onu allah yüzünü görmek nasip etsin inşallah hayırlısıyla hemen doktora git ve bizede yaz sonucu rabbim her isteyene versin

meryemcim sizede geçmiş olsun çok

diğer kızlar hepinizi öpüyorum kusura bakmayın çok sık giremiyorum artık
minnoşumda 2150 gram olmuş kısmetse 1 ayımız var tahnini doğuma banada dua edin emii
herkese hayırlı cumalar dilerim

canım beniiimmm çok teşekkür ederimmm Allah banada kısmet etti hemde hiç umudum yokken şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin banada kucagıma almayı nasip etsinn...
iyi bir doktor araştırıyorum canım en kısa zamanda gidip haberleri size de ulaştırcam bende seni kocaman öpüyorum dualarım seninlee kendine ve bebişine iyi bak

geçmiş olsun canım dikkat et kendine kızınada kocaman bi maşallah tosuncukmu gelecek ne hayırlı doğumlar diliyorum sana..

RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir 9 ay nasip etsin. nazar değmesin topiğimize maşaALLAH tütütütütütü

hayırlı cumalar canım benim senin de az vaktin kaldı çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun

kızlar nbrsiniz yaren artık tane tane baba diyo arada halaya benzer bilaf söylüyo ama babyı daha net söylüyo anneyi ne zaman duyucam bakalım..

kızlaarr bugün nihayet doktorumuza gittikkkk bebişimin kesesinide kendisinide gördükkk miniminnacıkkkk mercimek kdrr ayyy çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 6.5 haftalıkmışş aralık sonuna dogru dogum beklenebilirmişş yeyimmm ben onu yeyimmmm doktorumda cok iyi cok guleryuzlu ve esprılı sürekli ona devam edicem Allahın izniyle sevincimi sizlerlede paylaşmak istedimm canlarmmm Allah tamamına erdirsin utandırmasın inşallah öpüyorum hepinizi

gözün aydın canım. dikkat kendine ve bebişimize RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…