Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canlarım nasılsınızzzzzz
ben hala hastalıkla uğraşamıyorum tam düzelemedim hala ama şükür genede
evde işlerim baya bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama onlarıda bitiricez inşallah
herkes nasıl kimseden ses yok bakıyorumda
mardın4747 hayırlı olsun keseniz cnm ne büyük mutluluklar dimi
inşallah hiç bulantın kusman olmaz baya zor bir süreç çünkü
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın benide unutmayın dua edin emi
37. haftadayız artık bide isim bulsak
çocuklarınızıda öpün benden
sevgilerr

kızlaarr bugün nihayet doktorumuza gittikkkk bebişimin kesesinide kendisinide gördükkk miniminnacıkkkk mercimek kdrr ayyy çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 6.5 haftalıkmışş aralık sonuna dogru dogum beklenebilirmişş yeyimmm ben onu yeyimmmm :KK56::KK56: doktorumda cok iyi cok guleryuzlu ve esprılı sürekli ona devam edicem Allahın izniyle sevincimi sizlerlede paylaşmak istedimm canlarmmm Allah tamamına erdirsin utandırmasın inşallah öpüyorum hepinizi :KK16:

canım ya çok sevindim hadi bakalım şimdide senin günlerini heycanlarını sevinçlerini paylaşıcaz inşallah sorunsuz çok güzel bihamilelik dönemi geçirirsin canım dikkat et kendine..

canlarım nasılsınızzzzzz
evde işlerim baya bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama onlarıda bitiricez inşallah
sevgilerr

canım ya işten güçten düzelemiyorsundur azıcık ara ver yada başka biri yapsın sen dinlenmene bak çocuk olunca ararsın bugünlerini valla yaren uyusada kafamı koysam diye hep bekliyorum ama malesef kızım annesinin uyumasını dinlenmesini istemiyor bunada şükür diyorum kızım iyi olsunda varsın ben uykusuz kalayım bugünlerde hep huysuz diştendir diyorum ama hala dişte yok bakalım inşallah çok çektirmeden gelir dişler kendine ve kızına iyi bak öpüyorum ikinizide.. isimde aklımdakiler yine defne azra iclal ecrin yağmur irem miray sıla eylül ela sena lina buğlem bu kadar geliyo şimdilik aklıma..

kimse benim kızımın baba demesine yorum yapmamış maşallah dememiş aşk olsun size şimdide memme diyo mama diyo bakalım daha neler duyucam..:emir_bebek::nazar:

canlarım nasılsınızzzzzz
sevgilerr

canım benim gerçektende öyle yaa acaip farklı duygular çok büyük mutluluklar şimdi dört gözle bekliyoruz kalp atışını duyacağımız günü hayırlısıyla BEbişimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahıımm şimdilik bulantım kusmam yok canım çok şükür umarım böyle devam eder ara sıra bazı şeylerden tiksiniyorum oda normal sanırım sende kendini fazla yorma canım artık çok az kalmış doğumuna dinlenmene bak Allah yardımcın olsun en kolay şekilde geçsin inşallah doğumunn bebişini de öpüyorumm:KK16::KK16:

canım ya çok sevindim hadi bakalım şimdide senin günlerini heycanlarını sevinçlerini paylaşıcaz inşallah sorunsuz çok güzel bihamilelik dönemi geçirirsin canım dikkat et kendine..

kimse benim kızımın baba demesine yorum yapmamış maşallah dememiş aşk olsun size şimdide memme diyo mama diyo bakalım daha neler duyucam..

cok tesekkur ederım canımmm Allah inşallah kucagıma almayıda nasip eder bir sonraki doktor randevusunu dört gözle bekliyorum zaten :kk77:
senin bebişine de kocaman kocaman maşallahhh:nazar::nazar: yerim ben onu Allah nazarlardan saklasın inşallahhhh:emir_bebek:

hepinizin haberlerini okuyorum:)inşallah hastalara şifa yeni konuşanlarada bol bol laf diliyorum.mesaj yamana ve yaren elaya gitsinnn:)

kıslarrrrrr çokkk garip duygulardayım tarif edilemez.bende bilmiyorum ne yaşıyorum ama RABBİM hayırlara getirsin.ne mutluluk ne hüzün ne bileyim işte....

ama bişii diycem size inş bu ay bebğimizi beklemeye başlayacağız.hastalığımın bitişinde YA ALLAH YA BİSMİLLAH deyip başlayacağız:)ne olurrrr dua edin size güveniyorum ve siziii seviyorum öpt ALLAHA EMANET KALINNN DUALARDA UNUTMAYINNN:)

hepinizin haberlerini okuyorum:)inşallah hastalara şifa yeni konuşanlarada bol bol laf diliyorum.mesaj yamana ve yaren elaya gitsinnn:)

kıslarrrrrr çokkk garip duygulardayım tarif edilemez.bende bilmiyorum ne yaşıyorum ama RABBİM hayırlara getirsin.ne mutluluk ne hüzün ne bileyim işte....

ama bişii diycem size inş bu ay bebğimizi beklemeye başlayacağız.hastalığımın bitişinde YA ALLAH YA BİSMİLLAH deyip başlayacağız:)ne olurrrr dua edin size güveniyorum ve siziii seviyorum öpt ALLAHA EMANET KALINNN DUALARDA UNUTMAYINNN:)

canım benin hadi bakalım BİSMİLLAH diyelim seninle beraber gün sayacağız inşallah bu sefer kavuşacaksın yavruna sağlıklı sıhhatli canım ya inan çok istiyorum RABBİM yüzünü güldürsün bu sefer haberlerini bekliyoruz..

canım benin hadi bakalım BİSMİLLAH diyelim seninle beraber gün sayacağız inşallah bu sefer kavuşacaksın yavruna sağlıklı sıhhatli canım ya inan çok istiyorum RABBİM yüzünü güldürsün bu sefer haberlerini bekliyoruz..

canım benim sağol ben inanıyorum ki bu zor imtihanımda hep dualarınla yanımdaydın.durmak yok duaya devammmmm öpüyorum ALLAHA EMANETSİNİZZZZ

kızlarrrrrrrrrrrr sanırım 1-2 ay önce yazmıştım anca girebildimmm ama güzel bi haberle geldimmmm bende :nazar: HAMİLEYİMMMMMMM :nazar:rabbimm tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah:) çok sevinçliyim 5.5.11 de kan testi yaptırdığımda 5 haftalık hamileydim eşime c.tesi ailelere de pazar günü söyledim herkes şoktaaa en çok ta bennn bunu sizinlede paylaşmak istedim yarın doktora gitçez fırsat bulursam yazarım ayyyyyyy allahım şükürler olsun sana kucağımı boş bırakmadığın için.. kızlar özellikle bat ve yamancım bi ara çok yazarken siz de çok yardımcı oldunuz ilgilendiniz benimle sizede çok teşekkür ederimmm kızlarrr hepinizi çokkk öpüyorummmmmm:KK52::KK52:

aranıza 1 anne adayı daha katıldı benide kabul edersiniz dimi :)) :KK49::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrr sanırım 1-2 ay önce yazmıştım anca girebildimmm ama güzel bi haberle geldimmmm bende :nazar: HAMİLEYİMMMMMMM :nazar:rabbimm tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah:) çok sevinçliyim 5.5.11 de kan testi yaptırdığımda 5 haftalık hamileydim eşime c.tesi ailelere de pazar günü söyledim herkes şoktaaa en çok ta bennn bunu sizinlede paylaşmak istedim yarın doktora gitçez fırsat bulursam yazarım ayyyyyyy allahım şükürler olsun sana kucağımı boş bırakmadığın için.. kızlar özellikle bat ve yamancım bi ara çok yazarken siz de çok yardımcı oldunuz ilgilendiniz benimle sizede çok teşekkür ederimmm kızlarrr hepinizi çokkk öpüyorummmmmm:KK52::KK52:

canım benim ya çok sevindim topiğimizde hamilelerimiz çoğaldı ne güzel inşallah sorunsuz bi dokuz ay geçirirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin merak ettiğin birşey olursa çekinme sor olurmu seve seve yardım ederiz..:KK23:

canlarım nasılsınızzzzzz
sevgilerr

merhaba canım oy maşaALLAH büyüttün minik sultanı belki de kucağına dahi almışsındır. RABBİM hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin canım. Kendine ve kızımıza iyi bak. öptük

kimse benim kızımın baba demesine yorum yapmamış maşallah dememiş aşk olsun size şimdide memme diyo mama diyo bakalım daha neler duyucam..:emir_bebek::nazar:

maşaALLAH Minik hanıma RABBİM esirgesin. batcım öp yerime o şirineyi.

haydi bismillah ALLAH rast getirsin. hayırlısıyla RABBİM sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin. inşaALLAH inşaALLAH bu defa RABBİM miniğini önce göbüşüne sonrada sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağında olmasını nasip etsin

valla billa ben diyom bu topik uğurlu :) Haydi anacım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşaALLAH.

Topiğimize Kısır gelse hamile olacak nerdeyse :KK1::KK1::KK1:
MaşaALLAH baksanıza gelen hamile kalıyo gelen kalıyo
Darısı da HANNEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM in başına inşaALLAH hayırlısıyla
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİİNNNNNNNNNNNNNNNN

canım benim ya çok sevindim topiğimizde hamilelerimiz çoğaldı ne güzel inşallah sorunsuz bi dokuz ay geçirirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin merak ettiğin birşey olursa çekinme sor olurmu seve seve yardım ederiz..:KK23:

inşallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim.. hemen bi soru sormak istiyorum:26:
bugün dr gittim keseyi gördük ama kalp atışı yoktu kan testine göre 5.5 haftalık hamile gözüküyorum ama dr göre 4 haftalık .. dr bana ya ovulasyon geç olmuştur yada bi olumsuzluk vardır dedi:KK25:.. yani şuan yarı yarıyaymış şansım ama ne bilim yinede tedirgin oldum kesem var die sevinimmi kalp atışı yok üzülimmi bilmiyorum bildiğim bişi var korkuyorummmm
tecrübeli olan bebişli arkadaşlar akıl verin nolur bişiler yazın söleyin:18:

kızlar slm.bizde bebiş düşünüyoruz doktorum folic asit kullanmaya başla dedi folic plus aldım eczacı günde 1 tane dedi prospektüste günde 3 tane diyo nasıl kullanmalıyım

merhaba canım oy maşaallah büyüttün minik sultanı belki de kucağına dahi almışsındır. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin canım. Kendine ve kızımıza iyi bak. öptük

maşaallah minik hanıma rabbim esirgesin. Batcım öp yerime o şirineyi.

Haydi bismillah allah rast getirsin. Hayırlısıyla rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin. Inşaallah inşaallah bu defa rabbim miniğini önce göbüşüne sonrada sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağında olmasını nasip etsin

valla billa ben diyom bu topik uğurlu :) haydi anacım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşaallah.

Topiğimize kısır gelse hamile olacak nerdeyse :KK1::KK1::KK1:
Maşaallah baksanıza gelen hamile kalıyo gelen kalıyo
darısı da hannemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm in başına inşaallah hayırlısıyla
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnn

saliham ne de güzel dua etmişsinnnn canımmmmmmm benimmm:)sağol rabbim razı ols inş:)öpüldünüz hanımefendiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar slm.bizde bebiş düşünüyoruz doktorum folic asit kullanmaya başla dedi folic plus aldım eczacı günde 1 tane dedi prospektüste günde 3 tane diyo nasıl kullanmalıyım
canım RABBİM tez vakit hayırlısıyla versin nş:)sana bana isteyen herkeşşşşşe herkeşşeeee:)valla bende bismillah dedim başladım ben kullanmayı unuttum ark sordum ben günde 3 tane aldım ve hep birlikte aldım dedi bende az evvel 3 tanesiyle başladım bak kafam karıştı napsakki:)

:KK51:
inşallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim.. hemen bi soru sormak istiyorum:26:
bugün dr gittim keseyi gördük ama kalp atışı yoktu kan testine göre 5.5 haftalık hamile gözüküyorum ama dr göre 4 haftalık .. dr bana ya ovulasyon geç olmuştur yada bi olumsuzluk vardır dedi:KK25:.. yani şuan yarı yarıyaymış şansım ama ne bilim yinede tedirgin oldum kesem var die sevinimmi kalp atışı yok üzülimmi bilmiyorum bildiğim bişi var korkuyorummmm

bitanem öncelikle gözün aydın.sana şunu söylemek istiyorum bak bizim hesabımız ve doktorrların hesabı kesinlik az etmiyor dikkat edersen son adet tarihine göre hesaplanıyor ama yumurtlama 2 hafta sonra başlıyor nerdeyse.ve senin ne zaman birlikte olduğunu hangi birlikte olduğun zamandan döllenme olduğunu ne sen ne dr bilir.o yüzden içini ferah tut belkide senin ki yumurtlamanın son günü oldu bilinmez ki.RABBİME havaale et.hamileliğin boyunca dua et RABBİME sığın.öpt güzel haberlerini bekliyoruz inş:)

:KK51:

bitanem öncelikle gözün aydın.sana şunu söylemek istiyorum bak bizim hesabımız ve doktorrların hesabı kesinlik az etmiyor dikkat edersen son adet tarihine göre hesaplanıyor ama yumurtlama 2 hafta sonra başlıyor nerdeyse.ve senin ne zaman birlikte olduğunu hangi birlikte olduğun zamandan döllenme olduğunu ne sen ne dr bilir.o yüzden içini ferah tut belkide senin ki yumurtlamanın son günü oldu bilinmez ki.RABBİME havaale et.hamileliğin boyunca dua et RABBİME sığın.öpt güzel haberlerini bekliyoruz inş:)

canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ...

ben çok yoğun bi işte çalışıyorum bide inan ki forum kullanmasını ilk burda denedim ilk ve tek yazdığım site diyebilirim ama halen çok ama çokk ii bilemiyorum biraz hakkında bilgi sahibi olayım dedim sadece 1mesajını okudum yaşadıkların kolay değil rabbim sana da sabır versin... tez zamanda darısı başına inşallah :)

canım korkma kalp atışı 7 veya 8. haftalarda duyuluyor bende ilk doktor kontrolunde keseyi 2 hafta sonrada kalp atışını duymuştum bende senin gibi çok tedirgin olmuştum kalp atışını duyana kadar sabırlı ol stres yapma sakın iki haftaya kadar duyarsın sende.

maşaALLAH Minik hanıma RABBİM esirgesin. batcım öp yerime o şirineyi.

sağol salihacım sende iremi öpbenim yerime..

hoşgeldin arkadaşım inşallah bu topik sanada uğurlu gelir hakkında hayırlısı olsun..

X