Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm 5inde yaptık biraktık olmaz ama devam et gün aşırı çalışmaya güzel haberlerini beklioruz

hey yavrum hey yaaa yarenime bakkk dönmeyede başlamışşş aferin bnm güzel kuzuma
buarada diş döneminde kolaylıklar dilerim biraz huzursuz oluorlarmış inşallah hiçbişi olmadançıkartır o güzel dişlerinide seni ısırma hikayelerini dinleriz

mrb kızlar nasılsınız biz iyi değiliz çok moralim bozuk kızım hastalandı dün iki kere acile götürdük burnu çok fena tıkandı zor nefes alıyodu yavrum gün boyu ağladı bir sürü ilaç verdiler uyurken bişeyi yok kuzumun ama uyanıkken zor nefes alıyo serum fizyoloji damlatıyorum burnuna iyi geldi bakalım inşallah kökten açılır tıkanıklığı kızımın yavrum öğle ağladıki dün içim parçalandı doğduğundan beri böyle ağlamamıştı hiç kendimi kaybettim burun tıkanıklığına böyle kendimi kaybettim ALLAH kimsenin başına vermesin ALLAH korusun daha ağır bihastalık geçirince ne olur halim bilemiyorum RABBİM bütün bebişlere sağlık sıhhat versin...

canım çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda geçer.Bu ara hep duyuyoruz böyle şeyleri çevreden,malum kış ayları! bu günler de geçer -merak etme sen ...

canım ya kıyamam ben ona rabbim en kısa sürede şifa melekleri yollasın da iyi olsun prensesin üzülme sen annesi kaybetme kendini sen bebişine lazımsın
tekrar tekrar çokkkk geçmiş olsun

Merhabalar,
6 aylık evliyim. Ben de pek çoğunuz gibi çok yakın zamanda, iki ay önce çocuk sahibi olmaya karar verenlerdenim. şugünlerde kritik 6-7 günlük verimli dönemi yaşıyoruz eşimle. 22 Şubat'ta belli olacak kısmetse. ilk aylarda zor olduğunu duydum, ocak ayında ilk kez denedik ama olmadı. kısmetse bu ay güzel haber alırız ve hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşırız burada.

canım çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda geçer.Bu ara hep duyuyoruz böyle şeyleri çevreden,malum kış ayları! bu günler de geçer -merak etme sen ...

canım ya kıyamam ben ona rabbim en kısa sürede şifa melekleri yollasın da iyi olsun prensesin üzülme sen annesi kaybetme kendini sen bebişine lazımsın
tekrar tekrar çokkkk geçmiş olsun

sağolun kızlar kızım bugün daha iyice dün hiç gülmüyodu bugün hep
gülücükler saçıyo etrafa burun tıkanıklığı geçtigibi ama hala çok aşırı hapşırıyo
geçecek inşallah rabbiminde izniyle ama banada geçti sanki çok halsiz hissediyorum kendimi
ALLAH bütün hasta olanlara acil şifalar versin kızımada..:94::94:

Bat çok geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar ikinizede allah korusun onlara bişey olsa biizm içimiz parçalanıyor çok haklısın üzülmekte
mlsfb cnm ya sanada allah yrd olsun çokk iyi anlıyorum seni bende yaşadım aynı zor zamanları ama hepsi geçicek unutulacak hatta yaşamamış zannedeceksin kendini emi moralini düzgün tut sağlıklı olsunda kuzucuğun gerisi unutuluyor...

Kızlar cumartesi gece benimde kanamam geldi çok korktum kızıma bişey olacak diye
ağlamaktan içim çıktı acile gittik şükür kızım iyiydi ama pazar sabah baktım yine geliyo kendi doktoruma gittim kızımı gördüm yine şükür herşeyimiz iyi ama ben çok koktum canım kızım yaa allah sağlıkla kucağımıza almak nasp etsin hepimize acılarını göstermesin rabbim

yirim o kuzuları bennnn

hannemde gitmiştir güzel haberlerle gelsin inşallah
yeni gelen arkadaşım hg sende dilerim tez zamanda gelir bir minnoş sizede
Ama takvime aldanmayın yumurtlama vs canınız istedikçe çalışın emi allah boş oturanı sevmez

canımmm allah acil şifalar versinnn ne olur kendini üzmeee kuzumada dikkat et rabbim hastalıklardan nazarlardan korusun meleğimizi

yamannnnn ne kanaması peki nedne kanama olmu olurmuymuşki dr un ne dedi daha açık yazsanaa

inşallah bidaha olmazzz dikkat et kendineeee allah nazardan korusunn

teşekkürler canım evet zaten ilk denemelerde yüzde 30 ihtimal oluyormuş :95: ,ama biz kadınlar yok mu-hemennn o hisse kapılıveriyoruz.hayırlısı...

yamannnnn ne kanaması peki nedne kanama olmu olurmuymuşki dr un ne dedi daha açık yazsanaa

inşallah bidaha olmazzz dikkat et kendineeee Allah nazardan korusunn

cnm ilk kez yaşadım bende cumartesi gecesi bi baktım çamaşırımda brz kahverengi kanama var ama yoğundu yani az değildi
çok korktum acile gittik hemen şükür b sorun yoktu nedenini bende bilmiyorum allah hepimizi korusun

teşekkürler canım Evet zaten ilk denemelerde yüzde 30 ihtimal oluyormuş :95: ,ama biz kadınlar yok mu-hemennn o hisse kapılıveriyoruz.hayırlısı...

bak cicim sana tecrübemi söleyeyim ben 3. Ayda hamıle kaldım
ilk 2 ay çok merakla bekledim oldumu tuttumu diye
ayağa kalkmadım ilişkiden sona ateş ölçme yöntemi, yok yumurtlama takibi yok o yok bu bissürü ayrıntı var hepsini denedm ama sadece kafa karıştırdı 3. Ayda dedim kendime bu ne yaa olur elbet hiç dikkat etmedim canım isterse ilişkiye girdim kalkıp duş aldım hemen ve oldu çok şükür en önemlisi relax olmakmış
dr git tüm kontrollerini yaptır folik aside başla gerisini allaha bırak

kızlarrr hepinize günaydın :118:

yamancım çokkkk geçmiş olsun ya bi anda okuyunca çok şaşırdım peki neden olurmuş yani normalmiymiş öyle olması? yada sorumu boşver sen iyiysen bebişimizde iyiyse sorun yok hatırlama tekrar

batçım bak sana demiştik üzülme iyileşçek diye allahın izniyle bak iyileşmişte anneciğine kuzusu gülücükler saçıyomuş :))

burada böyle güzel bir topik varmış ta benim haberim mi yokmuş...çok uzak kaldım bu aralar kk dan...

kızlar nihayet bizde karar verdik bebeiş yapmaya eşim hemen istiyor ben ise yaza doğru hamile kalmayı düşünüyorum...sizce hangisi mantıklı...:82:

slm kiizlar nasilsinizzz

bat canim gecmis olsun yarenime iyi bakkk allh acil sifalar versin cocuklarin hastaligi cok zor oluyormasallahy aren erken baslamis donmeye benim sisko daha donmuyorrr dis icinde kolaylik versin rabbimm...bizimde bu aralar o sorun var geceleri felan agliyorr herseye saldiriyor kasimak icin....

bende grip oldum kizlar cok hastayim sukur talha iyi ona gecmesinden cok korkuyorum hertarafim agriyorr cok halsiz bi durumdayimm sagolsun esim geceleri talhayla ilgileniyorr yoksa zor olurdu ben eskisi kadar giremiyorum yaa evde isim hic bitmiyor hep bi eksik cikiyor gun boyu onlarla ugrasiyorum:)

YAMAN canim sanada gecmis olsun insallah bidaha olmaz allah kizini korusun sagsalim kucagina alirsin insallah
HANNEM ve DERYABERILINDE insallah guzel haberlerini aliriz allah yardimcilari olsun melekleri en kisa zamanda gobuslerinde olsun insallahh

yeni gelen arkadalr hosgeldinizz en kisa zamanda insallah olur bebisleriniz yamaninda dedigi gibi stres yapmayin rahat olun zamani geldiginde olucak nasil olsaa herseyin yeri ve zamani var allah yardim etsinn

öncelikle şartlarına bak cnm kaç aylık evlisin yaşın borcun alacağın vs
eğer bunlar sorun değil diyosan hemen denemelere başla ama öncelikle folik aside başla emi eczaneden direk alabilirsin dr a sormadan.
birde şu var denediğin ay hemen olucak diye bişey yok ya hemen olmazsa ihtimali var birde hakkınızda hayırlısı diyorum

CNM YA ÇOK GEÇMŞ OLSUN DİKKAT ET KND TAM HASTALIK ZAMANI
AMAN TALHAYA BİİŞEY OLMASINDA BİZ NASIL OLSA ÇEKERİZ

SAOL CNM BEBEĞİM İYİ ÇOK ŞÜKÜR KANAMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR RİSKLİ Bİ DURUM YOKTU BAŞKA ŞİMDİ YOK AMA ÇOK KORKTUM YARAMAZLIK YAPTI KIZIM

canımmm allah acil şifalar versinnn ne olur kendini üzmeee kuzumada dikkat et rabbim hastalıklardan nazarlardan korusun meleğimizi

slm kızlar uzun uzun yazamıcam acelem var bi bakayım dedim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızım iyileşiyor bugün çok daha iyi ..
yamancım geçmiş olsun canım okuyunca korktum bende dikkat et kendine aman diyim..
meryemcim sanada geçmiş olsun
mlsfb canım sende iyibak kendine ve bebişe öpüyorum hepinizi
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgelidini topiğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…