Merhaba arkadaşlar,Allah hepimize eli ayağı düzgün saglıklı hayırlı evlatlar nasip eyler inşallah.Ben de hamile kalmak istiyorum,o nedenle çalışmalara başladık.ovülasyon günümden sonraki gün olan 5 şubatta korunmadık,adetimin de bu ayın 18inde veya 19unda gelme ihtimali oldugunu tahmin ediyorum...hayırlısı olur inşallah hepimiz için,ben de sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim,beni de alın aranızaa,olur mu
[
sağol canım ALLAH ta sana yardım etsin çok zor bir durum yaşadıkların umarım tez zamanda geçerde hamileliğini yaşamaya başlarsın...
deryacım inşallah ilk denemede döllenir yumurtalar ALLAH yüzünüze baksın inşallah sende geçen seneden bu zamana baya uğraştın bebek için artık hakkındır dualarıma senide ekleyeceğim bende dua okumak isterim ama benimde şöyle bi sorunum var aşırı unutkanım unutup okuyamamaktan korkuyorum söz vermiyim ama yinede okumaya çalışıcam senin için okuduğum sayıyı bildiririm özelden..
kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla bugün kendisine mama almaya gittik hava çok güzeldi gezdik geldik
babamızın ayağı ağrıdığı için o gelemedi kuzenleriyle gittim..
neyse asıl haber kızım diş çıkarıyo dünden beri dili dışarda salyaları çoğaldı çay kaşığıyla vuruyorum pıt pıt sesler geliyo birde bugün yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeye başladı işte bizden böyle
sizler nasılsınız..
mrb kızlar nasılsınız biz iyi değiliz çok moralim bozuk kızım hastalandı dün iki kere acile götürdük burnu çok fena tıkandı zor nefes alıyodu yavrum gün boyu ağladı bir sürü ilaç verdiler uyurken bişeyi yok kuzumun ama uyanıkken zor nefes alıyo serum fizyoloji damlatıyorum burnuna iyi geldi bakalım inşallah kökten açılır tıkanıklığı kızımın yavrum öğle ağladıki dün içim parçalandı doğduğundan beri böyle ağlamamıştı hiç kendimi kaybettim burun tıkanıklığına böyle kendimi kaybettim ALLAH kimsenin başına vermesin ALLAH korusun daha ağır bihastalık geçirince ne olur halim bilemiyorum RABBİM bütün bebişlere sağlık sıhhat versin...
cnm 5inde yaptık biraktık olmaz ama devam et gün aşırı çalışmaya güzel haberlerini beklioruz
mrb kızlar nasılsınız biz iyi değiliz çok moralim bozuk kızım hastalandı dün iki kere acile götürdük burnu çok fena tıkandı zor nefes alıyodu yavrum gün boyu ağladı bir sürü ilaç verdiler uyurken bişeyi yok kuzumun ama uyanıkken zor nefes alıyo serum fizyoloji damlatıyorum burnuna iyi geldi bakalım inşallah kökten açılır tıkanıklığı kızımın yavrum öğle ağladıki dün içim parçalandı doğduğundan beri böyle ağlamamıştı hiç kendimi kaybettim burun tıkanıklığına böyle kendimi kaybettim ALLAH kimsenin başına vermesin ALLAH korusun daha ağır bihastalık geçirince ne olur halim bilemiyorum RABBİM bütün bebişlere sağlık sıhhat versin...
canım çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda geçer.Bu ara hep duyuyoruz böyle şeyleri çevreden,malum kış ayları!bu günler de geçer -merak etme sen ...
canım ya kıyamam ben ona rabbim en kısa sürede şifa melekleri yollasın da iyi olsun prensesin üzülme sen annesi kaybetme kendini sen bebişine lazımsın
tekrar tekrar çokkkk geçmiş olsun
Bat çok geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar ikinizede allah korusun onlara bişey olsa biizm içimiz parçalanıyor çok haklısın üzülmekte
mlsfb cnm ya sanada allah yrd olsun çokk iyi anlıyorum seni bende yaşadım aynı zor zamanları ama hepsi geçicek unutulacak hatta yaşamamış zannedeceksin kendini emi moralini düzgün tut sağlıklı olsunda kuzucuğun gerisi unutuluyor...
Kızlar cumartesi gece benimde kanamam geldi çok korktum kızıma bişey olacak diye
ağlamaktan içim çıktı acile gittik şükür kızım iyiydi ama pazar sabah baktım yine geliyo kendi doktoruma gittim kızımı gördüm yine şükür herşeyimiz iyi ama ben çok koktum canım kızım yaa allah sağlıkla kucağımıza almak nasp etsin hepimize acılarını göstermesin rabbim
yirim o kuzuları bennnn
hannemde gitmiştir güzel haberlerle gelsin inşallah
yeni gelen arkadaşım hg sende dilerim tez zamanda gelir bir minnoş sizede
Ama takvime aldanmayın yumurtlama vs canınız istedikçe çalışın emi allah boş oturanı sevmez
yamannnnn ne kanaması peki nedne kanama olmu olurmuymuşki dr un ne dedi daha açık yazsanaa
inşallah bidaha olmazzz dikkat et kendineeeeAllah nazardan korusunn
teşekkürler canımEvet zaten ilk denemelerde yüzde 30 ihtimal oluyormuş :95: ,ama biz kadınlar yok mu-hemennn o hisse kapılıveriyoruz.hayırlısı...
burada böyle güzel bir topik varmış ta benim haberim mi yokmuş...çok uzak kaldım bu aralar kk dan...
kızlar nihayet bizde karar verdik bebeiş yapmayaeşim hemen istiyor ben ise yaza doğru hamile kalmayı düşünüyorum...sizce hangisi mantıklı...:82:
slm kiizlar nasilsinizzz
bat canim gecmis olsun yarenime iyi bakkk allh acil sifalar versin cocuklarin hastaligi cok zor oluyormasallahy aren erken baslamis donmeye benim sisko daha donmuyorrr dis icinde kolaylik versin rabbimm...bizimde bu aralar o sorun var geceleri felan agliyorr herseye saldiriyor kasimak icin....
bende grip oldum kizlar cok hastayim sukur talha iyi ona gecmesinden cok korkuyorum hertarafim agriyorr cok halsiz bi durumdayimm sagolsun esim geceleri talhayla ilgileniyorr yoksa zor olurdu ben eskisi kadar giremiyorum yaa evde isim hic bitmiyor hep bi eksik cikiyor gun boyu onlarla ugrasiyorum:)
YAMAN canim sanada gecmis olsun insallah bidaha olmaz allah kizini korusun sagsalim kucagina alirsin insallah
HANNEM ve DERYABERILINDE insallah guzel haberlerini aliriz allah yardimcilari olsun melekleri en kisa zamanda gobuslerinde olsun insallahh
yeni gelen arkadalr hosgeldinizz en kisa zamanda insallah olur bebisleriniz yamaninda dedigi gibi stres yapmayin rahat olun zamani geldiginde olucak nasil olsaa herseyin yeri ve zamani var allah yardim etsinn
brengarenk
kızlarrr hepinize günaydın
yamancım çokkkk geçmiş olsun ya bi anda okuyunca çok şaşırdım peki neden olurmuş yani normalmiymiş öyle olması? yada sorumu boşver sen iyiysen bebişimizde iyiyse sorun yok hatırlama tekrar
batçım bak sana demiştik üzülme iyileşçek diye allahın izniyle bak iyileşmişte anneciğine kuzusu gülücükler saçıyomuş :))
Bat çok geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar ikinizede allah korusun onlara bişey olsa biizm içimiz parçalanıyor çok haklısın üzülmekte
mlsfb cnm ya sanada allah yrd olsun çokk iyi anlıyorum seni bende yaşadım aynı zor zamanları ama hepsi geçicek unutulacak hatta yaşamamış zannedeceksin kendini emi moralini düzgün tut sağlıklı olsunda kuzucuğun gerisi unutuluyor...
Kızlar cumartesi gece benimde kanamam geldi çok korktum kızıma bişey olacak diye
ağlamaktan içim çıktı acile gittik şükür kızım iyiydi ama pazar sabah baktım yine geliyo kendi doktoruma gittim kızımı gördüm yine şükür herşeyimiz iyi ama ben çok koktum canım kızım yaa allah sağlıkla kucağımıza almak nasp etsin hepimize acılarını göstermesin rabbim
yirim o kuzuları bennnn
hannemde gitmiştir güzel haberlerle gelsin inşallah
yeni gelen arkadaşım hg sende dilerim tez zamanda gelir bir minnoş sizede
Ama takvime aldanmayın yumurtlama vs canınız istedikçe çalışın emi allah boş oturanı sevmez
canımmm allah acil şifalar versinnn ne olur kendini üzmeee kuzumada dikkat et rabbim hastalıklardan nazarlardan korusun meleğimizi
kızlarrr hepinize günaydın :118:
yamancım çokkkk geçmiş olsun ya bi anda okuyunca çok şaşırdım peki neden olurmuş yani normalmiymiş öyle olması? yada sorumu boşver sen iyiysen bebişimizde iyiyse sorun yok hatırlama tekrar
batçım bak sana demiştik üzülme iyileşçek diye allahın izniyle bak iyileşmişte anneciğine kuzusu gülücükler saçıyomuş :))
slm kiizlar nasilsinizzz
bat canim gecmis olsun yarenime iyi bakkk allh acil sifalar versin cocuklarin hastaligi cok zor oluyormasallahy aren erken baslamis donmeye benim sisko daha donmuyorrr dis icinde kolaylik versin rabbimm...bizimde bu aralar o sorun var geceleri felan agliyorr herseye saldiriyor kasimak icin....
bende grip oldum kizlar cok hastayim sukur talha iyi ona gecmesinden cok korkuyorum hertarafim agriyorr cok halsiz bi durumdayimm sagolsun esim geceleri talhayla ilgileniyorr yoksa zor olurdu ben eskisi kadar giremiyorum yaa evde isim hic bitmiyor hep bi eksik cikiyor gun boyu onlarla ugrasiyorum:)
YAMAN canim sanada gecmis olsun insallah bidaha olmaz allah kizini korusun sagsalim kucagina alirsin insallah
HANNEM ve DERYABERILINDE insallah guzel haberlerini aliriz allah yardimcilari olsun melekleri en kisa zamanda gobuslerinde olsun insallahh
yeni gelen arkadalr hosgeldinizz en kisa zamanda insallah olur bebisleriniz yamaninda dedigi gibi stres yapmayin rahat olun zamani geldiginde olucak nasil olsaa herseyin yeri ve zamani var allah yardim etsinn