- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 38
meryemcim çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya verilmiş sadakan varmış bi okutun yeni evinizi nazar varsa olur olur bende çoğu zaman kızım için kaynattığım suyu her seferinde unutuyorum ne olacak bu unutkanlığım bilmiyorum ya neyse tekrar geçmiş olsun ve unutmadan yeni evinizde mutlu huzurlu oturmanız dileğiyel talhamı öp benimiçin..
Hannemcim güle güle gel güle güle git istanbulun neresine geliyosun inşallah doktordan yüzün gülerek çıkarsın ve tahlilllerinde temiz çıkar hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle..
Iyiyim canım sağol eşim aynı ya pazartesine kadar raporlu parmağındaki morluklar ayağına dağılıyor baba kız uyuyolar şimdi..
Sen nasılsın mutfağa hala giremiyormuşsun aç nasıl duruyorsun canım ya allah yardımcın olsun..
Yamancım sen nasılsın seninde bulantıların had safadaymış ama geçmiş darısı mlsfbinin başına
kızımız kıpır kıpır demek yerim ben onun kıpırtılarını isme karar verdinizmi ne koyacaksınız kızımızın yoluda bahtıda açık olsun inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun annesi gibi güzel olsun..
iyim bende cnm saol şükür benim bulantılar bitti düşünmesi bile kötü
Allah çekenlere kolaylık versin
isim hala bulamadık yaa amma zormuş önerilere açığım hala öptüm hepinize hayırlı cumalar