canım seni ümütlendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerimin başında geliyodu kasıklarımda batma oluyodu sol tarafımda bi ağırlık karın ağrısı şimdi kızım 4.5 aylık oldu inşallah bebiş vardır ben şu yumurtalama günlerini pek anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..
yaaa canım benim ya ciddimisin geliyomu yani
ama daha 4 gün oldu ya ondan ne bilim off kafam karıştı yaw :26: muallakta kalmakta çok kötüymüş
gerçi ben daha olup olmadığınıda bilmiyorum ama rabbim kimseye bebiş aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
cnm ya hakkınızda hayırlısı diyorum ilk atış olmuş bundan sonra bırakmayın denemelere devam diyorum tam gaz ileri
tatlım amin inşallah hepiniz için hayırlısı ne ise olsun da yaw ben dikkat ettim de hep soru soruyorum
kendimi bu konuda ne kadar az geliştirmişim
neyse kızlar ya ben sanırım bi soru daha sormak zorundayım olası bi durumda zarar görmemek için bilginiz varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz?:26:
şimdi benim hesabıma göre ayın 19 unda adet görcem ama o günde eşim bizim için rezarvasyon yaptırmış kartepeye gitçez
ve tabi malum karr ve soğuk olucak ve bizim ilk tatilimiz diyebilirim (tabi tatil denirse 2 gün ) şimdi sorum şu ben gitmeden önce geciktirici ilaç kullanayım diyorum da peki ya hamile isem napçam ben? yani ilacı içersem adet geciksin die ve daha vitamin olan bebiş zarar görürmü? eğer hamile değilsem orda atış talimine devam etçektik
:78:içinden çıkamadım hamilelik testleride adetin 1 hafta gecikmesi gerekiyomuş yapabilmek için pofff içinden çıkılmaz bi durum oldu napçam ben...
:95::84:
GÜLDÜRDÜN BENİ CNM YAA DU BAKALIM NE BU ACELE
4 GÜNDE BELLİ OLSAYDI YAŞAMIŞTIK OZAMAN
ÖNCELİKLE EMİN OLMAK İÇİN GİTMEDEN BİKAÇ GÜN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIR EN KESİN SONUÇ İÇİN AMA OZAMANDA ÇIKMAYABİLİYOR
BENCE RİSKE ATMA VE İLAÇ KULLANMA ZATİ O İLAÇLAR AĞIR OLUYOR HİÇ GEREK YOK
YAPAMADIKLARINIZI EVDE YAPARSINIZ
ANLADIN DİMİ
2 GÜN İÇİN KİMYASAL ALMA BNCE BELKİ VARSA MİNİĞİN İÇİNDE TEHLİKEYE DÜŞMESİN