cok cok teşekkür ederim hakikaten zor allah kimseye yaşatmasın..bi önceki msjda anlattıgım gibi 24 yasındaym belki benm için erken ama eşim 10 yaş büyük o yüzden birde kendisi çok istiyor bende söyledim bunları ama tekrar yasamıcaksın hersey duzelıcek diyor kararsızım yani hala ama oluruna bıraktım pişman olmam inşallah
cnm benim hiiç üzülme korkma herşey olacağına varır ama endişeyle günlerini zehir etme kendine emi . Rabbim büyük ne kadar zor olsada annelik gbi yüce bi duyguyu yaşamk çok önemliAllah aratmasın inşallah :81:
günaydınnn kızlarrrrrrrr
batcım çok çok geçmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun inşallah insanın acısı ağrısı nerdeyse kalbi orda atar derler kızın içinde üzülme tatlım herşey onların sağlıklı geleceği iiçn bnmde içim fena olur herhangi bir çocuğa bile yapılırken birde bebeği düşünemiorum bilee allah yarenimize güç kuvvet direnç versinn
denizin kızı allahım sen bilirsin de hayırlısı ise sen o isteği içime ver de herşey yoluna girer canım
yamaannn bu tetenoz aşısı acıtıormu bir etkisi falan oluormu yan etki yanii buarada iyi sonuçların olsun inşallahh
Günaydıın canlar
mlsfb cnm gözün aydın çoook sevindim kalp atışınaRabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin olmayanlarada nasip etsin
Bat cnm geçmiş olsun eşine allah korusun ya daha kötüsü olsaydı
kızın içinde üzülme cnm mecburuz sağlık için
bende sabah salık ocağına gittim tetanoz aşımın 2. Si oldu kan idrar tahlili yapıldı
2 gün sonra çıkacak sonuçlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
ben çıkıyorum öptüm sizi
günaydın arkadaşlar :)
bat geçmiş olsun ...abimde mermer işinde çalışıyordu onun ayağına da mermer düşmüştü 2 aya yakın çalışamadı ve hala ayak kendini tam toparlayabilmiş değil.
Günaydınnn kızlarrrrrrrr
batcım çok çok geçmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun inşallah insanın acısı ağrısı nerdeyse kalbi orda atar derler kızın içinde üzülme tatlım herşey onların sağlıklı geleceği iiçn bnmde içim fena olur herhangi bir çocuğa bile yapılırken birde bebeği düşünemiorum bilee allah yarenimize güç kuvvet direnç versinn
denizin kızı allahım sen bilirsin de hayırlısı ise sen o isteği içime ver de herşey yoluna girer canım
yamaannn bu tetenoz aşısı acıtıormu bir etkisi falan oluormu yan etki yanii buarada iyi sonuçların olsun inşallahh
kızlar ne tuhaf bir günne günaydın diyoruz.
Defne joy foster ın öldüğünü öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağlıorum allah rahmet eylesin.
Herşeyi geçtim daha bebeği1,5 yaşında ya rabbimin takdiri ama keşke bu kadar küçük meleği olan anneler ölmese önce hayata hazırlasa çocuklarını
şimdi tv de eşini gördüm cenazesinin çıkarılışını falan çok fena oldum
allahım ölümün sıralısını ve hayırlısını versin
Kızlar ne tuhaf bir günne günaydın diyoruz.
Defne joy foster ın öldüğünü öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağlıorum Allah rahmet eylesin.
Herşeyi geçtim daha bebeği1,5 yaşında ya Rabbimin takdiri ama keşke bu kadar küçük meleği olan anneler ölmese önce hayata hazırlasa çocuklarını
şimdi tv de eşini gördüm cenazesinin çıkarılışını falan çok fena oldum
Allahım ölümün sıralısını ve hayırlısını versin
bende şok oldum okuyunca hayat kısa malesefki ölümde zamansız geliyor böyle
o yüzden hiçbşeyi dert etmemek lazım ama biz hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz rabbim herşeyn hayırlısını versin:26:
slm canlar nasilsinizz biz iyiyiz bugun netimiz acildi yeni evimdeyim artik sukur.oyle ozlemisimki buyuk ferah bi evi rabbime binlerce kez sukurler olsun.bugun bi kaza atlattik kizlar evde ocaga serbet koymustum :ekmek ve talhaya mama almk icin markete gittim ocagi aik unutmusum.tam talhaya mamalari secerken aklima geldi eve geldim ama geri dondugumde mutfak tamamern duman olmus koridora dogru gelmeye baslamismis duman.tencereyi nasil attim hic bilmiyorum mutfaktan biraz duman cikinca iceri bi girdim tencereyi tezgahin ustune atmisim ve yanmis:daha buraya tasinirken almistik esimde caniniz sdagolsun size bisey olmadi aliriz yenisini dediböyle bigun gecirdik iste yarin talhanin asisi var,sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim daha optum hepinizii insallh sik sik gorurcez bundan sonra
slm canlar nasilsinizz biz iyiyiz bugun netimiz acildi yeni evimdeyim artik sukur.oyle ozlemisimki buyuk ferah bi evi rabbime binlerce kez sukurler olsun.bugun bi kaza atlattik kizlar evde ocaga serbet koymustum :ekmek ve talhaya mama almk icin markete gittim ocagi aik unutmusum.tam talhaya mamalari secerken aklima geldi eve geldim ama geri dondugumde mutfak tamamern duman olmus koridora dogru gelmeye baslamismis duman.tencereyi nasil attim hic bilmiyorum mutfaktan biraz duman cikinca iceri bi girdim tencereyi tezgahin ustune atmisim ve yanmis:daha buraya tasinirken almistik esimde caniniz sdagolsun size bisey olmadi aliriz yenisini dediböyle bigun gecirdik iste yarin talhanin asisi var,sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim daha optum hepinizii insallh sik sik gorurcez bundan sonra
güle güle oturun inş.çokkkkkkkk geçmiş ols aman dikkat et güzelim evden çıkarken ayetel kürsü oku bilmiyorsan ezberlesen iyi olur bi sadaka ver inş.talhama iyi bak öpüyorum seni ve talhamı:)
yarn ist yolcusuyum.tahlil için daularını esirgeme canım ark:)
ALLAHA EMANET KALIN:)
güle güle oturun inş.çokkkkkkkk geçmiş ols aman dikkat et güzelim evden çıkarken ayetel kürsü oku bilmiyorsan ezberlesen iyi olur bi sadaka ver inş.talhama iyi bak öpüyorum seni ve talhamı:)
yarn ist yolcusuyum.tahlil için daularını esirgeme canım ark:)
ALLAHA EMANET KALIN:)
yamannn sen nasılsın kızışın napıor kıpırdanmalar ne durumda
bnm bulantılr tam gaz devam ama günlerden sonra ilkdefa açıktım bugün ve hızlıca mutfağa girip ekmekle peynir alıp çıktım ama okadar fenaydıki anlatamam ben ndn bu mutfaktan bukadar tiksindim anlamıorum. ilaçlarda işe yaramadı uff
bat cım sen nasılsın eşin nasıl oldu?
Kıpırtılar süper gidiyo mşlh kızıma çok eğlenceli hakketen
bulantı hapları hiç işe yaramıyor bilesin hatta ben 1 tane içtim denemek için berbat yaptı beni tam 3 gün aşırı kustumm bidahada içmedim umarım sende işe yarar ama pek sanmıyorum yarayacağını kullanıp kullanmamak sana kalmış ama folik asit kullan mutlaka sakın atlama
ben en çok buzdolabından ve sudan tiksinmiştim gerç geri kalan herşeydende tiksiniyodum gene tek rahat içtiğim şey türk kahvesiydi ve de portakal dı bi onlardan tiksinmedim ama son bikaç haftadır onları gözüm göresi yok demekki değişiyorum yinede hamılelik çok tuhaf bişey aklına gelmez şeyler yaşıyosun yatınca eşime yalvarıyodum bana doğru dönme diiye çok tiksiniyodum yaklaşsa bana gene bulanıyodum manyak bişey olmuştum şükür geçtiler çok az bikaç şey var onun dışlında sırf su içebildğimiz için secdeye kapanmamız lazım açlık susuzluk çok zormuş çokk
Başım ağrıyor bu günlerde hep nedenseee :26: