- 26 Ağustos 2010
- 114
- 1
öncelikle şartlarına bak cnm kaç aylık evlisin yaşın borcun alacağın vs
eğer bunlar sorun değil diyosan hemen denemelere başla ama öncelikle folik aside başla emi eczaneden direk alabilirsin dr a sormadan.
birde şu var denediğin ay hemen olucak diye bişey yok ya hemen olmazsa ihtimali var birde hakkınızda hayırlısı diyorum
ben 1.5 yıllık evliyim haziran da 2 yıl olacak işte....yaşım 24 borcum çokEv aldık kredi ödüyoruz aslında 2 sene yapmasam yeri belki ama nereye kadar erteleyeceksin...annemler destek oluruz diyorlar bende çok kararsız kaldım.çalışıyorum ayrıca kayınvalidem de çok istiyor ben bakarım diyor...belki bu yazımı ben başkasında okusam yapma derdim ama öyle bir psikolojim varki sene geçtikçe korundukça bebeğim olmayacakmış gibi geliyor :44: Ama ben Istiyorummmmmm
kızlar ya böle acayip duygular içindeyim karnıma garip garip şeyler oluyo sanki böle iğne batıyo çıkıyo gibi kasıklarımda sızı var sanırım psikolojik diye düşünüyorum ama sizdende :26: fikir almam lazım içimizde tecrübelileriniz dolu nasılsa şanslıyım o açıdan
şimdi geçen ay 24 ocakta hastalandım ve bu hafta sonu pazar günü
:92::78: ayın 19 unda denicektik ama pazar günü ilk atış talimi tapıldı şimdi hani şu yumurtlama dönemi falan diyosunuz ya benim hamile kalma şansım nedir yorumlarınızı bekliyorum kızlarr:82:
Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız bakalım? Aramıza katılanlar çoğalıyor bakıyorum da inşallah bu topic onlarada uğur getirir
Bugun yine kayınvalidemin yanına kliniğe gittim,ve bebeğimin cinsiyetini tam olarak gördük, aslında kayınvalidem ve doktorumuz 10 gün önce baktıklarında görmüş ama bana söylemediler daha küçük hata yapmış olmamak için. Bugun fotoğrafını bile çekebildik gayet açık gösterdi ve... "Erkek"
canım seni ümütlendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerimin başında geliyodu kasıklarımda batma oluyodu sol tarafımda bi ağırlık karın ağrısı şimdi kızım 4.5 aylık oldu inşallah bebiş vardır ben şu yumurtalama günlerini pek anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..
hadigözün aydın canım oğlun oluyomuş allah sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip etsin rızkıyla doğsun inşallah kaç haftalık oldun sen bi çizelge yapsana kendine..
kızlar ya böle acayip duygular içindeyim karnıma garip garip şeyler oluyo sanki böle iğne batıyo çıkıyo gibi kasıklarımda sızı var sanırım psikolojik diye düşünüyorum ama sizdende :26: Fikir almam lazım içimizde tecrübelileriniz dolu nasılsa şanslıyım o açıdan
şimdi geçen ay 24 ocakta hastalandım ve bu hafta sonu pazar günü
:92::78: Ayın 19 unda denicektik ama pazar günü ilk atış talimi tapıldı şimdi hani şu yumurtlama dönemi falan diyosunuz ya benim hamile kalma şansım nedir yorumlarınızı bekliyorum kızlarr:82:
geremy
kızlar iyi akşamlar,nasılsınız bakalım? Aramıza katılanlar çoğalıyor bakıyorum da inşallah bu topic onlarada uğur getirir
bugun yine kayınvalidemin yanına kliniğe gittim,ve bebeğimin cinsiyetini tam olarak gördük, aslında kayınvalidem ve doktorumuz 10 gün önce baktıklarında görmüş ama bana söylemediler daha küçük hata yapmış olmamak için. Bugun fotoğrafını bile çekebildik gayet açık gösterdi ve... "erkek"
kirmizicilek16 ben 1.5 yıllık evliyim haziran da 2 yıl olacak işte....yaşım 24 borcum çok ev aldık kredi ödüyoruz aslında 2 sene yapmasam yeri belki ama nereye kadar erteleyeceksin...annemler destek oluruz diyorlar bende çok kararsız kaldım.çalışıyorum ayrıca kayınvalidem de çok istiyor ben bakarım diyor...belki bu yazımı ben başkasında okusam yapma derdim ama öyle bir psikolojim varki sene geçtikçe korundukça bebeğim olmayacakmış gibi geliyor ama ben istiyorummmmmm
kocanı dinle arkadaşım bende artık teyze olmak istiyorum ama yazık bana da heveslendirip bırakıyosun
canım seni ümütlendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerimin başında geliyodu kasıklarımda batma oluyodu sol tarafımda bi ağırlık karın ağrısı şimdi kızım 4.5 aylık oldu inşallah bebiş vardır ben şu yumurtalama günlerini pek anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..
yaaa canım benim ya ciddimisin geliyomu yaniama daha 4 gün oldu ya ondan ne bilim off kafam karıştı yaw :26: muallakta kalmakta çok kötüymüş gerçi ben daha olup olmadığınıda bilmiyorum ama rabbim kimseye bebiş aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
cnm ya hakkınızda hayırlısı diyorum ilk atış olmuş bundan sonra bırakmayın denemelere devam diyorum tam gaz ileri
tatlım amin inşallah hepiniz için hayırlısı ne ise olsun da yaw ben dikkat ettim de hep soru soruyorumkendimi bu konuda ne kadar az geliştirmişim neyse kızlar ya ben sanırım bi soru daha sormak zorundayım olası bi durumda zarar görmemek için bilginiz varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz?:26:
şimdi benim hesabıma göre ayın 19 unda adet görcem ama o günde eşim bizim için rezarvasyon yaptırmış kartepeye gitçezve tabi malum karr ve soğuk olucak ve bizim ilk tatilimiz diyebilirim (tabi tatil denirse 2 gün ) şimdi sorum şu ben gitmeden önce geciktirici ilaç kullanayım diyorum da peki ya hamile isem napçam ben? yani ilacı içersem adet geciksin die ve daha vitamin olan bebiş zarar görürmü? eğer hamile değilsem orda atış talimine devam etçektik :78:içinden çıkamadım hamilelik testleride adetin 1 hafta gecikmesi gerekiyomuş yapabilmek için pofff içinden çıkılmaz bi durum oldu napçam ben... :95::84:
kızlar iş görüşmesine gidiyorum dua edin.... tam ben tamam artık iş bakmıcam bebek istiyorum dediğim zamanda da gelirmi görüşme yaa 2 yıldır bekledim bişi olmadı şimdi olurmuşşşş ufff yaaa ben bebek istiyordum iş olursa bebek en az 1 yıl daha atar zaten 32 yaşındayımmhakkımızda hayırlısı bakalım......
yaaa canım benim ya ciddimisin geliyomu yaniama daha 4 gün oldu ya ondan ne bilim off kafam karıştı yaw :26: muallakta kalmakta çok kötüymüş gerçi ben daha olup olmadığınıda bilmiyorum ama rabbim kimseye bebiş aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
cnm ya hakkınızda hayırlısı diyorum ilk atış olmuş bundan sonra bırakmayın denemelere devam diyorum tam gaz ileri
tatlım amin inşallah hepiniz için hayırlısı ne ise olsun da yaw ben dikkat ettim de hep soru soruyorumkendimi bu konuda ne kadar az geliştirmişim neyse kızlar ya ben sanırım bi soru daha sormak zorundayım olası bi durumda zarar görmemek için bilginiz varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz?:26:
şimdi benim hesabıma göre ayın 19 unda adet görcem ama o günde eşim bizim için rezarvasyon yaptırmış kartepeye gitçezve tabi malum karr ve soğuk olucak ve bizim ilk tatilimiz diyebilirim (tabi tatil denirse 2 gün ) şimdi sorum şu ben gitmeden önce geciktirici ilaç kullanayım diyorum da peki ya hamile isem napçam ben? yani ilacı içersem adet geciksin die ve daha vitamin olan bebiş zarar görürmü? eğer hamile değilsem orda atış talimine devam etçektik :78:içinden çıkamadım hamilelik testleride adetin 1 hafta gecikmesi gerekiyomuş yapabilmek için pofff içinden çıkılmaz bi durum oldu napçam ben... :95::84:
GÜLDÜRDÜN BENİ CNM YAA DU BAKALIM NE BU ACELE
4 GÜNDE BELLİ OLSAYDI YAŞAMIŞTIK OZAMAN
ÖNCELİKLE EMİN OLMAK İÇİN GİTMEDEN BİKAÇ GÜN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIR EN KESİN SONUÇ İÇİN AMA OZAMANDA ÇIKMAYABİLİYOR
BENCE RİSKE ATMA VE İLAÇ KULLANMA ZATİ O İLAÇLAR AĞIR OLUYOR HİÇ GEREK YOK
YAPAMADIKLARINIZI EVDE YAPARSINIZANLADIN DİMİ
2 GÜN İÇİN KİMYASAL ALMA BNCE BELKİ VARSA MİNİĞİN İÇİNDE TEHLİKEYE DÜŞMESİN
GÜLDÜRDÜN BENİ CNM YAA DU BAKALIM NE BU ACELE
4 GÜNDE BELLİ OLSAYDI YAŞAMIŞTIK OZAMAN
ÖNCELİKLE EMİN OLMAK İÇİN GİTMEDEN BİKAÇ GÜN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIR EN KESİN SONUÇ İÇİN AMA OZAMANDA ÇIKMAYABİLİYOR
BENCE RİSKE ATMA VE İLAÇ KULLANMA ZATİ O İLAÇLAR AĞIR OLUYOR HİÇ GEREK YOK
YAPAMADIKLARINIZI EVDE YAPARSINIZANLADIN DİMİ
2 GÜN İÇİN KİMYASAL ALMA BNCE BELKİ VARSA MİNİĞİN İÇİNDE TEHLİKEYE DÜŞMESİN
yaaa yamanım yaw utandım şimdi ne bilim ben:26: sevgili batçımda gerçi ümitlendirmeyeyim seni dedi ama ne bilim heyecan yaptım kendimce sanırım psikolojik
ama yamancım biliyomusun eşimde çok hayaller kurdu taa ayın başında söledi hatta paylaşmıştım sizlerle o masum surat ifadesini takınıp ilk defa otelde kalıcaz anısı olur dedi hatta bak bi kere daha güldirimseni erkek olursa kartepe kız olursa nurtepe koyarız diye espri bile yaptık kendimizce... hatta ve hatta ben hesapladım sen o zamana hastalanmıyosun dedi :S şimdi nası derim hastayım die artı hastalanınca çoookk sancım oluyo ee malum orası soğuk eğlenemeyip sıcak otel odasındA yattıktan sonra ne kıymeti varr :44: NAPÇAM BEN YAA:84::95:
Kızlar 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor bende daha erken olduğunu düşünüyorum bi yandanda düşününce ailemden uzak başka şehirdeyim bi çocuğum olsa iyi olur diyorum ama kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum korkuyorum sanki bu normalmi
konu başlığı farklı içerik farklı olmuş kimse benim yorumumu okumadı sanırım cevap beklemiyorum bende artık
yaaa yamanım yaw utandım şimdi ne bilim ben:26: sevgili batçımda gerçi ümitlendirmeyeyim seni dedi ama ne bilim heyecan yaptım kendimce sanırım psikolojik
ama yamancım biliyomusun eşimde çok hayaller kurdu taa ayın başında söledi hatta paylaşmıştım sizlerle o masum surat ifadesini takınıp ilk defa otelde kalıcaz anısı olur dedi hatta bak bi kere daha güldirimseni erkek olursa kartepe kız olursa nurtepe koyarız diye espri bile yaptık kendimizce... hatta ve hatta ben hesapladım sen o zamana hastalanmıyosun dedi :S şimdi nası derim hastayım die artı hastalanınca çoookk sancım oluyo ee malum orası soğuk eğlenemeyip sıcak otel odasındA yattıktan sonra ne kıymeti varr :44: NAPÇAM BEN YAA:84::95:
dur arkadaşım hemen umudunu yitirme
belki gecikeceği tutar
ama ben olsam ilaç kullanmazdım ne yalan söleyeyim
hastalansanda bi ilaç atıver ağzına hemen ağrımadan kesilsin ağrı da
yine gezip tozarsınız ben ce 2 gün için rske atmayıun evde tadını çıkarın orda yormayıun kendiniz
[sıze="3"]
günaydın arkadaşlar
bi kaç gündür giremiyorum malum hastalıklarrrr...1 bardak soğuk sudan hasta oldummmm...neyse ki şimdi iyiyimmmm
bat çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama kusura bakmaa
melisim canımmm geçicek bu günlerde sudan çıkmayacağın günlerde gelecek şimdilik dikkatli ol boşver duşu falan ahh yakın olaydım sana hergün gelir bakardım seni amaa...
Geçen hafta dr gittim tiroid için hemde erkek dr... Ne oldu sanki muayene mi etti işteee beyimizinn kıstasları güvenmiomuşşşşş neyseee tiroidlerim ii gebelik düşündüğümde ilaçlarımı bırakacakmışım öyle dedi.... Ayrıca ben kadın doğumcu bulmuştum yaa yok efendim o bakacakmış öyle internetten bulunmazmışşş sanki kendi bursadaki tüm kadın doğumcuları biliyordaaa...hey allahım daha hamile kalmadan karışmaya başladıı ben ne yapcam kii .....bakalım dr ne zaman bulacakta ne zaman gidicezzz amaa ailesinin bi işi olsaa hemeeenn yapar.... Hakkımızda hayırlısı....
[/sıze]
elisity kullanıcısından alıntı
kızlar 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor bende daha erken olduğunu düşünüyorum bi yandanda düşününce ailemden uzak başka şehirdeyim bi çocuğum olsa iyi olur diyorum ama kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum korkuyorum sanki bu normalmi