Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar ya böle acayip duygular içindeyim karnıma garip garip şeyler oluyo sanki böle iğne batıyo çıkıyo gibi kasıklarımda sızı var sanırım psikolojik diye düşünüyorum ama sizdende :26: fikir almam lazım içimizde tecrübelileriniz dolu nasılsa şanslıyım o açıdan

şimdi geçen ay 24 ocakta hastalandım ve bu hafta sonu pazar günü
:92::78: ayın 19 unda denicektik ama pazar günü ilk atış talimi tapıldı şimdi hani şu yumurtlama dönemi falan diyosunuz ya benim hamile kalma şansım nedir yorumlarınızı bekliyorum kızlarr:82:

ben 1.5 yıllık evliyim haziran da 2 yıl olacak işte....yaşım 24 borcum çok ev aldık kredi ödüyoruz aslında 2 sene yapmasam yeri belki ama nereye kadar erteleyeceksin...annemler destek oluruz diyorlar bende çok kararsız kaldım.çalışıyorum ayrıca kayınvalidem de çok istiyor ben bakarım diyor...belki bu yazımı ben başkasında okusam yapma derdim ama öyle bir psikolojim varki sene geçtikçe korundukça bebeğim olmayacakmış gibi geliyor :44: ama ben istiyorummmmmm

bende yenı anne oldum 6 aylık bı oglum var:bazen bende sneın gıbı dusunuyoum bıraz daha beklesekmıydık felan dıye ama bebek oyle bıseykı ne para ne pul hıc bısey yerını doldurmyuor herseyı erteleye bılırsın belkı ama bence yapın derım;bız ınsan oglu doyumsuz ınsanlarız gozumuz doymaz dunya malına kapılmıs gıdıyoruz ınan bana bebk kısmetıyle gelıyor oglum dogdu esım yenı ıse gırdı arabamızı aldık yenI eve tasındık ıkı yılda olmus evlenelı dogana kadar 3 yıl olur::bosver yap bı tane zaten 2 senedır de evlılıgın tadını cıkartmısındır borclar hıc bıtmezz tatlım

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız bakalım? Aramıza katılanlar çoğalıyor bakıyorum da inşallah bu topic onlarada uğur getirir
Bugun yine kayınvalidemin yanına kliniğe gittim,ve bebeğimin cinsiyetini tam olarak gördük, aslında kayınvalidem ve doktorumuz 10 gün önce baktıklarında görmüş ama bana söylemediler daha küçük hata yapmış olmamak için. Bugun fotoğrafını bile çekebildik gayet açık gösterdi ve... "Erkek"

canım seni ümütlendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerimin başında geliyodu kasıklarımda batma oluyodu sol tarafımda bi ağırlık karın ağrısı şimdi kızım 4.5 aylık oldu inşallah bebiş vardır ben şu yumurtalama günlerini pek anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..

hadigözün aydın canım oğlun oluyomuş allah sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip etsin rızkıyla doğsun inşallah kaç haftalık oldun sen bi çizelge yapsana kendine..

14hafta 4 günlük canım.evet çizelge yapmak istiyorum ama beceremedim

cnm ya hakkınızda hayırlısı diyorum ilk atış olmuş bundan sonra bırakmayın denemelere devam diyorum tam gaz ileri

anaammm mşlh demek paşa geliyor hadi hayırlısı rabbim kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı...

herşeyden önemlisi senin ne hissettiğin madem istiyorsun hiç durma derim ben
bak destek olacaklarda var ne güzel işte rabbim aratmasın evliliğinde 2 yıl oluyor gayet normal bir zaman bence hadi bakalım çalışan demir ışıldar Gelsin bebişlerr

günaydın arkadaşlar

bi kaç gündür giremiyorum malum hastalıklarrrr...1 bardak soğuk sudan hasta oldummmm...neyse ki şimdi iyiyimmmm

bat çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama kusura bakmaa

melisim canımmm geçicek bu günlerde sudan çıkmayacağın günlerde gelecek şimdilik dikkatli ol boşver duşu falan ahh yakın olaydım sana hergün gelir bakardım seni amaa...

geçen hafta dr gittim tiroid için hemde erkek dr... ne oldu sanki muayene mi etti işteee beyimizinn kıstasları güvenmiomuşşşşş neyseee tiroidlerim ii gebelik düşündüğümde ilaçlarımı bırakacakmışım öyle dedi.... ayrıca ben kadın doğumcu bulmuştum yaa yok efendim o bakacakmış öyle internetten bulunmazmışşş sanki kendi bursadaki tüm kadın doğumcuları biliyordaaa...hey Allahım daha hamile kalmadan karışmaya başladıı ben ne yapcam kii .....bakalım dr ne zaman bulacakta ne zaman gidicezzz amaa ailesinin bi işi olsaa hemeeenn yapar.... hakkımızda hayırlısı....

Kızlar 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor bende daha erken olduğunu düşünüyorum bi yandanda düşününce ailemden uzak başka şehirdeyim bi çocuğum olsa iyi olur diyorum ama kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum korkuyorum sanki bu normalmi

kızlar iş görüşmesine gidiyorum dua edin.... tam ben tamam artık iş bakmıcam bebek istiyorum dediğim zamanda da gelirmi görüşme yaa 2 yıldır bekledim bişi olmadı şimdi olurmuşşşş ufff yaaa ben bebek istiyordum iş olursa bebek en az 1 yıl daha atar zaten 32 yaşındayımm hakkımızda hayırlısı bakalım......

hayırlısı olur inşallah allah yardımcın olsun

konu başlığı farklı içerik farklı olmuş kimse benim yorumumu okumadı sanırım cevap beklemiyorum bende artık

konu başlığı farklı içerik farklı olmuş kimse benim yorumumu okumadı sanırım cevap beklemiyorum bende artık

felisity konu başlığı farklı içerik farklı derken ne demek istediğini anlayamadım :26:bana kimseyi savunmak düşmez ama bu bölüm bebiş yapmaya karar verenler bölümü sinirlenme hemen.. elbet cevap gelir bazen bende bazı konulara yorum yapıyorum yada soru soruyorum banada cevap verilmediği oluyo kasma kendini bu kadar ama sanırım içinde bulunduğun çaresizlikten bi çıkış yolu aradığın için ve kimse cevap yazmadığı için zoruna gitmiş olsa gerek... neyse ben cevap veriyim sana olurmu

böyle düşünmen tabikide çok normal çünkü henüz daha yeni evlisin hatta daha cicim ayları bitmemiştir bile..bak ben 5.5 yıllık evliyim çocuk kararını daha yeni verdik ev kira dedik çalışıyoruz dedik hiç tatile çıkmadık dedik(ki halende çıkmadık ) borçlar var gençliğimizi yaşayalım evliliği biraz anlayalım biraz daha birbirimizi tanıyalım dedik vs.. vs... anca cesaretlenebildik ve şuna inan az da olsa aklıma geliyo acaba birazcık daha mı ertelesem diye ama artık insanlar olmuyo damgasını yapıştırmasın diye bide hayatımız monotonluktan kurtulsun diye düşünüyoruz... evlat bambaşka bişi hiç yaşamadım ama arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuğu var onlardan biliyorum.. öncelikle evin kiramı sende çalışıyomusun eşin tek maaşla size bakabilecek durumdamı kaç yaşındasın annelik duygusunu taşıyomusun yani çookk büyük sorumluluk taşıyabilecekmisin bu sorumluluğu evliliğini tam anlamıyla yaşadığını düşünüyomusun ne bilim sorular sorular çokk az ve öz bahsetmişsin kendinden keşke biraz daha açıklayıcı yazsaydın o zaman emin ol mutlaka cevap veren birileri olurdu neyse umarım sende cevap yazarsın elimizden geldiği kadar fikir vermeye çalışırız :13:

çok geçmiş olsun cnm
tam hastalık zamanı kimi duysam hasta
ama bu kadar karışan erkekte sinir bozucu yaa
o ne karışıyo Dövelim onu
üzme sen kendini sıkma canını herşey olacağına varır

en önemlisi senin hazır olman canım çünki onu taşıyacak doğuracak ve asıl sorumluluğun olacağı kişi sensin
eğer gerçekten istiyorsan neden olmasın eşin hazır görünüyor er yada geç olucak nede olsa ama ben derim ki brz hayatınızı yaşayın.şuan yanlızlıktan sıkılıyosun ama inan bu günler geri gelmiyor. Korkman çok normal bende 23 haftalık hamıleyim hala korkuyorum Bu korku ömür boyu geçmeyecek malesef . Eğer çindeki ses olsun diyosa hç bekleme folik aside başla ve çalışmalar gesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…