meryemcim çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya verilmiş sadakan varmış bi okutun yeni evinizi nazar varsa olur olur bende çoğu zaman kızım için kaynattığım suyu her seferinde unutuyorum ne olacak bu unutkanlığım bilmiyorum ya neyse tekrar geçmiş olsun ve unutmadan yeni evinizde mutlu huzurlu oturmanız dileğiyel talhamı öp benimiçin..
Hannemcim güle güle gel güle güle git istanbulun neresine geliyosun inşallah doktordan yüzün gülerek çıkarsın ve tahlilllerinde temiz çıkar hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle..
Iyiyim canım sağol eşim aynı ya pazartesine kadar raporlu parmağındaki morluklar ayağına dağılıyor baba kız uyuyolar şimdi..
Sen nasılsın mutfağa hala giremiyormuşsun aç nasıl duruyorsun canım ya allah yardımcın olsun..
Yamancım sen nasılsın seninde bulantıların had safadaymış ama geçmiş darısı mlsfbinin başına
kızımız kıpır kıpır demek yerim ben onun kıpırtılarını isme karar verdinizmi ne koyacaksınız kızımızın yoluda bahtıda açık olsun inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun annesi gibi güzel olsun..
mrb kızlar ben özlem hatırlıyo musunuz bilmem çünkü uzuuun zamandır giremiyorum çok fazla...nasılsınız kızlar?biz iyiyiz...oğluşumla biyiyoruz.sanırım doğuma epey yaklaştık artık baskı yapıyo alt tarafımda ve doğru düzgün oturamıyoru...ahhh ahhh kızlar bunca ay geçtii doğru düzgün ağrısız bir günüm geçmedi 6.aya kadar hep mide bulantısı kusma sonrasında bel ve kalça ağrısı derken bu günü ettik...bizde oğluşumuzun adını Talha koyacaz inşallah....herşeyimiz hazır..hastane çantamız falan tek oğluşumu bekliyoruz..dr amcası biraz iri sezaryen olabilir dedi biraz korktum ama yapacak bişey de yok...şimdilik bizden bu kadar..hepinizi çoook öptüm..
MERYEM cim büyük geçmiş olsun size de..Rabbim daha beter kaza ve belalardan korusun...
mrb kızlar ben özlem hatırlıyo musunuz bilmem çünkü uzuuun zamandır giremiyorum çok fazla...nasılsınız kızlar?biz iyiyiz...oğluşumla biyiyoruz.sanırım doğuma epey yaklaştık artık baskı yapıyo alt tarafımda ve doğru düzgün oturamıyoru...ahhh ahhh kızlar bunca ay geçtii doğru düzgün ağrısız bir günüm geçmedi 6.aya kadar hep mide bulantısı kusma sonrasında bel ve kalça ağrısı derken bu günü ettik...bizde oğluşumuzun adını talha koyacaz inşallah....herşeyimiz hazır..hastane çantamız falan tek oğluşumu bekliyoruz..dr amcası biraz iri sezaryen olabilir dedi biraz korktum ama yapacak bişey de yok...şimdilik bizden bu kadar..hepinizi çoook öptüm..
canim allah dualarini simdiden kabul etsin insallahh allahh bebegini gobusunde olmayi nasip etsinn bende okurum insallah..ARKADŞLAR
BENİ HATIRLAYAN VARMI BİLMEMMMM
EPEYDİR ORTALARDA YOKTUM .. KEYFİM YOKTU...TELAŞIM ÇOKTU :) ( kAFİYELİ OLDU )
KIZLAR BEN DÜN İTİBARİYLE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE "TÜP BEBEK" TEDAVİSİNE BAŞLADIM . . .
ALLAH HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH.. İNŞALLAH DUALARIM KABUL OLUR...
ALLAH BEBEK HASRETİ ÇEKEN TÜM KADINLARA MELEKLERİNİ GÖNDERSİN İNŞALLAH...
KIZLAR BENİM SÜREKLİ BULUNDUĞUM BİR TOPİCTE BENİM ADIMA 4444 DUASI OKUMAYA BAŞLADIK BUGUN ...
BAZI ARKADAŞLARA DAGITTIK. HAFTAYA CUMAYA DEK BİTİRCEZ İNŞALLAH...
SİZLERDEN DE AZAR AZAR BANA DESTEK OLMAK DUALARINI GÖNDERMEK İSTEYEN OLUR MU ???
[* ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. DERYANIN İLK TÜP BEBEK TEDAVİSİ BEBEKLE SONUÇLANSIN İNŞALLAH ;DERYANIN NİYETİNE" diye niyyet edilir.
* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
s.tuğba...... 1000 --->bitirince devam edicek
Derya..... -->okuyunca sayı bildiricek
SİNEM : okuyunca söyleyecek
SEVDA : 200
YASEMİN : 100
ANNEM : okuyunca sayı söyleyecek
KAYNANAM : okudukca ara ara sayı bildirecek
BESA3467: 100
CEYDA : 100
canim allah dualarini simdiden kabul etsin insallahh allahh bebegini gobusunde olmayi nasip etsinn bende okurum insallah..
arkadşlar
beni hatırlayan varmı bilmemmmm
epeydir ortalarda yoktum .. Keyfim yoktu...telaşım çoktu :) ( kafiyeli oldu )
kızlar ben dün itibariyle umut tüp bebek merkezinde "tüp bebek" tedavisine başladım . . .
Allah hayırlısını nasip eder inşallah.. Inşallah dualarım kabul olur...
Allah bebek hasreti çeken tüm kadınlara meleklerini göndersin inşallah...
Kızlar benim sürekli bulunduğum bir topicte benim adıma 4444 duası okumaya başladık bugun ...
Bazı arkadaşlara dagıttık. Haftaya cumaya dek bitircez inşallah...
Sizlerden de azar azar bana destek olmak dualarını göndermek isteyen olur mu ???
[* ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Deryanın ilk tüp bebek tedavisi bebekle sonuçlansın inşallah ;deryanın niyetine" diye niyyet edilir.
* sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
" allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
s.tuğba...... 1000 --->bitirince devam edicek
derya..... -->okuyunca sayı bildiricek
sinem : Okuyunca söyleyecek
sevda : 200
yasemin : 100
annem : Okuyunca sayı söyleyecek
kaynanam : Okudukca ara ara sayı bildirecek
besa3467: 100
ceyda : 100
cnm benim ya tanımazmıyız hatırlamazmıyız seni
allah dualarınızı kabul etsin kucağını göbeğin bebekle donatsın inşallah
Hakkınızda heyırlısını diliyorum inş dualarınız kabul olur
Kıpırtılar süper gidiyo mşlh kızıma çok eğlenceli hakketen
bulantı hapları hiç işe yaramıyor bilesin hatta ben 1 tane içtim denemek için berbat yaptı beni tam 3 gün aşırı kustumm bidahada içmedim umarım sende işe yarar ama pek sanmıyorum yarayacağını kullanıp kullanmamak sana kalmış ama folik asit kullan mutlaka sakın atlama
ben en çok buzdolabından ve sudan tiksinmiştim gerç geri kalan herşeydende tiksiniyodum gene tek rahat içtiğim şey türk kahvesiydi ve de portakal dı bi onlardan tiksinmedim ama son bikaç haftadır onları gözüm göresi yok demekki değişiyorum yinede hamılelik çok tuhaf bişey aklına gelmez şeyler yaşıyosun yatınca eşime yalvarıyodum bana doğru dönme diiye çok tiksiniyodum yaklaşsa bana gene bulanıyodum manyak bişey olmuştum şükür geçtiler çok az bikaç şey var onun dışlında sırf su içebildğimiz için secdeye kapanmamız lazım açlık susuzluk çok zormuş çokk
Başım ağrıyor bu günlerde hep nedenseee :26:
iyiyim canım sağol eşim aynı ya pazartesine kadar raporlu parmağındaki morluklar ayağına dağılıyor baba kız uyuyolar şimdi..
sen nasılsın mutfağa hala giremiyormuşsun aç nasıl duruyorsun canım ya ALLAH yardımcın olsun..
yamancım sen nasılsın seninde bulantıların had safadaymış ama geçmiş darısı mlsfbinin başına
kızımız kıpır kıpır demek yerim ben onun kıpırtılarını isme karar verdinizmi ne koyacaksınız kızımızın yoluda bahtıda açık olsun inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun annesi gibi güzel olsun..
HERKEZE HAYIRLI CUMALAR COK SAGOLSUN KIZLAR IYI DILEKLERINIZ ICIN NASIP OLURSA MEVLUT OKUTMAYI DUSUNUYOUZ INSALLH HERSEYIN IYISI OLUR.HEPINIZ IYISINIZ INSALLHH BIZDE SUKUR IYIYIZ KIZLAR TALHAMDA IYI BUYUYOR 7 ci ayina gircek 5 gun sonra zaman ne cabuk gecti diyorum suan kucagimda yaziyi zor yaziyorum oda baskmak istiyor:dun doktordaydik talhanin simdilik asilari bitti 6 ay sonra tekrar var masallh diyin talha 9880 kilo olmus 71 cm boyuda artik cok hareketli tirmanmaya yer ariyor.bizden boylee kizlarr optukk hepinizii
yaman canimm pit pitlar nasil rabbim oguzel pit pitlari herkezin gobusune versin insallh
bat canim gecmis olsun esin rahatsizmis allh acil sifalar versin
hannemim insallh iyi habrlerini bekliyoruz rabbim yardimciniz olsun..
MLSFB sen nasilsin canim adinida hep unutuyorum kusura bakma hepinizii optum cok
derya arkadaşım rabbimden biran önce tutmasını dilemek harici bişi yapamıorum
kusura bakmayın ayıptır söylemesi abdest bile alamıyorum sudan çok fena oluorum haftada 1 eşim yıkayınca ancak ozaman alabilioruma bdest banyodan çkıncada öğürüorum ve yorgun düşüp uyuyorum valla çok açık yazdım ne olur affedin beni ama bnm ikiz kardeşlerimde (babamın2.evliliğinden olan) tüp bebek ve neler yaşadıklarını yakından biliorum seni anlıorum yardım edememekte içime çok oturdu
güzelim merhaba.. Beni hiç tanımadan yüreğini açman bile büyük bir onur... çok teşekkür ederim ...
Hamişsin ne güzel .. Sen içinde bebişimin gelmesini dilemişsin ya o bile yeter..
Allah sana da güç kuvvet versin.. Sağlığını toparlayıp bebişinin güzel günlerine hazırlık yap inşallah..
Sana bir kitap tavsiye etmek isterim .. Tüm arkadaşlarıma...
Ayşe aydın - anne , anne oluyorummmm...
Bu kitabı muhakkak okuun ... Bir de
mehmet murat döğüşgen - bebek deyip geçme
mutlaka doğurmadan al oku... Tüm hamişlere hamiş adaylarına önerimdir... Süper iki kitap ..hem eğlenceli .. Anılarla dolu süperrrrrr
tekrrdan geçmiş olsun bnm bulantılar devam edior salı gnü kontrolüm var kızlar banyo bile yapamıorum su klor kokuor bu sabah saçımı yıkmamadan duş alayım dedim bütün gücüm bitti yaaa